הצאט לא מופיע לי בבלוג טי וי למבוגרים

הצאט לא מופיע לי בבלוג טי וי למבוגרים

אני משתמש בדפדפן גוגל כרום עדכני בווינדוס 7 בעברית 32 ביט ויש לי אנטי וירוס של avg אינטרנט סקיורטי 2012 איך אני גורם לצאט לעבוד בבלוג טי וי למבוגרים ??

סיגלית31

New member
בלוג למבוגרים

היכנס לבלוג עם דפדפן אקספלורר מאחר והוא מותאם לצפייה והפעלה של הצ'אט למבוגרים.
מאחר וברשותך חלונות 7, פעל כמתואר בקישור הבא.
במידה והאנטיוירוס שלך לא יאפשר את התקנת הפקד הנחוץ להפעלת הצ'אט,
התקן את הפקד ידנית כמתואר כאן (לאחר שפעלת עפ"י המאמר של חלונות 7 תחילה).
בהצלחה

בעיית כללית בהפעלת צאטים באינטרנט אקספלורר 9

באינטרנט אקספלורר אני בכלל לא יכול להיכנס לשום צאט לא של וואלה ולא של נענע וגם לא של הבלוג טי וי למבוגרים , אני לוחץ על הצאט להתחבר והחלון של הצאט לא נפתח שום דבר לא קורה , קודם כל איך אני פותר תבעיה הזאתי ?

בעיה בהתחברות לבלוג טיוי של תפוז

אני אפילו לא יכול להיכנס למערכת של תפוז בשם משתמש והסיסמא שלי ,אני לוחץ על כניסה למערכת ושום דבר לא קורה , איך מסדרים את זה?

סיגלית31

New member

מה זאת אומרת שאתה לא יכול להיכנס למערכת של תפוז?
אתה כבר מחובר לתפוז, הרי אתה כותב עם הניק שלך בפורום...
כמו כן, האם פעלת כמתואר בקישורים שנתת לך בהודעה קודמת? (לחץ על הקישורים הכחולים ופעל כמתואר בהם)

בעיה בהתחברות לתפוז באינטרנט אקספלורר 9

התכוונתי שאני לא יכול להתחבר למערכת של תפוז באינטרנט אקספלורר 9 וכמו כן לצאט של נענע ו וואלה אני לוחץ על התחבר והחלון של הצאטים פשוט לא נפתח באינטרנט אקספלורר 9

כרגע אני מחובר בתפוז בגוגל כרום

כרגע אני מחובר בתפוז באמצעות הדפדפן גוגל כרום ככה אני מתכתב איתך בפורום , ולא ניסתי לעשות את מה שאמרתי לי לפי הקישורים בהודעה הקודמת שלך מכוון שאני לא מצליח בכלל להתחבר לבלוג של תפוז באינטרנט אקספלור 9 כפי שאמרתי וכמו כן גם הצאטים של נענע ו וואלה לא מגיבים בכלל ,החלון של הצאטים לא נפתח בכלל

סיגלית31

New member

תמיכה בפורום זה, הינה לאפליקציות של תפוז בלבד, לגבי הצ'אטים של נענע ווואלה, פנה אליהם בכל בעיה.
יחד עם זאת, בהודעתך הראשונה שאלת איך אתה מפעיל את הצ'אט בבלוג למבוגרים,
עפ"י נתוני המערכת שלך, עליך לבצע את שביקשתי בהודעות קודמות.
לאחר שתבצע פעולות אלו, עדכן אותנו אם עדיין לא תצליח להפעיל את הצ'אט.
בהצלחה

הבעיה עדיין לא נפתרה

פעלתי בדיוק לפי המדריך בקישור הראשון (משתמש אדמין אתרי מהימנים ובקרת חשבון משתמש ) וגם הסרתי את ה וי מ"אפשר הגנת זיכרון כדי לסייע בטיפול בתקיפות מכוונות , ולגבי הפקד בדקתי הוא מותקן וזמין אצלי , ועדיין לא עובד , אבל הבעיה היא אחרת לדעתי מכוון שהחלון של הבלוג לא נפתח כלל , פעם החלון היה מופיע ויכולתי לראות תשידור אבל בלי לראות תצאט ובלי לראות את רשימת החדרים עכשיו החלון של הבלוג לא נפתח בכלל , מה אפשר לעשות ?

למעלה