הצבעה בבחירות.....

חקלאית

New member
הצבעה בבחירות.....

אנחנו {הוריס ואחים} קוראים לכל בעלי זכות הצבעה להגיע לקלפי עם פתק שעליו כתוב גלעד שליט ולהצביע. הפעם לא בוחרים"שליט" בוחרים "גלעד שליט" תעבירו את קריאתנו הלאה...תודה ונקוה לימים טובים יותר....

יונה1

New member
המפלגות הערביות והחרדיות אוהבות אותך!

מלי, אני ממש ממליצה למחוק את ההמלצות האלה שמגיעות מתוך בורות פוליטית מוחלטת ועלולות להזיק לכולנו.

לא למחוק, אבל את בהחלט צודקת

מחיקה אינה דרך להתמודד עם דעות, שגויות כל שיהיו. לפעמים אנשים לא חשובים עד הסוף ויש כאלו שלא מבינים את המשמעויות האלקטוראליות של ה"הצבעה" הזו. צריך פשוט להסביר להם.

יונה1

New member
אני חוששת

שמי שמציע הצעה כזו, ממילא פונה לבעלי הבנה פוליטית זהה לשלו ולפיכך הסברים לא יועילו מאומה. הרעיון כבר הפך לטרנד ואני קוראת אותו במקומות רבים. האם ידעת שיהדות בלגיה שולחת לארץ ערב בחירות תעודות זהות במזוודות? לפחות לגבי אנטוורפן אני מכירה את העובדה הזו מכלי ראשון. סביר להניח שזה קורה גם במדינות נוספות, ואין לחשוד בהם שהם עושים זאת עבור פתק עם "גלעד שליט"....

אם את יודעת דבר כזה

יש לדווח על כך לרשויות בדחיפות. לא אחזור על כך שעוצמתו של ציבור דמוקרטי הוא דווא בשיח וליבון בעיות. מחיקת הדעות לא תשנה את הרעיונות שיחלחלו מכיוונים אחרים, אבל ניתן לנצל את הבעת הדעה כדי לשוחח עם המביע ולנסות להשפיע עליו.

יונה1

New member
זה ספור בן כעשר שנים

ואין לי כל ספק שלא התחיל ונגמר אז. כמובן שדווח - והתשובה היתה שאין מה לעשות. הרי ידוע שהצבור החרדי משתמש גם בתעודות זהות של נפטרים. בהמולת הקלפי, הרי בעלי זקן, משקפיים וכובע באמת נראים דומים.

זכור לי משהו

לאחר מכן שינוי הציבו משקיפים בקלפיות חרדיות. יצא המקרה ואני מוניתי ליו"ר קלפי בבית אבות חרדי בירושלים, מקום מועד לפורענות. למיטב זכרוני היו כמה נסיונות להגיע להצבעה עם תעודות מוזרות או כאלו שלא ניתן לייחס לחוסה. חסמתי אותם בגופי

יונה1

New member
חבל ששינוי התפוגגה

יכולת לבקש הפעם להיות מוצב בבורסת היהלומים באנטוורפן
הספור עם המזוודות הגיע משם והתרחש באופן פומבי.

למעלה