הצביעו קין בגלגלצ!

../images/Emo2.gif אני בהלם! אני בהלם!!! שמו אותו בסינגלס?

כמה זמן הוא שם!? איזה יופי! אם השיר הזה לא נכנס, אני לא יודעת מה כבר ייכנס לעזאזל!!!

אוקיי- >>>כולם<<<

להצביע לקין, ולשאר השירים תבחרו שירים שייכנסו גם ככה למצעד! ליעורא, את יודעת אולי מה בטוח נכנס? מה במקומות הראשונים?

limors2

Active member
לא שמו בסינגלס!

ומזאתאומרת מה בטוח נכנס? נכנס למצעד? שירים מסוכנים שאת לא רוצה להצביע להם?

justin9

New member
נא לא להתקמצן

ולהצביע יותר מפעם אחת. אפשר לקחת דוגמא מפורום מיי כימיקל שכמעט מכרו את נשמתם לשטן כדי שהשירים יגיעו גבוה גבוה ותנחשו מה - הם הצליחו! נ.ב. אם אתם כבר שם תקליקו ל- Your love alone is not enough - Manic street preachers תודה

maihlevi

New member
איזה מוזיקה גרועה יש היום כבר קשה

למצוא 4 שירים טובים להצביע בשבילם... ואיזההה אושרר keane במצעד!! =] ואווהווו

justin9

New member
חופשי!

איפה גוד שרלוט? איפה 30Seconds To Mars? איפה תיפול ילד?
ומה עם טוקיו הוטל? שיגוונו. תמיד גלגלצ בדיליי...

תיפול ילד? ../images/Emo12.gif

וגלגלצ במאת ממש בדיליי. ה' ישמור שנה אחרי הדיסק נכנס סינגל למצעד. מטריד.

justin9

New member
Fall Out Boy

ודי כבר להשמיע את SOWK...כאילו אתם יודעים.. לקין יש עוד שירים....

חשבתי כך../images/Emo3.gif

ואכן הם משמיעים אותם כל יום... אחח..הייתי בטוחה שקריסטל בול ייכנס. הוא כה מתאים לגלגלצ. הם סתם אנטישמים מלכתחילה אם הם היו מקדמים אותו כמו שהם יודעים כשהם רוצים, הוא היה בטוח מתחבב על עמישראל. בטוח. רק היה צריך לתת לו צ'אנס אמיתי ולחרוש עליו קצת. לא?

maihlevi

New member
חבל על הזמן הוא הרבה יותר מדוגם לשם...זה

מעצבןןן הם יכלו לקדם את keane ברמות לא נורמאליות..... אבל הם פעם ב משמיעים את sowk ואת everybody's changing ופה זה נגמר...ברר...

justin9

New member
דיברנו על זה גם במפגש

שקריסטל בול היה יכול לעשות פלאים לקין בארץ. זה פשוט שיר שתופס. לדעתי גם MTV לא חרשו עליו מספיק.

justin9

New member
אתם רואים את הדבר המדהים הזה?

קודם כל זאת סיבה מספיק טובה בשבילך גיתית לשמוע את הלהקה. ואני חייבת להתוודות שעם כל הכבוד לטום הצ'אבי - ג'רארד בשבילי מקום ראשון

למעלה