הצגה של ג'יליאן

• פותח הנושא CSM
  • פורסם בתאריך

CSM

New member
הצגה של ג'יליאן

ג'יליאן הולכת לשחק בהצגה בלונדון בקרוב ואלו הפרטים: The Sweetest Swing in Baseball Posted at 1:40 PM (PST) on Friday, January 16, 2004 From The Royal Court Theatre: JERWOOD THEATRE DOWNSTAIRS THE SWEETEST SWING IN BASEBALL by Rebecca Gilman Directed by Ian Rickson 25 March 2004 - 01 May 2004 Evening Performances - Monday - Saturday 7.30pm Saturday Matinees - 3, 10, 17, 24 April and 1 May 3.30pm Mid-Week Matinees - 29 April 3.30pm Dana was the toast of the art world a hot property. Her latest exhibition bombs and she is admitted to a psychiatric hospital. It may be the safest place for her but her insurance will only pay for ten days. As unlikely friendships and strange alliances develop, Dana draws on the inspiration of American baseball star Darryl Strawberry - he had the sweetest swing. Rebecca Gilman previous plays for the Royal Court are BOY GETS GIRL, SPINNING INTO BUTTER and THE GLORY OF LIVING. Cast: Gillian Anderson, Nancy Crane, Demetri Goritsas, Kate Harper, John Sharian. Design: Hildegard Bechtler. Previews - 25 - 27, 29 and 30 March 7.30pm Residents' Nights - 25 - 27 and 30 March 7.30pm Press night(s) - 31 March 7pm Post-show talk - 27 April Sign-interpreted performance - 13 April 7.30pm Audio described performance - 1 May 3.30pm £7.50 - £27.50 מישהו מתכוון לטוס ללונדון? מישהו פה היה בהצגה שלה קודמת שנה שעברה? CSM

orityemini

New member
איזה יופי! :)

סוף סוף משהו חדש! הייתי בהצגה הקודמת שלה, אבל משום מה לא חושבת שיהיה לי מספיק כסף השנה לטוס ללונדון עוד פעם (אני אצטרך תירוץ ממש טוב) וגם אני חושבת שזה יוצא באמצע סמסטר ב' , סקאוט יש לך מושג?

scoutlavie

New member
זה יוצא בפסח

חלק מהתאריכים, אז יש אפשרותש ל איזה שבוע חופש- לא פסח עצמו אלא למשל השבוע קודם. כ"כ בא לי לנסוע! אין לי כרגע משאבים..אבל נראה לי שאם מדובר על טיול קצר של כמה ימים שעיקרו הוא לארוב לגילי ליד התיאטרון אז אולי אני אוכל לארגן משהו, מה את אומרת? אני רק צריכה להתחיל מעכשיו עם רגשי האשמה להורים שלי על הפעם הקודמת שרציתי לטוס לראות אותה והם לא נתנו לי:) כ"כ בא לי לראות אותה!

orityemini

New member
בכיף...:)

רק שאני אצליח לאגור מספיק כסף עד אז....ועם כל התכנונים שלי לקפוץ לארצות הברית בקיץ (בעיקר חלומות באספמיה) אבל הכול פתוח. אני מכירה כמעט את כל המפה של הרכבת התחתית בעל פה, ושיננתי גם את מפת הרחובות בעל פה :) אז ההורים שלך לא צריכים לדאוג או משהו. :) אורית.

varty

New member
איזה יופי.

מיכל, את נוסעת? אני שוב כנראה לא אסע...חוסר מזומנים
האמת...שבא לי לראות אותה באיזה סרט, אבל עדיף זה מכלום כנראה.

varty

New member
עוד שאלה

מישהו מכיר את שאר צוות השחקנים בההצגה?

CSM

New member
שאלה ל VARTY (לא קשורה לתיקים)

אבל קשורה לזהות בדויה, הניק הזה זה על שם מייקל ורטן? סתם אני רק רוצה לראות אם ההשערות שלי לגבי הזהות (הבדויה) שלך נכונים.... CSM

למעלה