הצבעתי!!!

n o a m 18

New member
הצבעתי!!!

חבל שהוא לא מראה את התוצאות בצורה ממוינת (שזה בעצם המצעד..) אפשר להצביע כמה פעמים? וככה למעשה לכפות על המצעד את הטופ 3 שלי, ולקחת את הדיסק בכוח? <או שזה רק המוח הקרימינלי שלי?> נועם ראה היום ת´חדשים של the calling (כמה זמן חיכיתי שהסינגל הזה ייצא כבר) וויקליף, יחד עם קלוד מההרכב השחור (שחתום אצלו בלייבל) city high, השיר נקרא two wrongs (doesn´t make it right) ומאד הזכיר לי ת´דואט שלו עם מרי ג´יי בלייג´ (911) משנה שעברה בכל מקרה, זה מתוך הדיסק החדש שלו שיוצא בסוף החודש (יחד עם הדיסק החדש של נלי) אני אגב, כדי לא לשלוח לינק לתמונה ולשים אותה פה לידי- אני אמור לשים אותה כקובץ מצורף?

n o a m 18

New member
כן מה? [אזהרה: הרבה שירים חדשים]

כן המפקד <דיברת על הענין עם התמונות?> ובכן, הצצה במצעד המאצ´מיוזיק הכמעט מעודכן מגלה כמה דברים: השני של שאקירה (מאז הדיסק הבינלאומי בלה בלה. אין לי כוח לתיקונים על סינגלים בספרדית :) ממוקם לו יפה יפה בפסגה. שוב אני עדיין תוהה אם הוא יותר טוב, אני חושב שכן אשאנטי כפרה מגיעה למקום השלישי עם הסולו שלה (פוליש). ויחד עם פאט ג´ו (וואטס לאב) קצת מתחת ב-7 ספיידרמן מספקים את צ´אד כפרה מניקלבק (השני שלהם, too bad, אמור להגיע כל רגע) עם הירו (נזכר לצערי באנריקה. וגם במאריה) ב-8 [תוהה אם שמעתם את תאוריית הסמפול מ seal-kiss from a rose. ללא ספק יש דמיון], שלביים מעליו סאם 41 על הקונטריוביושן שלהם (שלדעתי [וגם אמילי?] קצת עדיף), אליאן אנט פארם כמדומני ישחררו גם הם ת´סינגל מהפסקול במקום החמישי עומדת בחורה חדשה, שמה Avril Lavigne. נתקלתי באלבום שלה השבוע (להורדה), עכשיו מוריד ת´סינגל הראשון- complicated. אם שווה משו נזרוק לינק לדיסק המלא נו דאוט, גוגודולז, ונאסה קארלון וכל החבר´ה הרגילים באזור הטופ 20 גם קורן, החדש של דייויד אשר (a day in the life, ולא- הוא לא הפך לאנסטסיה) מתחתיו (15) נמצא אשר, [בלי ה-דייויד] עם u don´t have to call (באירופה הוא עם u turn, ובארהב וגם שלב אחד מתחת לעצמו, הוא עם פ.דידי- i need a girl) עוד כמה דברים פחות מענינים (our ladt peace- תוהה אם להוריד ת´חדש), וגם פינק, טוויט וכו ב-21 נמצאים וויזר כפרה, עם סינגל חדש שיצא לי להוריד מהאתר הרשמי שלהם לפני כ-3 חודשים (הם התלבטו בעזרת הגולשים איזה שירים להכניס לדיסק), שיר מעולה שנקרא dope nose פאדל אוף מאד החדש (דריפט אנד דיי) מתמקם ב-23 קיילי, ג´ניפר (עם נאס, יש סמפול מעצבן) טומי לי מפתיע ב-28 עם hold me down (לא חושב שהוא שחרר משהו מאז המשת"פים של methods of mayhem. מוריד, אבל זה ממש איטי. והשרת מנתק אותי כל כמה זמן) קריד עם סינגל חדש (one last breath), למרות שבבילבורד רץ כרגע bullets שלהם (אחלה שיר אגב) בלה בלה, ומרי ג´יי בלייג´ וג´ה רול (לא רלונטי, זוכר) סוגרים ת´טופ 30 יום טוף אני

n o a m 18

New member
<שומע>

טומי לי באמצע השיר אחלה קטע. ככה זה נשמע לפחות בתים רגועים, פזמון עצבני כמו שנועם אוהב? :) מומלץ <מוסיף 3 נוספים לפלייליסט: jewel- foolish games (acoustic) the beautiful south- dumb raz ohara- reality> אבריל או איך שלא מבטאים את השם שלה נתקע משום מה במהלך ההורדה, יש רק חצי דקה. לא מגיב בינתיים <נגמר אבריל, עכשיו כמה טראקים של hoobastank שלא נכנסו לאלבום> ללכת לאכול? אני

תאורית הקונספירציה

אז אחרי שעלינו על ליברטי איקס, על השיר הלטבי באירויזיון, על השוגהבייבס הגיע גם תורו של צ´אד, להלן השרשור (או יותר נכון הודעה שלי ותוגבה של אמילי שעסק בגניבה האחרונה)

מה זה החדש של OUR LADY PEACE?

איך קוראים לו? והשיר של SUM 41 אכן עדיף מהשיר של צ´אד...

n o a m 18

New member
כמה שאלות יש לך?? :)

השיר החדש של החבר´ה נקרא Somewhere Out There וזוכרים את "קומפליקייטד" של Avril Lavigne? אז שמעתי, וראיתי משהו קצת מוזר בפה שלה, אבל אהבתי ת´עיניים וול- פופ רוק, סטייל מישל בראנץ´, אלאניס, פינק החדש או וואטאבר הרבה שירים חדשים באותו סגנון <אבל דבר מבורך> <תוהה בת כמה היא> האלבום השלם נקרא let go וכבר ניתן להורדה למי שרוצה, שישמיע קול אני <מוריד שיר של לייפהאוז שלא נכנס לדיסק, מהפסקול של "שרק">

אני לא אוהב את מישל

היא לא נראית טוב. הפורום הזה מידרדר...

