הצבא לא טיפל בי וכבר השתחררתי, מה לעשות?

solcito

New member
הצבא לא טיפל בי וכבר השתחררתי, מה לעשות?

יש לי בעיות בברכיים שהתחילו לי משהייתי 4 חודש בצבא. מאז ועד שנתיים 4 לא כ"כ טיפלו בו עד שהחליטו לתת לי מיפוי עצמות. הבדיקה מצריכה אישור תקציבי. הקצין שצריך לתת לי את האישור הזה אמר שייתן וזה לא בעייה. אבל הוא איבד לי את ההפנייה מאז ועד עכשיו שכבר השתחררתי (8 חודשים) הוא לא עושה כלום. תמיד שהגעתי אליו אמר ששבוע הבא הכל יהיה טוב. הבעיה קשה מתמיד ומקשה עליי מאוד. מה אני יכול לעשות כדי להוציא את הבדיקה הפשוטה הזו מהצבא, שהם חייבים לי.... תודה.

yehuda18

New member
שמע

אני לא מבין גדול, אבל הכי חשוב זה שיהיה לך את כל החומר הרפואי שנוגע לבעיה הזאת שלך... תנסה להציק לקצין הזה ולא לוותר לו, ואם לא עוזר תבקש ממנו את הטלפון של הממונה עליו... ועדיין אפשר לקבול/לתבוע את הצבא/משהב"ט.. ובנושא הזה אני לא כל כך מבין אז אני לא אגיד לך סתם..

giovanni 85

New member
אני מבין בזה !

אתה צריך את כל החומר הרפואי שלך (המקורי!) לגשת לעורך דין טוב שמתעסק בתביעות משהב"ט. ומשם הוא יסדר הכל.

varui

New member
אוקי

מיכבן שאת חיילת משוחררת את לא יכולה לעשות כלום חוץ מה ללכת לרופא באזרחות לבקש אותה בדיקה ואם אהיוה כל מיני בעיות את יכולה לנסות לתבוע את משרד ביטחון 1. את צריכה את כל חומר רופואי צבאי 2. דוח פציעה

Lady McBeth

New member
מה?!

WTF לוקח יום עד שמאשרים בדיקת מיפוי עצמות בד"כ. במקרה הרע שבוע. אבל זה באמת במקרה רע.

varui

New member
מיפוי עצמאות

לא מאשרים באופן מידי הכל תלוי אזה ואני יכול להגיד לך מתוך ניסיון שלי יש הרבה חיילים לא מקבלים את אישורים תקציבים או דברים אחרים כי הם לא יודעים למי לפנות או את חוקים

solcito

New member
מה הקטע של הבכי ושל ההודעה הזו?

ותודה לכל מי שהגיב...

הטRולית

New member
זה לא אליך, זה הופנה כלפי היצור ויורי.

לקרוא ולבכות על אלפי שגיאות הכתיב. על זה שאתה כתבת - יכול, והוא עונה לך בלשון נקבה. חה. ויש לו הקצבה בפורום ל2 הודעות שבועיות. שוב, לא קשור אליך. רק אליו.

solcito

New member
חחחחח סליחה...

אני אהיה עוד קצת באזרחות ואחזור אליכם עם הראש שלכם חחח....

למעלה