הצבעתם, תגידו?

הצבעתם, תגידו?

מי פה לא ציוני, מי? כל קול חשוב! תחרות גבר השנה של הזמן הורוד תכף ניסגרת. יש שם כמה חמודים, ועוד כמה שאני מקווה בשבילם שהיופי הפנימי הוא הצד החזק. ואני אומר - בואו נהיה כוסיות טובות עד הסוף, ונרכל על למי הצבענו ולמה. אני רציתי את מס´ 4, ואז גיליתי שצריך להצביע לשלושה, אז הוספתי את 2 ו- 9

ורק היום.... ../images/Emo120.gif

פגשתי מישהו שאמר שמתוך החמישיה הראשונה (הוא עוד לא ראה את החמישיה השניה) הוא "נגע" בשניים מהמתמודדים (והשירזי ביניהם). מה קטון הוא עולמנו הגאה....

the_new_guy

New member
הבחירה שלי והנימוקים המשכנעים :

הבחירה שלי והנימוקים המשכנעים : 2- יוני שירזי : אין מה לומר, הוא נראה טעים- YUMMY 9- עידן ברגר -קצין וגנטלמן: בגלל הריבועים בבטן 1- ערן שי : גם מתוק ו גם לא גילח את החזה

MARMELAD

New member
צר לי...!

חיפשתי וחיפשתי... ולא מצאתי אף אחד מהמועמדים שעושה לי את זה לגמרי. כן, יש כמה שמתקרבים, אבל אף אחד מהם לא מספיק כדי להיות גבר השנה שלי. לכן נמנעתי. וסתם כקוריוז - בכל מסיבה שאני הולך אליה אני רואה הומואים יפים פי אלף מאלה שבתמונות. איזה כיף זה להיות חלק מקהילה יפה...
הפרחים לצה"ל! (אני בעד שלירוי ירשם לתחרות של השנה הבאה)

judyr

New member
לא יפה.... למה רק בשבילו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לירוי25

New member
חמוד ..אבל ../images/Emo4.gif

המבט המטומטם שיש לו בעיניים מוציא לי את כל החשק!

yaelosh15

New member
הסתכלתי לי בהודעות אחרונות....

של הפרומים....וראיתי תמונות ...סבבה נכנסתי פתחתי וראיתי ת´תמונות......וואי עשה לי ת´לילה....מי זה הכוסון הזה?! דיי הוא הבן אדם הכי חתיך שראיתי מימי

לירוי25

New member
אתה אל תנדב את לירוי!../images/Emo9.gif

מדובר בתחרות על אנשים שנראים טוב! איך בדיוק אני קשור לנדון??

MARMELAD

New member
אתה כשנותנים לך מחמאה תגיד תודה

ובלי הרבה תוספות...

MARMELAD

New member
חחחחחחחחחחחחח

דרך אגב - כתבתי לך הודעה בתפוז חפוז - והוא שבק חיים - שלח צעקה שיסדרו לי אותו... ומחר? חגיגות. תתלבש חגיגי.

למעלה