הצביעו לג'סטין כנסו לקישור והצביעו לג'סטין
• •SeXy GiRl• New member 6/10/04 #2 ../images/Emo45.gifהצבעתי! למה המכוער הזה במקום הראשון!?!? ג'סטין יותר טוב ולמה שמו תמונה שלו עם זקן!?!? הוא נראה שם קקה
../images/Emo45.gifהצבעתי! למה המכוער הזה במקום הראשון!?!? ג'סטין יותר טוב ולמה שמו תמונה שלו עם זקן!?!? הוא נראה שם קקה
R RJlake New member 7/10/04 #6 נצל"ש!!!!!!!!!! ג'סטין מועומד!!!!!! ג'סטין מועומד ל best male בטקס mtv europe music awards 2004 שנה שעברה הוא זכה בשלוש פרסים אז בוא נקווה שהוא יזכה גם הפעם!!!!!! יש קישור כדי להצביע לו אז קדימה!!!!!
נצל"ש!!!!!!!!!! ג'סטין מועומד!!!!!! ג'סטין מועומד ל best male בטקס mtv europe music awards 2004 שנה שעברה הוא זכה בשלוש פרסים אז בוא נקווה שהוא יזכה גם הפעם!!!!!! יש קישור כדי להצביע לו אז קדימה!!!!!
F fan of jt fan New member 7/10/04 #11 אמממ.. שאלה../images/Emo35.gif אין איזה מישהו שמארגן כרטיסים חינם לאירוע הנחשק? לתשומת מנהלת הפורום..
אמממ.. שאלה../images/Emo35.gif אין איזה מישהו שמארגן כרטיסים חינם לאירוע הנחשק? לתשומת מנהלת הפורום..
J jt fan New member 7/10/04 #12 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואנשים..באתי בדיוק לכתוב על זה..ב'מת תצביעו הרבה..אנחנו לא רוצים לאבד את המסורת שבכל טקס הוא קוטף פרס..סו קאמון ואם לא קשה לכם..תצביעו גם לבריטני[ ] היא מועמדת ל"בסט פימייל" "בסט סונג" "בסט פופ" טנקיו
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואנשים..באתי בדיוק לכתוב על זה..ב'מת תצביעו הרבה..אנחנו לא רוצים לאבד את המסורת שבכל טקס הוא קוטף פרס..סו קאמון ואם לא קשה לכם..תצביעו גם לבריטני[ ] היא מועמדת ל"בסט פימייל" "בסט סונג" "בסט פופ" טנקיו
J jt fan New member 7/10/04 #13 אממ אני רואה.. שהמתמודדים הם לא משו שצריך לעורר פאניקה..מלבד אשר..שממנו אני פוחדת תצביעו
• •SeXy GiRl• New member 8/10/04 #19 ישששש מצאתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מצביעה 100000000 פעם וזה עושה לי תודה, להצביע שוב? מה זה נחשב?
ישששש מצאתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מצביעה 100000000 פעם וזה עושה לי תודה, להצביע שוב? מה זה נחשב?
J jt fan New member 7/10/04 #14 בעע,אנשימים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תתמקדו בEMA זה מה שחשוב עכשיו
R RJlake New member 7/10/04 #15 חחחח חמודה!!! ../images/Emo9.gif שאלה! שאני לוחצת מלא פעמיים זה עדיין מחשיב את הקול או שזה מחשיב רק את הקול הראשון? וגם ג'יי זיי מועמד קשה...
חחחח חמודה!!! ../images/Emo9.gif שאלה! שאני לוחצת מלא פעמיים זה עדיין מחשיב את הקול או שזה מחשיב רק את הקול הראשון? וגם ג'יי זיי מועמד קשה...