הצגה על ברית מילה

doron1955

New member
הצגה על ברית מילה../images/Emo95.gif

שלום רב לפורום אני מעוניין לצלם קטע וידאו של של תיאטרון בובות אשר מיועד ליו טיוב סיפור העלילה מתרחש בזמן טקס ברית מילה התינוק עוצר את המוהל ושואל אותו ואת הוריו מה קורה פה בדיוק ומה אתם הולכים לעשות לי... ההסברים המגומגמים של הרבי ושל האם והאבא לא משכנעים את התינוק .."אני לא מסכים שאתם תחתכו לי את הפיפי.. מסכם התינוק אני מעוניין בעזרה לבניית תפאורה ...בובות..וכן הפעלה ומשחק... איפה עלי להתחיל

nrumv

New member
עליך להתחיל ללמוד תאטון בובות שכולל הכל.

יש בית ספר בחולון בסמינר הקיבוצים ובירושלים. ויש סדנאות שונות. תלוי מה הכיוון שלך.

doron1955

New member
איפה אפשר למצוא מי שכבר יודע../images/Emo60.gif

אני מעוניין להפיק את ההצגה הזאת למטרות הסברה ולהעזר בכשרונות קיימים בזמנו דוקא למדתי קולנוע וטלוויזה אך אני מעוניין לשתף פעולה עם יוצרים נוספים האם יש כאן בפורום כאילו

t44

New member
ברוך הנמצא תודה ושלום לכולם

אני בדיוק שיחקתי עם שם משתמש והנה כבר אני מאחורי דמות חדשה זה כבר השראה יצירתית כאן זה באמת ואאחד נושא ברית מילה אשמח לעשות סבב היכרות עם הנמצאים כדי להכיר את המגוון והאפשרויות *** מה הוא חושב התינוק ומה הוא אומר

t44

New member
הדרך הקומית../images/Emo197.gif../images/Emo168.gif

המוהל מתנועע בקצב ושר עם הסכין שלופה
cut cut cut...yes I'm gonna והמקהלה עונה בבלוז he's gonna cut yes yes התינוק מפזז ועונה no way you gonna cut forget it

שלום וברוך הבא!

כמו שאמרו אי אפשר ללמוד את כל מה שאתה רוצה על רגל אחת זה לא הולך ככה אבל מקסימום תוכל לצאת מפה עם אנשים שיוכלו לבנות עבורך את התפאורה והבובות אבל בכל זאת בהצלחה...

למעלה