הצ'אט פתוח.להתלבש ולהתנהג בהתאם

lupland

New member
הצ'אט פתוח.להתלבש ולהתנהג בהתאם

ממש מסיבה כאן. יאללה.נפתח צ'אט מצלמות ביי

champ

New member
../images/Emo4.gif אני חושב שאיחרתי קצת ../images/Emo93.gif

בכל אופן, אני עדיין שם, אז אם בא לכם...

lupland

New member
".....אז מה נסע אם ידע...."

היי לכולם. לא שייך לפורום אבל עדיין איפה נחפש פתרון לבעייה אם לא בבית? אח צעיר שלי.שנמצא בטורקיה כרגע רוצה להבחן במועד ב' ביום שני במבחן באנגלית.נכנסתי לבגרויות.משרד החינוך.ושם אמרו שניתן להרשם דרך האינטרנט אבל לא נתנו שום קישור.חיפשתי בכל מיני מקומות אחרים את אותו קישור מיוחל אבל לא מצאתי. אני ער לעובדה כי רובנו כאן נמצאים "קצת" אחרי (מלבד אחת "צעירה" שככל הנראה גם בעתיד תשאר "הצעירה" של הפורום) הקטע הזה אבל כמו שאומרים.ירייה באפלה.אז ניסיתי. בין הפותרים נכונה יוגרל ג'יפ מרצדס חדש או BMW הכל לבחירתכם. תודה נב: מועד אחרון לרישום הוא הלילה... צודק מי שיגיד "כוסאוחתו.אז מה נסע אם ידע שיש מבחן וצריך להרשם" והוא בכלל....אין לו אחות

lupland

New member
ותודה ל....עצמי

טוב.העניין טופל ואתם יכולים לחזור לעניינכם השוטפים.תודה לכם שעזבתם כל פעילות והקדשתם עצמכם למשימה זו.אין מילים בפי....אחרי הכל...משפחה נב:כנראה ששוב אקח לעצמי את הג'יפ.יא אללה.יש לי כבר כמה ואני לא יודע מה לעשות איתם...נו טוב...צרות טובות...

gaia20

New member
אני פשוט ילדה כזאת טובה...

תקשיבו, הספקתי להתקלח, להכין לי ארוחת ערב ואפילו לסדר את הכלים מהכיור למדיח... אמא שלי פשוט תהיה גאה, איזה ילדה טובה יש לה... משהו!

gaia20

New member
התיאשתי... אני עייפה...

הולכת לישון, לילה טוב לכולם, מקווה לראות כמה שיותר אנשים מחר

למעלה