../images/Emo9.gifאיזה כיף לי!!!!!!!!!!!
אני לא ממש יודעת מאיפה להתחיל... קודם כל - מיכלי , כבר אמרתי לך מספר פעמים , אבל אגיד שוב -
תודה
תודה על העזרה, על ההקשבה, על האמון שאת נותנת בי...ובכלל... אני מבטיחה שאשתדל למלא את תפקיד מנהלת הפורום בצורה הטובה ביותר!!!
ועכשיו לגולשים - אני מאד שמחה לקבל את ניהול הפורום - אני מאד מעריכה את מאיר בנאי ואת כל מה שהוא עשה החל מתחילת הקריירה שלו ועד היום, ואני חושבת שדרך ניהול הפורום אני אצליח, לפחות באופן חלקי, להודות לו על המוסיקה המשובחת שהוא הכניס לחיי.
אני מודיעה מראש שאני לא אנסה להיכנס לנעליים של מיכל (המנהלת הנוכחית...לפחות בימים הקרובים) ועדי (מנהלת הפורום הקודמת)....ולא רק מפני שהן גדולות מאד וזה קשה, אלא גם מפני שכבודן במקומו מונח והן עשו כל כך הרבה למען הפורום הזה... אך בכל זאת אני אשתדל לנהל את הפורום בצורה הכי טובה שאני יכולה...ולהיכנס לנעליים של עצמי - שהן לא גדולות או קטנות משל מיכל ועדי , אלא פשוט קצת אחרות.
אני מאד מקווה שאצליח להרים את הפורום לגבהים חדשים ומקווה שאצליח להשיג שיתוף פעולה מלא מצד הגולשים...כי זה הכי כיף בעולם לנהל דיונים שוטפים עם אנשים עם נושאי עניין משותפים :במקרה שלנו -
מאיר בנאי האיש והאגדה!
מקווה להכיר אתכם מקרוב!
יסמין