היא חייבת להפסיק עם האיפור

המדכא הזה ולעשות סלסול בשיער רק לאחר מכן אתפנה להקשיב לסינגליה השונים שבטח מדכאים ביותר. נמאס כבר מנערות מדוכאות..הן לא שמעו שהשמיים כחולים, הציפורים מצייצות ושאפשר לצבוע לבלונד ?

n o a m 18

New member
סעמק

כמו שאמרתי משו בפה, אהבתי ת´עיניים (בקליפ רואים יותר בבירור) היא לא נשמעת מדוכאת במיוחד <צריך להפסיק לכתוב דברים בפורומים ולענות לכל המיילים, ולהתחיל לעבוד על הפרויקט. צריך פאקינג להגיש אותו> החדש של pod תופס ממש חזק (boom) בארהב. בלעכס וכמו שאמרתי לאמילי בצ´אט של פורום אחר (אהם אהם?) אתמול, הסינגל החדש של JSBX (john spenser blues explosion) שנקרא Sweet N sour, מתחיל לגרד את היאמיות (משלון "יאמי") של הסינגל הקודם שלהם, she said הע-נ-ק מה שגורם לי לרצות לעשות דברים ששתיקתם יפה להם לאלבום שלהם. יש אותו בארץ? אגב הקליפ הוא של אותו אנימטור של hives- main offender הממ. זהו <פרויקט, הנה אני בא> אגב אני בינתיים חסר דעה על מישל הורדתי את "אבריט´ינג" לפני כחצי שנה, כשהוא בקושי יצא בארהב. מ´זה אהבתי (שמתם לב שהחדש של ג´ניפר פייג´, "סטרנדד" מסמפל אותה התחלה של מישל??). ואז ראיתי ת´חדש, שהרבה יותר טוב לדעתי. ועוד יותר אהבתי מצד שני אמטיוי שמים את זה כל שעה עגולה במשך שבועיים כבר. יש גבול ראבק בלעכס, כמה אפשר אותו שיר?? אני

n o a m 18

New member
שכחתי רק להגיד

שהשיר החדש של אלישיה "כל החיים שלה עם צמות" קיז יצא how come you don´t call me <נזכר בשיר של מייסי גריי why didn´t you call me> <נזכר בשיר של מייסי גריי, הכי טוב שלה, i´ve comitted murder> <חזרה לאלישיה> מתחיל לתפוס חזק בארה"ב קליפ- חצי ראשון רואים איך היא מתעוררת (נכון, וצ´יק צ´ק יש לה צמות :) חצי שנה הופעה אחלה שיר, כבש אותי מהפעם הראשונה מחכה שייצא פה אני אגב הדיסק של דייויד שרבה (עם אותו שם כמו הסינגל) יצא. והודלף בשלמותו לאינטרנט :) עוד אגב- גם אלבום אוסף של אמטיוי אנבלאגד נשמע מסקרן החדש של הסקס פיסטולז, אנתולג´י של ארוסמית ועוד כמה דיסקים מענינים והאוסף השווה how are you? שלהלן הפלייליסט שלו (לא מכיר 5 שירים) יום טוב 01 The Dandy Warhols - Bohemian Like You<> 02 Nickelback - How You Remind Me<> 03 Whitin Temptation - Ice Queen<> 04 Di-rect - Inside My Head<> 05 Kane - Let It Be<> 06 The Calling - Wherever You Will Go<> 07 Silkstone - Ready<> 08 Rosemary´s Son ft Ilse DeLange - Shine<> 09 Live - Overcome<> 10 Stereophonics - Handbags And Gladrags<> 11 Five For Fighting - Superman<> 12 Down - Heaven Still Cries<br> 13 iSH - 7Ways<> 14 Lifehouse - Hanging By A Moment<> 15 Heather Nova - Virus Of The Mind<> 16 Coldplay - Don´t Panic<> 17 Manic Street Preachers - So Why So Sad<> 18 Vertical Horizon - You´re A God<> 19 Shae Seger - Clutch<> 20 P.O.D. - Alive

n o a m 18

New member
יש להם דיסק שלם, יו נואו

סינגל ראשון היה wherever you will go האלבום נקרא משהו עם פאלרמו (2 מילים), השם של הרחוב שלהם הסינגל החדש נקרא adrianne <תוהה אם האיות נכון, יענו אדריאן> יצא כבר לפני כמה שבועות בארהב, אבל רק עכשיו יצא לי לראות משהו מוזר עבר על השער של הסולן כפרה וזהו את השיר שמעתי עוד כשהדיסק יצא, לפני כמה חודשים אבל לא התלהבתי ממנו במיוחד (למרות שהרבה אחרים כן) נראה מה יקרה כשיגיע לאירופה אני, נזכר ש"דה קולינג" הופיעו ב"חופשיות על הבר" (coyote ugly) לקטע קצרצר

איי נואו.

והוא מדהים לדעתי. בכל מקרה אדריאן זה שיר חביב, מאוד חביב אפילו.

elknetld2kil

New member
קוראים לזה

Adrienne וזה הסינגל השני שלהם. אני ממליץ לכולם את הדיסק. יש בו שירים טובים כמו: Unstoppable, Nothing´s Changed ,Stigmatized

למעלה