הצ´אט

מיד מתחבר, כנס רגע ../images/Emo26.gif

אני אתחבר לצ´אט הבסיסי של תפוז לחדר דייג. מקווה שאתה עדיין מחובר ורואה את הודעתי.

rondadon

New member
מצטער...כנראה לא שמת לב לשעה של

ההודעה שלי... 7 וחצי ולא שמונה וחצי... נ.ב - יש לך אי.סי.קיו?

בדוק מסרים אישיים רון.

שמתי לב לשעה שרשמת את ההודעה אבל לצערי ראיתי אותה רק בדקה שכתבתי את הודעתי וקיוויתי שאתה עדיין מחובר...
בכל אופן, בדוק מסרים אישיים, שלחתי לך מסר.

סרגוס

New member
הצ´אט

מי שיכול עכשיו שיכנס לצ´אט של תפוז לצ´אט מצלמות לא לצ´אט הבסיסי!!!! תלחצו על הקישור למעלה "צאט דייג" בכל מקרה עם אף אחד לא יבוא אני יהיה שם עד 21:30 ואחרי זה אני הולך( אבל רק עם מישהו לא יבוא) אז יאללה לצאט!!!!

תשמע סרגוס אחי (וכולם) ../images/Emo26.gif

סיכמנו כבר עם אוריא ועם לייזר שנכנסים לצ´אט הבסיסי בינתיים עד שיתוקן צ´אט המצלמות שבוחר להתנתק מעצמו מדי 5 דקות ולפעמים בכלל לא עולה. אין לנו צורך בצ´אט המתוסבך והמשוכלל הזה, היה נסיון ליצור בו משהו משוכלל אבל שכחו את הדבריים הבסיסיים בדרך: שהוא יעלה כמו שצריך וללא תקלות, ושלא יתנתק מעצמו אחרי שכבר מצליחים להתחבר ומתחילים לדבר. אני בצ´אט הבסיסי עכשיו בחדר דייג.

כן אבל אינני מחלק אותו...

מצטער אך הוא אינו למטרות אלה, אחרת הוא היה כבר מפוצץ באנשים וזה כבר קרה פעם עד שהחלטתי לשים לכך קץ.

baz22

New member
לניר

או קיי..... אני צריך שתענה לי על שאלה , ערבבתי בצק עם גמברי טחון, אני זורק רולר מהחוף בפחמחים עם חוט 0.5 וקרסים 5 או 8 אני חושב אתה יכול להגיד לי אם זה בסדר או לא או שעדיף לי לדוג עם הציוד הזה בסלעים עם מצוף ? זאת הפעם ה 2 שאני דג בסך הכל פעם אחרונה תפשתי דג שאמרו לי שזה דניס.. אין לי מושג איזה הוא היה באמת במשקל של 400 גרם מהחוף... היה מגניב וטעים!

ידידי -

אני אומר את תשובתי ואני בטוח שגם לאחרים יש מה לענות לך: דבר ראשון, אם תפסת בדיג הראשון שלך דניס של 400 גרם, אני יותר מגאה. לי לפחות, עוד לא יצא לתפוס דניס כל כך גדול, כל הדניסים שאני יודע שתופסים הם לא יותר מ 100 גרם (כשאני אומר "יודע שתופסים" אני מתכוון אליי ולחבריי)... שנית, לגבי הפתיון שלך: אני לא יודע אם הגמברי הטחון שעירבבת עם הבצק יחזיק על הקרס... בצק לרוב לא מחזיק על הקרס בזריקות ארוכות (רחוקות) ומסיביות כמו עם חכת רולר. הייתי ממליץ לך לשים פשוט גמברי או תולעים. חוץ מזה, לך, תהנה, ותביא הביתה עוד איזה דניס של 400 גרם !

סרגוס

New member
ניר,

כנס לצ´אט הבסיסי התנתקתי ותזכור: דניס של 400 גרם זה רק פעם בחיים זאת מתנה
תאמין או לא אני בין הזריקות הראשונות שלי ברולר איזה לפני 5 שנים הוצעתי גם דניס אבל "רק" על 200 גרם

למעלה