הצגה עצמית

Atomic Gerbil

New member
הצגה עצמית

אני לא ממש יודע איך כל העסק עובד בפורום הזה, ומאחר שאין לי כרגע את הסבלנות לקרוא את הפורום מראשיתו, הריני מציג את עצמי בדרך פרובוקטיבית משהו... שמי נבות רם, ואני אוהב קומיקס. אני אולי מבין קטן מאוד בתחום, אבל אני אוהב קומיקס ויהיה נחמד ללמוד על זה דבר או שניים מאנשים שככל הנראה מבינים בנושא. ההיסטוריה האישית שלי קצרה מאוד (כמה היסטוריה אישית יש לבנאדם בן 15?, טוב כמעט 16) - אני התחלתי יותר מהכיוון של אנימה ועברתי למאנגה, כעת אני מנסה להתחיל לצייר את זה, אבל מאחר ואין לי ציורים טובים סרוקים אני יעלה את זה בפעם אחרת... דבר יאמר, שאני שמעתי על הקהילה הזאת מהציירים של ארינאה שהיו בכנס אייקון שנערך בימים האחרונים, ואחזור על מה שאמרתי להם: התחום האישי שלי הוא יותר בכיוון של כתיבה יוצרת ועם ציור התחלתי רק בשנים האחרונות, לכן אם למישהו חסרות עלילות או שסתם אין לו איך למלא חורים בעלילה - אני אשמח לעזור. אפשר למצוא אותי באייסיקיו ובאימייל המצורף לשם שלי :) שמח להכיר, נבות רם.

The Flash

New member
ברוך הבא

האם אתה לא נבות רם אשר עסק במומחיות בנושרא הפוקימון לזמן ממושך וכתב באתר ערוץ הילדים? אני חושב שעדיין יש לחבר שלי את סיפור הפוקימון שכתבת בזמנו ושלחת לו :)

Atomic Gerbil

New member
מודה באשמה

*משפיל את ראשו בחיוך זדוני* כן, מודה באשמה, למען האמת מעולם לא הפסקתי לעבוד אצל החבר´ה האלה והיום אפשר למצוא אותי מנהל את מדור הדראגון בול זי הן בעיתן, הן באתר וכנראה גם בערוץ עצמו. אני אשמח אם תשלח לי אותו, אולי אני אשלים אותו ביום מן הימים. נעים להכיר.

effigy

New member
עכשיו כדי שאני אוכל להכיר אותך

אתה נבות עם הגרזן שהרביץ ליובל בנאי

Atomic Gerbil

New member
כן ולא

אני אכן היצור עם הגרזן והתיק הצבאי... אבל אני לא עשיתי דבר מעבר ללחנוק קלות את יובל בנאי עד שמישהו התערב, זאת יריבות משועשעת וארוכת ימים שיש לנו :) אני מקווה שלא הפחדתי אף אחד בסיטואציה הזאת. נעים להכיר.

effigy

New member
בנאדם עם גרזן זה יותר מפחיד מלחנוק

את יובל בנאי...

Atomic Gerbil

New member
לא להגזים

זה לא כאילו הגרזן עצמו הפחיד מישהו... אני חושב שהעובדה שהיו עליו סימני דם יבשים שהעידו שהוא בשימוש היה מה שהפחיד את האנשים :) נבות, ברזרקר אמנזי.

Silver Surfer

New member
כיף לך...

המורה שלי הפסיק ללמד בעירי אז הפסקתי בניגוד לרצוני... ד"א מה שלום הקרמבו?

Atomic Gerbil

New member
מאוד כיף :)

אני רוצח אותם בכל הזדמנות, תועבה ושיקוץ שכאלו צריך להשמיד לשרוף ולטגן בשמן עמוק בכל מקום שבו מוצאים תועבת קצף סינטטי עם בסקוויט חבל"ז בו!

row

New member
לא חרם?

תן אותם לי אני אוכל אותם וכך הם יעלמו מהעולם הא הא הא הא

*GormE*

New member
היו לי שני גרבילים

כיום יש רק אחד בזמנו הם היו משתעשעים המון.. אונסים אחד את השני רק זה שנותר הוא גדול ומגעיל ויש לו גידול בפופיק.

Atomic Gerbil

New member
אני לא חושב שאתה מכיר את המונח :)

אני לא מתייחס לגרבילים במונח הרגיל של החיות שאתה קונה בחנות חיות מחמד או מוצא במדבריות-למחצה כמו צפון הנגב... הסיפור של הגרבילים האטומיים מתחיל במשפט שמשום מה התחלתי להגיד בלי שום סיבה אמיתית ולמעשה עד היום אין לי מושג קלוש למה הכל התחיל, אבל זה התחיל וזה מה שחשוב... ואז התחלתי לקשקש על גרבילים אטומיים שעפים חזק ורחוק יותר - וזה הוביל לבריאת משחק התפקידים "גרבילים אטומיים" שתחת שמו אני מתפרסם לי :) אולי יום אחד אני יעשה קומיקס על סשן של המשחק הזה :) מסקנה, אל תדחפו אוגרים סיבריים למחוך, זה לא נעים להם.

*GormE*

New member
אני באמת המומה שלא הכרתי את המונח

ובלקסיקון חיות ארצנו אני יכולה למצוא את הנ"ל?

Atomic Gerbil

New member
לא

כי זה שמור אך ורק לי. גרבילים אטומיים הם סוד שמור, והם ישתלטו על העולם! תאמינו לי! הם ישתלטו! הם כבר לקחו את ארצות הברית וגרמניה! *ריר מטורף וצרחות לא ברורות* לא חשוב, אני מקשקש, זה מה שקורה כשאתה מדבר על עיזים כבשים וגרבילים בתור משחק תפקידים. נבות רם, פסיכופת מורשה.

Atomic Gerbil

New member
לא לא לא!

הם לא ניזונים על עיניים... הם פשוט גרבילים שעברו יותר מידי ניסויים בצ´רנוביל ערב הטעות הקטנה שלהם. זה הכל.

The Flash

New member
גם לי היו פעם גרבילים...

עשיתי עליהם ניסויים וגיליתי סוף סוף איך עשו עיניים אדומות לעכברי מעבדה לקוח בדבר הרבה הרבה חומר מלבין וכשעתיים במיקרוגל, אני לא ארחיב

למעלה