הצבא הזה, מי המציא אותו?!

מיטללל

New member
הצבא הזה, מי המציא אותו?! ../images/Emo122.gif

אל תענו. שאלה רטורית :) ... ככה הוא, לוקח את כל הטובים, אחד אחד... כמה כיף למדינה
בכל מקרה, מחר ירדן (yardenj) מתגייס לו.. אתם בטח זוכרים אותו בתור ה"איש הרע".. (זה שנפרד מהחברה שלו במקס ברנר
) בפועל הילד דיי מקסים
אז ירדן, היה לי הכי כיף בעולם לדבר איתך בשבועות האחרונים (שהאייסיקיו שלך הסכים לקבל את ההודעות שלי
). הצלחת לעצבן אותי (פעם הוא אמר שאני כמו "צבע אפור משעמם:), להצחיק אותי, ללמוד אותי איך להיות דיקטטורית בשלוש צעדים, לעניין אותי..... וזה לא דבר של מה בכך! מעטים האנשים שמצליחים לרתק אותי... רב יכולות יש לך. בך. בגלל זה אני לא דואגת לך.. ואני בטוחה שתמצא את עצמך בדבר חסר ההיגיון שנקרא צה"ל ואפילו תצליח להנות
שיהיה המון המון המון בהצלחה
ותזכור- עם חיוך כבר מתגעגעת
מיטל

yardenj

New member
אחחחחח....מיטל

חמש לפנות בוקר ואני לא מצליח לישון,ישנתי שלוש שעות ואני רענן כמו סחלב בג'ונגל בבוקר לח ,קצת עצוב אבל בעיקר נרגש,מה יהיה?איך נסתדר?ומה נעשה בלי לדבר שעות עם מיטל? אז כרגע אין לי תשובות לאף אחת מהשאלות,אולי יום אחד יהיו תשובות אבל בינתיים ננסה לא לסבול ואולי חס וחלילה להנות(עד כמה שניתן במקום בלי בחורות יפות,מחשבים,אינטרנט,אוכל טוב ועוד קצת בחורות יפות). ולכל שאר הפורום-תשמרו על מיטל שלמה ואל תשגעו אותה! ירדן,24/3/04.

jessy19

New member
גיוס קל ונעים ../images/Emo140.gif

אל תתרגש ואל תדאג- הכל יסתדר ואתה תהנה מאוד בצבא כל עוד תבוא בגישה שאתה יכול לתת מעצמך ושאתה נהנה כי לא הכל כל כך נוראי כמו שתמיד מזהירים... בהצלחה

מיטללל

New member
הלך ../images/Emo10.gif

רק רציתי לאמור לכם שזה הבוקר הראשון בשבועיים האחרונים שאני לא קמה בעודי קרועה מעייפות... שיהיה יום כיףףףףףףףףף.

yardenj

New member
וחזר

קיבלתי חופשת מיטל רק בשבילך,אולי תתחברי לאייסיקיו שאני אוכל גם לנצל אותה?

yardenj

New member
היה מעולה!

בלי כל הקשקשת שלך גיליתי שיש יותר זמן ביממה מקודם!(סתתתתתתתתתם) היה בסדר-לא מדכא,לא מרטיט ובטח שלא כיף,הרס"ר חשב שיהיה מצחיק אם ננקה במשך 3 שעות את הבקו"ם אבל חפיף.

לא נורא.....לכל שבוע יש סוף שבוע

לא אם דופקים לך שבת :) אבל ירדן (ד"א אני פזמניק עליך ביום :)} שיהיה לך המון בהצלחה ואני משער שאתה נחלוואי (אלא אם לא התפנת) שמעתי אתם יוצאים ל-12 יום אז יש לי להגיד לך דבר אחד... ביייייייייית זונות!!!! אתה הולך לבומבמלה!

yardenj

New member
סבבה

רק שתדע,שלא רק "יושבים" בתצפית אלא לפעמים גם נמצאים יחד עם הכוחות בשטח במבצעים ומספיק תצפיות.אבל כדי שהכל יהיה מושלם יש אנשים שתפקידם להילחם ויש כאלו שתפקידם לתצפת,אתה לא יכול לצפות מכל לוחם חי"ר לעבור הכשרה מתקדמת כמו לוחמי יחמ"מ-ניווטים,הסוואה,תפעול מכשירי איסוף מודיעין וכו',למרות שדווקא לוחמי יחמ"מ גם עוברים הכשרה בלחימה,פשוט זה לא התפקיד שלהם להילחם.

נו ברור כל אחד והתפקיד שלו

בגלל זה אמרתי שזה תפקיד בן זונה אבל אני מעדיף להילחם

אפשר גם לאחר?

הרבה הצלחה וכמובן שגיוס נעים (אבל מה שיבוא אחרי יום הגיוס....)

למעלה