הצ´אקראם של זינה

ToastHead

New member
הצ´אקראם של זינה../images/Emo35.gif

תגידו.. הצ´אקראם של זינה? הוא חד או קהה? איך הוא יכול לפעמים לפגוע באבן ולחתוך אותה ובפעמים אחרות לפגוע לאנשים בפרצוף ולא לעשות נזק..? מישהו יכול להסביר? אני אקבל אפילו הסבר של "זה נשק קסום, אז ככה זה".. זה פשוט מציק לי כבר הרבה זמן..

shanyz

New member
אתה ממש צודק...

הרבה פעמים, היא זורקת אותו נניח והוא פוגע בעץ ואז ממשיך להתקע בעוד דברים.. ולפעמים הוא פוגע בעץ ונתקע בעץ ונשאר תקוע בו.. אממ איך זה יתכן שכל פעם זה משהו אחר? =)

*זינה*

New member
מה...

את לא יודע שפרצוף של מישהו זה הרבה יותר קשיח מאבן?!
סתאאאם... תראה – אני מניחה שזה הכל עניין של זוויות (אמרה נסיכת המתמטיקה הלוחמת) ז"א - כשזינה מכוונת את זה על אבן, היא מכוונת את החלק החד של הצ´אקרם לעבר האבן, וכשהיא מכוונת לפנים של מישהו, הזווית משתנה ונגיד – שחלק יותר שטוח של הצ´אקרם פוגע בפנים. וככה אפשר לתכנן – הצ´אקרם פוגע באבן בזווית של 90 מעלות – ז"א עם החלק החד ביותר שלו, בגלל החבטה משתנה הזווית ופוגעת בפנים של מישהו בזווית של 20 – 65 מעלות, כך שהוא מקבל רק שפשוף, מקסימום שריטה. הגיוני?
ה – 23.1.03 מתקרב!!!

*זינה*

New member
חחח תודה../images/Emo6.gif

ב – 23.1.03 יש לי משהו פרטי... אולי אתם כבר תדעו למרות שזה לא קשור לזינה...
ה – 23.1.03 מתקרב!!!

shanyz

New member
שלושה דברים...

אממ..לא דיברתי על פנים, דיברתי על עץ..=) דבר שני אממ לא ידעתי שהצאקרם לא חד כולו.. כאילו יש לו חלקים שהוא לא חד, וזה המקום שזינה תופסת אותו תמיד? טוב לדעת=) וגם, מה יש ב-23!?!??!?!?!!?

*זינה*

New member
אהה...

הגבתי להודעת המקור...
בכל מקרה – התכוונתי שכל ה"קצוות" של הצ´אקרם חדים... נו... אתם יודעים על מה אני מדברת... (אני מקווה) והחלק השטוח הוא מן הסתם לא חד (לא הגיוני שיהיה חד)... ובאשר לעץ – נניח שזינה קולטת עץ במרחק שלושה עשר מטרים, עגלה, איש רע ושניי סלעים. היא מכוונת... על הסלע הראשון, בעצמה שתספיק לחתוך את הסלע בזווית של 89.9 מעלות, לעבור דרך הבד שמשמש גג לעגלה (78.2 מעלות) לשרוט על פניו של האיש הרע, (26.76 מעלות) – מה שגורם לו גם לאיבוד הכרה קליל, לטוס לעבר הסלע הראשון, לפגוע בו בעוצמה בינונית בזווית של 76.54 מעלות, ומשם לטוס ישירות אל העץ בזווית מושלמת של 90 מעלות ולהיתקע בו – כתוצאה משני גורמים: מהירות מספיקה, וזווית. חשוב לציין – שכל זווית, היא ביחס לאובייקט הנפגע, ולא לקרקע, נניח. יש?
ה – 23.1.03 מתקרב!!!

ToastHead

New member
אי´מלה

זה מפחיד.. בסדר אני אפסיק לשאול שאלות על זה רק די עם המתמטיקה!! =)

shanyz

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo2.gifממהההההה???

אמאלה!!!! את כאילו המצאת את כל זה!? או שאת פשוט ממש ממש ממש חכמה ובאמת חישבת נכון?:) חחה!!!!!!

*זינה*

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif

אני... חכמה... חחחחחחח!!!
מהה תכלס חוץ ממתמטיקה אני לא משקיעה בכלום... אבל זה עדיין היה מצחיק...!!!
אגב – זה לא בדיוק מתמטיקה... זה יותר פיזיקה
ה – 23.1.03 מתקרב!!!

ברודי

New member
זה גם לא פיזיקה

זה אומנות החירבוש. סתם, את הזויות המצאת קצת נכון?! (נכון
) אבל ההסבר שלך הגיוני שמה...

*זינה*

New member
אומנות החירבוש...../images/Emo35.gif

מתי לאחרונה העפת צ´אקרם עם כל כך הרבה חישובים? מתי לאחרונה העפת צ´אקרם...?
ה – 23.1.03 מתקרב!!!

ברודי

New member
../images/Emo12.gif

רק במקרה אתמול, פעמיים!!
או ש... לא...
אז אני כאילו, אצטרך להאמין לחישוב שלך...?
טוב,
בתור 3 יח´ אני לא הולכת להתווכח.

shanyz

New member
חחחהההההההההההההההההה

חחה אז כל הכבוד! באמת! =) חבל שאת לא משקיעה בעוד דברים.. נראה שיש לך מוח חכם...=)

*neta*

New member
החלק השטוח הכוונה

לעיגול? כי אם כן אז הוא חד (אמור להיות).. כמו שגבריאל חותכת איתו דגים (בישן) ועם החדש זינה גם נחתכת שהיא מחזיקה אותו ביד, בטרילוגיה של הטבעת אחרי שהיא מאבדת את הזיכרון.

*זינה*

New member
בדיוק להיפך... ../images/Emo13.gif

העיגול זה החלק החד. השטוח זה השטוח!! נו!! חחח לא יודעת איך לנסח את זה...

למעלה