הצבעת חסינות

niranat

New member
הצבעת חסינות ../images/Emo61.gif

שלום שלום וברוכים הבאים להצבעת החסינות השבועית! הצבעת החסינות נועדה לבחור מישהי אחת בכל פעם שאותה לא יהיה ניתן להעיף ממשחק החוליה החלשה שרץ פה בפורום [שבו אנחנו מעיפים את הבחורה הכי פחות אהובה עלינו]. אתם מעניקים לפייבוריטית שלכם, או סתם למישהי שעשתה לכם את זה השבוע חסינות כך שלא יהיה אפשר להעיף אותה בסיבוב הבא! ההצבעה נעשית על ידי רישום השם בכותרת עם סימן
על-ידו. לדוגמה, אם אני רוצה לתת חסינות לנורל - שאגב, אי אפשר לתת לה חסינות השבוע בגלל שהיא קיבלה חסינות בפעם הקודמת, אני רושמת בכותרת:
נורל.
נקודה למחשבה: יכול להיות שהפייבוריטית שלכם היא בחורה שדי ברור שאף אחד לא ירצה להעיף אותה, ולעומת זאת יש מישהי שאותה נדמה לכם שהרבה רוצים להעיף ואתם דווקא מחבבים אותה, אולי כדאי לתת לה את החסינות... תחשבו על זה! וסוף כל סוף, הרשימה החגיגית, המועמדות לחסינות להשבוע:
קאסי
ניקול
ג'ניפר
קריסטי
ליאה
אן
אווה
אמנדה
יה-יה
טוקרה נ.ב. קלי לא נמצאת ברשימה בגלל שהיא הועפה מהמשחק, זה יפורסם מחר במשחק החוליה החלשה. נ.ב.ב. הצבעת החסינות נסגרת ביום שישי ב-9 בערב אז כדאי להזדרז!

niranat

New member
../images/Emo26.gif

בסדרה לא העיפו אותה, אנחנו העפנו אותה במשחק החוליה החלשה!

OhBaby

New member
כן אני יודעת . פשוט שכחתי שהעפנו

אותה בפעם האחרונה כי לא הייתי כשאמרת את מי החלטנו להעיף.

niranat

New member
לא אמרתי עדיין...

איזה בלבולציה הולכת פה עם שתינו
רשמתי בנ.ב. שאני אודיע על זה היום בערב [אחרי הפרק, אבל את זה לא אמרתי]. היום בערב, אחרי הפרק, אני אודיע מי הועפה [קלי] ומי קיבלה חסינות, ואני אפתח סיבוב חדש גם של חסינות וגם של החוליה החלשה. קפיש?

niranat

New member
מה../images/Emo35.gif

חחח אנחנו מצביעים הצבעת חסינות... אנחנו לא מעיפים אף אחת אלא נותנים למישהי חסינות... אז התכוונת לתת לה חסינות?! אם כן תרשמי בכותרת
טוקרה ואם התכוונת להעיף אותה אז זה לא יחשב, את מוזמנת להצביע למישהי אחרת לחסינות עם
בכותרת.

למעלה