הצגה של חדשות מאתרים אחרים באפליקציה שלי

tulilu25

New member
הצגה של חדשות מאתרים אחרים באפליקציה שלי

שלום,

אני רוצה להציג באפליקציה שלי חדשות RSS מגוונות ממספר מקורות שונים.
רציתי לדעת האם זה בסדר שהאפליקציה שלי תמשוך את אותן כותרות של חדשות מהאתר שלי ותציג אותן, וברגע שילחצו על הכותרת/מלל קצר זה יפנה לאתר המקורי?

תודה

שאלה טובה

אבל כרגע מתקילה, כי יש פס"ד תומר אפלדורף נ' יואב יצחק, תלוי כרגע בערעור. לפי מיטב בדיקתי, היה דיון בערעור בחודש 5/2013 ועדיין לא ניתן פסק דין הערעור.
ברגע שיינתן, נהיה יותר חכמים.
בינתיים תקרא את הקישור, וקח בחשבון שזה לא סופי.

tulilu25

New member
עדיין לא קראתי את כל המאמר אבל

אני מניח שזה קשור לזכויות יוצרים על הכתיבה של הכותרת/מלל קצר. נכון? כי אם לצורך העניין הייתי מושך את ה RSS ה*ישיר* של אותו אתר שמפרסם RSSים אז לא אמורה להיות בעיה עם זה בגלל שהם הרי מפרסים את זה בשביל PUBLIC CONSUMPTION.

אני יכול לתת לך קישור, לקרוא במקומך, אני לא יכול.

תגובה נמחקה על ידי כאן

לפי כללי הפורום, אין להתייחס לאתרים פעילים. תגובתך האחרונה תמחק. אנט השתדל לא לבקש הבעת דעות על אנשים מזוהים ו/או על עסקים ואתרים פעילים, אלא אם כן מדובר על מונופולים או על תאגידי ענק מרכזיים בעולם האינטרנט (כגון גוגל, פייסבוק וכד').

tulilu25

New member
מצטער, לא ידעתי וזאת בהחלט לא היתה הכוונה

יצא לך לקרוא את ההודעה שלי לפני שנמחקה? אשמח לדעת מה התגובה שלך בנושא כי הבאתי דוגמא לאתר פעיל שבעצם עושה את אותו הדבר...

למיטב הבנתי

ניתן למשוך תכנים בRSS רק כאשר מפרסם התכנים מאפשר זאת. לכאורה, מה שאתה רוצה לעשות מהווה שימוש מורשה בתכנים.
בלי קשר: ברוב המקרים, מלל קצר מאד (מספר מילים) לא מהווה יצירה הראויה להגנה של זכות יוצרים.

פ"ד אפלדורף

דורון.
בדיון השופט גרוסקופף המליץ על מחיקת הערעור בהסכמה ואי חיוב בהוצאות.
לאחר ששקלנו את המלצתו, הערעור נמחק. פסק הדין המקורי נותר בעינו. טעות לדעתי, ורק שלום, אבל נותר בעינו.
לכן לא שמעת על מה שקרה. כי ההחלטה לא היתה סקסית לפרסום

למעלה