הצבעה על החוקים החדשים לבריתות

tablul

New member
הצבעה על החוקים החדשים לבריתות

אני רוצה לראות כמה בעד השינויים שערן הכניס בקשר לבריתות וכמה נגד. כרגע מדובר בעיקר על ההגבלה שכל מדינה שהדירוג שלה 1-100 לא יכולה להצטרף לברית אלא ליצור חדשה, וזאת אומרת שיהיו לפחות מאה בריתות. כל מי שבעד החוקים החדשים שערן הכניס שיגיב לשרשור ב-
כל מי שנגד החוקים החדשים וחושב שצריך לשנות אותם שיגיב ב-

tablul

New member
../images/Emo31.gif

למי שלא הבין, אני נגד. אני חושב שזה הורס את המשחק והתחרותיות, כיוון שכרגע האינטרס שלי הוא לא להתקדם בדירוג אלא לרדת לדירוג 101, להצטרף לברית ורק אז להתקדם בדירוג.

RED OR DEAD BS

New member
../images/Emo31.gif

ההגבלה שיהיו 50 מדינות בברית מקובלת עליי, ההגבלה של השלושה ימים גם כן. מה שלא מקובל עליי זה שאנשים שבדירוגים מתחת ל100 לא יכולים להצטרף לברית, ויהיו 100 בריתות, אם כבר לעשות את המשחק תחרותי יותר, 50/100 ראשונים יוצאו מהבריתות באופן אוטמטי וילחמו כל אחד בשביל עצמו.

tablul

New member
כנס..

אני לא רואה איך ההחלטה שכל אחד הדירוג 1-100 לא יכול להצטרף לברית אלא ליצור לעצמו ברית תורמת למשחק. אני עכשיו פשוט מפסיק לשחק, הכוח שלי נשאר אותו דבר בעוד שאחרים מתקדמים, כשאני אגיע לדירוג 101 אני אצטרף לברית ואז אבזבז את כל התורים, וככה יעשו כל המדינות החזקות. מה חכם בהחלטה שהוא עשה? מה זה נותן? זה פשוט מונע את הכיף של לשחק! תאכלס, לא בא לי לשחק עכישו כי אני לא רוצה להיות בדירוג גבוה. המטרה של המשחק היא כל הזמן לשאוף להיות ראשון לא? ערן עשה ביוד ההיפך.

NADAVT26

New member
במיוחד בשבילך עכישו אני נגד../images/Emo31.gif

בהתחלה היתי בעד מתוך מחשבה על כל שאר המדינות במשחק לא רק עליי אבל חפיף לא ממש משנה וגם זה לא ישנה את הדעה של ערן

tablul

New member
ערן כרגע כתב עוד משהו..

ברגע שמגיעים לדירוג מאה, ישר אתה יוצא מהברית ואתה יכול לפתוח חדשה. כלומר שאם אתה רוצה להישאר בברית מסוימתא תה צריך להישאר בדירוג 101 ומטה.

gindis

New member
בנושא הזה לא יהיו שינויים!

לכן ההצבעה לא רלוונטית! אנחנו משתפים אתכם בכל, אבל בנושא הזה של איזון עתידי של המשחק ההחלטה תהיה קיימת.

4ErNi BuMeR

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

נגד מונפולים, אבל גם נגד אפליית החזקים. צריך שתהיה אפשרות לשני סוגי ברית, אחת שערן ציין. ואחת שתוכל להכיל עד 5 מדינות, שכולן יוכלו להיות מהמאה הראשונים. וניתן יהיה לבחור מבין השניים. מי בעד, מי נגד?

propelo

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif ../images/Emo31.gif

זה ממש דפוק!!!!! זאת אומרת שכל הבריתות היו חלשות!! זה לא אומר משהו אחר!!!!!!!!!!!!!! נגיד כמה חברים פותחים ברית הם רוצים להיות ביחד אבל בגלל שהם עבורו את 100 אז הם לא יכולים להיות ביחד!!! רעיון דפוק+++

למעלה