הצבעת חסינות

niranat

New member
הצבעת חסינות ../images/Emo61.gif

כמו שאתם יודעים רץ פה בפורום משחק החוליה החלשה שבו בכל פעם אנחנו בוחרים מישהי אחרת שאותה אנחנו הכי פחות אוהבים ומעיפים אותה. בסיבוב הראשון יצאה ג'ולי. עכשיו, כמו במיטב סדרות הריאליטי, כולנו מצביעים ומשפיעים מי לא תוכל לעוף... אנחנו מעניקים לפייבוריטית שלנו, או סתם לזאת שעשתה לנו את זה השבוע חסינות! מי שתקבל הכי הרבה קולות, לא יהיה אפשר להוציא אותה מהמשחק בסיבוב הבא. מצביעים ע"י רישום השם בכותרת עם סימן
על-ידו. למשל, אם אני רוצה לתת חסינות ליה-יה אני כותבת בכותרת:
יה-יה. המועמדות לחסינות הן:
ליה
קריסטי
מגדלנה
טוקרה
יה-יה
ג'ניפר
ניקול
אווה
אן
אמנדה
קלי
נורל
קאסי הצביעו והשפיעו!

niranat

New member
../images/Emo127.gif אן

אגב, היא בכלל לא הפייבוריטית שלי, סתם ממש אהבתי אותה בפרק של אתמול... היא הצחיקה אותי!

../images/Emo127.gif אמנדה! בחירה קשה.... ../images/Emo19.gif

אני גם רוצה שאן ואווה לא יפסידו! אבל אני אוהב יותר את אמנדה!

purple rain2

New member
../images/Emo127.gifקאסי ואחלה הסבר- רק אולי כדאי

להסביר שהמתמודדת שתקבל את מירב הקולות לא יהיה ניתן גם להצביע נגדה!

../images/Emo127.gifנורל

היא חמודה מיוחדת לא ביצ'ית מגעילה יש בה יופי ילדותי ופשוט. היא לא מנסה להוכיח את עצמה. ולוקחת הכל בהומור וזה. בקטע של הנפילה היא הוכיחה אותה, כל בת אחרת היתה בוכה. וגם כשהיא קפצה עם העקבים והתעקמה לה הרגל
. חמודה
.

purple rain2

New member
../images/Emo15.gifאגב- רק שתדעו

אני מקבלת מסר על כל תגובה להודעה שלי, וראיתי שכמה מכן הגיבו לי להודעה הזו, אבל כשבאתי לחפש את התגובות האלו- הן נעלמו. אז רק רציתי להגיד לכן שאני באמת לא מחקתי אותן, יש באג בתפוז כבר בכמה פורומים שכותבים הודעה, לוחצים על שלח וזה כאילו נשלח, אבל זה לא. אני מקווה שזה יסודר.

purple rain2

New member
למה את קוראת מפוצצת?../images/Emo3.gif

לא ל**כל** הודעה, מן הסתם אם אני עושה שרשור "ברוכים הבאים" אני לא בוחרת לקבל מסר, אבל על הודעות חשובות כן

purple rain2

New member
חחח אני מכירה את זה../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

הקטע המפחיד הוא שיש סיכוי שזה אמיתי

למעלה