הצביעות של הפינק פלויד

da1boy

New member
הצביעות של הפינק פלויד

לפי מה שהבנתי מהמאמר על הפינק פלויד, הם היו נגד הממשל, בעד שוויון זכויות, זכויות האדם וכ'ו (מתבטא בעיקר ב- THE WALLׂ ) אבל חלק מהאלבומים הראשונים שלהם (או שזה היה אחד מהם או הדארק סייד {מצטער על חוסר הדיוק}) הם הקליטו בצורה מיוחדת לבעלי מערכות סטריו מיוחדות, בשביל שיוכלו להנות מהסאונד... ??????

weird dust

New member
יש את הSACD

הדארק סייד בגירסה של רימאסטר שאף אחד לא מחזיק באמת משהו שמסוגל לנגן את זה כראוי. לא ממש הצלחתי לראות נגנים זולים שמנגנים אבל אני חושב שלאור העיניין שאין ביקוש לזה למה שמישהו ישים את זה במפרט שלו וישקיע כסף? בשביל הכמה אוהדים של פינק פלויד והדיסקים הנוספים? זה לא משתלם ואני מבין לחוטין את החברה. ברגע שהמחיר גבוה בכל מקרה לחברה פחות איכפת מהמחיר עם הוא 100 שקל יותר או פחות ודווקא התמיכה ביותר סוגי אודיו/וידאו הוא שקובע.

flowerboy69

New member
hi

some years ago waters put out verson of in the flash live 2 cd set in spechell verson that cost 50 pound!!!and can play only in verey expenseve sterio sistemes

aviah

New member
שוויון זכויות?

פינק פלויד הם עסק כלכלי למופת שהוציא כל דיסק לפחות 3-4 פעמים כי ידע שיש מי שיקנה אותו. הם גם העבירו את עסקיהם אל מחוץ לאנגליה כדי לשלם פחות מיסים. בכמה אלבומים שלהם (שלושה שאני חושב עליהם כרגע ובטח יש עוד) הם נגד הממשלה. לדעתי, אין פה כלל סתירה.

אני עוד לא הבנתי לגמרי את כוונת

הכותב המקורי da2boy. בכל מקרה, עליכם להבחין בין הפינק פלויד כבני אדם וכלהקה (שותפות), ובין חברת התקליטים שלהם. לפלויד עצמם אין "כוח" להוציא את האלבומים שלהם בפורמט כזה או אחר - זוהי החלטה של חברת התקליטים. הפלויד יכולים לתמוך בה או לא לתמוך בה, אך הם לא יכולים ממש למנוע את זה. הדבר היחיד שאני יודעת בוודאות הוא שהפלויד מאוד מעוניינים להוציא הדפסות של כל האלבומים שלהם ב-SACD, ועל כך יש עבודה בימים אלו ממש.

Shakty

New member
טיפ'לה הבהרות טכנולוגיות

כחובב AUDIO מושבע הרשו לי להרגיע אתכם שגם במערכות של אנשים נורמאלים כמו מערכות מיני (ושאר מרעין בישין) וכולי אפשר לשמוע את הדיסקים האלו. יש כמה שיטות קידוד מוסיקה חדשות והנפוצה שבהן היא ה SACD כתבתי בהרחה על הפורמט הזה ומה הוא יודע לעשות מי שמעונין יעשה חיפוש על הניק שלי וSACD. הSACD מודפס בשיטת HYBRID מה שאומר בשפת אנוש שהוא גם מודפס כדיסק רגיל וגם כSACD כלומר מי ששומע אותו במערכת רגילה עם דיסק רגיל ישמע את הגירסא הרגילה ולא המקודדת מחדש ומי שיש לו מערכת עם דיסק שתומך בSACD ישמע את הקידוד הרגיל. בכל מקרה כמו שציף כתבה זה לא הפלויד שמחליטים כל כמה שנים להוציא מחדש את הדיסקים שלהם, אלא הLABEL עצמו.

