הצבע הקודם--->

Tanya 18

New member
החדש--->

חשבתי שזה יצא בהיר יותר, אבל סך הכל אני מרוצה... רציתי לדעת איך נקרא התהליך הזה?.. האם זו הבהרה?... מי חמצן?... כשהוא התחיל לשים לי את הצבע בקרקפת, התחיל לשרוף לי נורא, חשבתי אני פשוט אמות להם שם באמצע... למה שרף לי כל כך?... עכשיו לא שורף וזה נרגע... אני אתחיל לשמור על השיער כמו על החיים שלי, קניתי מהם שמפו מיוחד עם כל מיני תוספות ושטויות, ואמשיך לשים את המסכה שאני שמה תמיד... אני יודעת שאצטרך לחדש שורשים כל חודש וחצי.. האם אצטרך לעבור כל פעם גהנום?...[בגלל ששורף...]... למרות ששורשים יהיה יותר פשוט... זו רק הפעם הראשונה מסובכת, כי צריך לצבוע את כל השיער.. ולל, מה דעתכן?...

מיכי7

New member
יצא ממש יפה../images/Emo13.gif

אהבתי את הצבע הקודם אבל גם זה מקסים
בקשר לשאלה אין לי מושג אבל לצערי אני חוששת [לא בטוחה] שזה כל פעם קצת יישרוף. אני לא בטוחה אבל נראה לי שזה מי חמצן ולא סתם הבהרה כי חברה שלי למשל שצבע השיער שלה הוא חום, צבעה פעם לבלונד (יותר כהה משלך..משהו בלונד דבש) ולא שרף לה או משהו.. תהני מהצבע החדש!

Tanya 18

New member
תודה.

מה יותר מזיק?.. מי חמצן או הבהרה?... זה היה מין צבע לבן כזה.. היה לו ריח כימי חריף מאוד...

מיכי7

New member
ממ..

שניהם מזיקים כמובן וגם בכל צבע בלונד יש חמצן אבל אני מניחה שמי חמצן יותר מזיקים לשיער, הרבה פעמים שמעתי על זה שזה לא מומלץ ומייבש את השיער אבל אני מאמינה שעם טיפוח טוב תוכלי לשקם אותו. בשמפו ומרכך שמוכרים בסופרים יש בדרך כלל דברים די דומים - והדברים השונים הם בדרך כלל ריח וצבע.. בגלל זה הייתי הולכת על שמפו ומרכך סבירים, ומשאירה את הסכום הגדול למסיכה. אני קניתי אצל הספר שלי מסיכה מעולה ב130 שקלים, אבל אני בטוחה שאפשר למצוא מסיכות טובות גם בפארמים.. כמו למשל המסיכה של קרסטס, והרבה ממליצים על המסיכה של אלביב..אני פחות אהבתי אותה. בכל מקרה שיהיה בהצלחה

Tanya 18

New member
השמפו שרכשתי--->

כתוב שהוא מזין שיער יבש, מכיל ויטמין B6, פרוטאינים פעילים, חומצות אמינו וסרמיד לשיקום, מתקן ומרכך... בלה בלה... 70 שקל לבקבוקון הזה... ושמפו נגמר מהר... :-\ למישהו היה ניסיון עם השמפו הזה?... גררר כו* אמק
.. היום הזכרתי לעצמי למה אני שונאת לעשות פן במספרה... הם מסרקים לי את השיער כשהוא רטוב..[רטוב!!!!], כמו חיות!!!!! ואם הם נתקלים בקשר, הם מפעילים כח ומסרקים בכח,זה מרגיז אותי כל כך. הייתי ממש קרובה להתפרץ עליהם. מה הקטע הזה אצל הספרים? קצת עדינות, אלוהים.

maya 25

New member
אני השתמשתי במסיכה מהסידרה

והוא דיי שיקם לי את השיער שהייתי עם גוונים בהירים...מומלץ!

רוני P

New member
../images/Emo6.gifהספר הקודם שלי היה הרבה יותר גרוע!

הוא היה כ"כ עסוק שהוא נתן לי מברשת ואמר לי לסרק את עצמי , וגם שקבעתי איתו תור והגעתי בזמן הייתי כל פעם צריכה לחכות אצלו מלא זמן ופעם אחת חיכיתי אפילו 4 שעות !

Tanya 18

New member
תודה רבה+שאלה..!

קודם כל תודה רבה..! רציתי לדעת אם עצם זה שזה שורף, האם זה יכול לגרום נזק לצמיחת השיער?... כי בכל זאת, הקרקפת שורפת ואולי זה יכול לפגוע בה... וגם למה זה שורף?..[כמו שכבר שאלו פה...], למה יש את התופעה הזאת ששורף כל כך?...

Black Jane

New member
זה שורף כי זה חומר כימי, בכל זאת זה חימצון-->

כשאני הייתי צובעת לכל צבע אחר (אדום/שחור/חום...היה לי את כולם
) זה היה שורף-מגרד, לגיטימי שזה יקרה בעקבות התהליך הכימי שעובר השיער. זה בסדר, השיער החדש יצמח כאילו לא היה כלום (אל תתפסי אותי במילה, אצלי השיער החדש צמח רגיל למרות על הצביעות שנעשו על השיער הנוכחי)

Tanya 18

New member
נזכרתי בעוד משהו!!!!!

כששטפו לי את הראש, הספר לקח שקית קטנה כזו שהיו בה מין גרגרים כאלה, והוא שם לי בקרקפת.. איך שהוא שם, זה התחיל לשרוף לי כמו אש הגהנום!@!~#!@ אמרתי לו ששורף לי והוא מהר לקח שמפו, עשה את כל התהליך הכי מהר שהוא יכול ושטף... מה היו הגרגרים האלה??? אחר כך כשהוא סיים לעשות לי את הפן, נשארו לי כמה גרגרים בתוך הקרקפת.. הם שחורים קטנים כאלה, אלוהים, זה היה ניראה כאילו יש לי כינים XD

למעלה