הצבא-פסוריאזיס-דלקת פרקים וים המלח!

הצבא-פסוריאזיס-דלקת פרקים וים המלח!

הי, צהרים טובים... לפני כשנה התגלה אצלי בכפות הרגלים דלקת פרקים, וזה התגלה לאחר חודשיים שהצבא טירטר אותי ממקום למקום- קבע שיש לי שבר, קריעת גיד ומה לא... לבסוף ניגשתי פרטית לראומטולוג ואז דרך הצבא כדי לקבוע את הקביעה הרפואית כרשמית... לפני כשבועיים החל להופיע לי כאבים עזים ביד ימין..שבוע לאחר מכן נפיחות.... ואתמול אף חום......... אני עוד לא בת 20 ואני מרגישה כמו אישה מבוגרת שלא יכולה לזוז בשל הדלקת
לצערי אני סובלת גם מפסוריזיס, ידוע ש-ים המלח עוזר למחלת הפסוריאזיס, האם גם לדלקת פרקים?!?

דלקת ופסוריאזיס

על פי התאור את כנראה סובלת מדלקת פרקים הקשורה לפסוריאזיס - ניתן לעזור לך בעזרת טיפול מתאים וכדאי לך להתיעץ עם ראומטולוג הטיפולים בים המלח עשויים לעזור הן למחלת העור והן למחלת המפרקים - זה לא תמיד מספיק אך בהחלט מומלץ לנסות מחלתך אינה קשורה כלל וכלל לגיל ולכן אל תרגישי שיש לך מחלה של זקנים !

דלקת ופסוריאזיס

על פי התאור את כנראה סובלת מדלקת פרקים הקשורה לפסוריאזיס - ניתן לעזור לך בעזרת טיפול מתאים וכדאי לך להתיעץ עם ראומטולוג הטיפולים בים המלח עשויים לעזור הן למחלת העור והן למחלת המפרקים - זה לא תמיד מספיק אך בהחלט מומלץ לנסות מחלתך אינה קשורה כלל וכלל לגיל ולכן אל תרגישי שיש לך מחלה של זקנים !

למעלה