הצגה חדשה בהפקת מרכז תיאטרון בובות

הצגה חדשה בהפקת מרכז תיאטרון בובות

אני שמח לבשר לכם על הצגה חדשה של המרכז לתיאטרון בובות בשיתוף עם "תיאטרוני" של אורנן ברייר. "תיבת הקסמים" - פנטזיה תיאטראלית של מריונטות הודיות קלאסיות וקטעי וידאו בסיפור על נגר צעיר, שחיפש עבודה, על רקדנית שחיפשה קצת מנוחה, על מלך מפונק ועצלן שחיפש שעשועים, על נגנים, להטוטנים, רקדנים ונחש אחד שיש לו מה להגיד. ההצגה עוסקת בדימוי עצמי, כשרון, דמיון וחשיבה יצירתית. הופק עבור גני הילדים של חולון (אבל תתאים גם לגדולים יותר) ותועלה מעל 90 פעם באולם המופעים של המרכז. עוד פרטים ותמונות... בשבוע הבא.

מזל טוב ובהצלחה לאורנן,לאילן ולמרכז ../images/Emo140.gif

נשמע מבטיח!!! יהיו גם הצגות פתוחות לקהל הרחב??? מחכים לתמונות ולפרטים הנוספים...

נשמע מקסים! בואו גם לצפון!

ומה עם המסרון?

אז זהו. שההצגה לא תנדוד.

לא בשנה הקרובה. ניצלנו את העובדה שיש לנו אולם קבוע ותפרנו את ההצגה על מידותיו. משוחררים מתכנון תפאורה מתקפלת או מתפרקת ונכנסת לרכב קטן ושאר צרות שכל בובנאי מכיר היטב. מכיוון שההצגה משולבת בקטעי וידאו קיבענו מקרן מיוחד בתקרת האולם - רק להצגה. אני מצרף את התכניה הזמנית של ההצגה וכמה תמונות

היי אילן,התוכניה לא עלתה...ושאלה....

תוכנית ההצגה הזמנית לא עלתה והקובץ לא נפתח,זה רק אצלי??? אולי לא שמת לב שבהודעת האיחולים להפקה ולכם שאלתי גם האם תהיינה גם הצגות פתוחות גם לקהל הרחב או שזו הפקה שמיועדת רק לילדי הגנים בחולון?

כנראה שפספסתי את השאלה שלך. יהיו הצגות

לקהל הרחב, כרגע מתוכנן בשבת 21/3 בבוקר. ה-21/3 אגב, הוא יום הבובות הבינלאומי (שהוכרז ע"י אונסק"ו). עד עכשיו לא ציינו את זה בארץ. החל מהשנה, אנחנו נקיים אירוע מיוחד בתאריך הזה וקצת רעש ויחס"צ סביב האירוע כדי להגביר את המודעות ליום הזה. לגבי התכניה שלא עלתה... אולי אין לך אפשרות לפתוח PDF? אני אעלה את זה גם כקובץ תמונה - מאוחר יותר.

למעלה