Shakty

New member
יש לי את DSOTM וכתבתי על זה

לפני כמה חודשים - פשוט מבריק התקליט כשיצא שימש חנויות אודיו להדגמת היכולות של מערכות סטריאו. הדיסק כשיצא שימש להדגמת איכות הצליל של הדיסק ניום מוכרים בחנויות אודיו משתמשים בגירסת הSACD של DSOTM כדי למכור מכשירים תומכי SACD - לדעתי תעשיית האודיו חייבת הרבה מאוד לאלבום הזה. מביוחד היום שאפשר לרכוש מכשיר DVD שתומך SACD ב 1500 שקל (ה 575 של PIONNER מה שיושב אצלי בבית ומומלץ מאוד) המחירים לא בשמים כיוון שמגבר 5.1 יש כמעט לכולם. לא צריך יותר - מכשיר כזה מגבר SURROUND ו 5 רמקולים - ואתם בחוויה אחת לגמרי.

Fatach

New member
ונשאלת השאלה...

איך אני מנגן כזה דבר על המחשב? (אם בכלל) פשוט הזמנתי אתמול את הגרסא הזו בדיוק, של ה SACD

Shakty

New member
אני לא מכיר אף נגן DVD למחשב

שתומך ב SACD אבל אולי מישהו יחשוב על זה.

weird dust

New member
גם 1500 שקל זה הרבה ל-DVD

פיוניר היא באמת חברה מצויינת ויש לה מכשירים טובים אבל יש אנשים שגם לקנות את ה-DVD ב300 שקל לא יכולים (או את הדיסק בכלל). בכל מקרה עד שלא יהיה ביקוש גדול יותר המחירים יהיו בשמיים למכשיר שיקרא את זה. אני שמתי לב שעכשיו כבר מגיע "הדור הבא" של דיסקי המוזיקה - פשוט על די וי די. מה שנותן את היכולות של ה-SACD רק יותר נתמך.

Shakty

New member
יש אנשים שלא איכפת להם מאיכות

וקונים מה שזול - DVD ב250 שקל תוצרת סין עם חרא FRAME RATE חרא איכות קול וARTIFACTS מפה עד הודעה חדשה - העיקר שזה עלה רק 250 שקל. אם אתה חושב ש1500 זה יקר - אז לידיעתך יש מכשירים שמחולקים לטרנספורט ולקונברטר בנפרד (שני הרכיבים העיקריים בכל CD\DVD) שכל חלק מגיע ל10-20 אלף שקל. יש רמקולים שעולים גם 100 אלף שקל - אין לזה גבול. לדעתי 1500 שקל זה סכום הוגן מאוד לקבל עבור מוצר מעולה מבית טוב שמספק את כל מה שחובב DVD רוצה כולל ניגון סרטי DIVX עם כתוביות בעברית. כמובן כל אחד והכיס שלו וסדר העדיפויות שלו אבל להגיד ש 1500 שקל זה יקר ? ברור שהתחום של DVDA ו SACD רק בחיתוליו - עדות לכך אתה יכול למצוא לאו דווקא בכמות המכשירים ומחירם אלא בהיצע של הכותרים - מעט מאוד רוק ופופ והרבה מאוד ג'אז וקלאסי - זה מיועד לא למאזין ריטה\חדד\ארצי הממוצע אלא טיפה מעבר לזה.

weird dust

New member
לי יש DVD באזור ה-900 שקל

מה שאומר שאני מבין אבל ליותר מזה לא נהיה לי כסף. הדי וי די שלי מנגן הכל (כמעט) חוץ מכל מיני סוגי מוזיקה מישניים. עדיין 1500 שקל זה הרבה, גם 900 זה הרבה.

da1boy

New member
התכוונתי בעיקר לקטע

שהם הוציאו איזה תקליט בפורמט גם שיתאים לכאלה עם מערכות חדשניות, הכוונה שלי היא לא לכאלה שיצאו אחרי פירוק הלהקה... אבל לא משנה, זה סתם משהו שעלה לי בראש... כי זה נוגד אחד את השני, אבל סבבה לא משנה :)

למעלה