הצגות וסרטים ב
אנשים

הצגות וסרטים ב../images/Emo43.gif אנשים

דורית לוז, עו"ד, העוסקת מזה 18 שנה בכל תחומי החסכון, הפנסיה והביטוח תתארח בין השעות 18.00-20.00 בפורום נשואים טריים ותשיב לשאלות בנושאים: ביטוחים ופנסיה אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=383&msgid=109020548
שי זילברבוש, מנהל מכללת צעד ראשון להתפתחות תינוקות יתארח במהלך היום בפורום הריון ולידה-תמיכה וישיב לשאלות בנושא התפתחות תינוקות הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=109143066
הסופרת נעמי בן גור תתארח החל משעה 18.00 בפורום ספרות לילדים ולנוער http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=848&msgid=108789798
רוצים לזכות בכרטיסים להקרנה חגיגית של הסרט "3:10 ליומה"? התחרות מתקרבת לסיומה, אבל אתם עדיין מוזמנים לספר לנו בפורום סרטים וקולנוע - כיצד יצאתם מגדרכם ועשיתם משהו יוצא דופן במיוחד עבור אחד החברים שלכם? עשרות כרטיסים יחולקו לזוכים המאושרים! הכנסו לשרשור לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=65&msgid=108807260
אנו מזמינים אתכם להצגה "הצ'אט ועונשו"! האם נתקלתם פעם בניק הזוי, מצחיק ומשעשע בזמן שגלשתם בצ'אט התפוזי? ספרו לנו עליו בפורום הצ'אט ועונשו וקבלו מאיתנו כרטיס זוגי להצגה באחד המועדים הקרובים. הכנסו לכאן לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1883&msgid=109165633
טפ"ט הזהב 5 יוצא לדרך! זו השנה החמישית בה מקיים פורום טלוויזיה- רייטינג טורניר בו אתם תקבעו לא רק את נבחרי השנה שלכם בטלוויזיה, אלא גם את הקטגוריות והמועמדים. בואו להצביע ולהשפיע! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=109&msgid=109163257

darklighter

New member
../images/Emo58.gifמש"ש הגיע הזמן להימורים להמשך העונה

כדי שלא יהיה פה יבש רצח בתקופת הפגרה נתחיל עם תאוריות והימורים ודיונים...
למי שלא ראה את 307 תתרחקו עכשיו.... השאלות: האם לדעתכם רובי באמת יכולה להוציא את סם מהעיסקה או שהיא עובדת עליו
האם רובי רוצה להפוך את סם מנהיג הרעים
האם דין ובלה ישכבו
האם אתם רוצים שזה יקרה
האם סם ימשיך לרצוח שדים וכל מיני רעים באכזריות
האם הYED צדק וסם לא חזר 100% הוא
האם ימשיכו להעלים את בובי
האם גורדון יחזור מהמתים
מיהו הבוס של שדת הצומת שסם הרג
האם אתם חושבים שסם הוא הבן של YED ומרי ווינצ'סטר
ואולי בגלל זה היו מתחים בין ג'ון לסם
אם זה יהיה נכון, אתם חושבים שזה יגרום למתחים בין דין וסם
ושוב- האם ואיך דין יצא מהעיסקה
אם כן, זה יקרה בקרוב או ברגע האחרון
איך שביתת התסריטאים תשפיע על העלילה
אתם מוזמנים להוסיף עוד שאלות ותאוריות אם יש לכם

liora257

New member
עונה

האם לדעתכם רובי באמת יכולה להוציא את סם מהעיסקה או שהיא עובדת עליו - לדעתי היא יכולה איכשה לקמבן משהו האם רובי רוצה להפוך את סם מנהיג הרעים- אולי האם דין ובלה ישכבו- כן האם אתם רוצים שזה יקרה- ממ לא ממש. האם סם ימשיך לרצוח שדים וכל מיני רעים באכזריות- כן האם הYED צדק וסם לא חזר 100% הוא- בטח האם ימשיכו להעלים את בובי- הלואי האם גורדון יחזור מהמתים- אם כן יהיה מגניב מיהו הבוס של שדת הצומת שסם הרג- האח של ה YED חחח מאיפה לי האם אתם חושבים שסם הוא הבן של YED ומרי ווינצ'סטר- לא נראה לי ואולי בגלל זה היו מתחים בין ג'ון לסם- ממ אם זה יהיה נכון, אתם חושבים שזה יגרום למתחים בין דין וסם- ועוד איך ושוב- האם ואיך דין יצא מהעיסקה- בטח.. אם כן, זה יקרה בקרוב או ברגע האחרון- ברגע האחרון ..לקראת הסוף איך שביתת התסריטאים תשפיע על העלילה- אני מקווה שלא..שלא ימהרו ויכתבו פרקים מעצבנים.

למרות שלדעתי צריך לחכות עוד קצת ../images/Emo58.gif

האם לדעתכם רובי באמת יכולה להוציא את סם מהעיסקה או שהיא עובדת עליו?! כע! XD האם רובי רוצה להפוך את סם מנהיג הרעים?! כע! XD האם דין ובלה ישכבו?! לא! XD האם אתם רוצים שזה יקרה?! כע! אבל רק כדי לעצבן את הבנות בפורום..XDDD האם סם ימשיך לרצוח שדים וכל מיני רעים באכזריות?! ברור.. הוא רוצח! XD האם הYED צדק וסם לא חזר 100% הוא?! כע! XD נראה שזה כבר ברור בשלב הזה..XD האם ימשיכו להעלים את בובי?! הלוואי.. למרות שאין סיכוי..XD האם גורדון יחזור מהמתים?! לא..XD מיהו הבוס של שדת הצומת שסם הרג?! לוציפר!XD האם אתם חושבים שסם הוא הבן של YED ומרי ווינצ'סטר?! לא, לא ולא!!! ואולי בגלל זה היו מתחים בין ג'ון לסם?! אולי לא?! XD אם זה יהיה נכון, אתם חושבים שזה יגרום למתחים בין דין וסם?! ואולי לא?!XD ושוב- האם ואיך דין יצא מהעיסקה?! דין יצא.. בזכות רובי..XD אם כן, זה יקרה בקרוב או ברגע האחרון?! ברגע האחרון..XD איך שביתת התסריטאים תשפיע על העלילה?! לאט ובזהירות..XD

darklighter

New member
רק כדי לעצבן את הבנות בפורום?XD../images/Emo190.gif

אז ככה אתה רוצה שזה יהיה... סבבה
חחח האמת שלא היה כזה משנה לי אם זה היה קורה, זה תלוי איך ומה יהיה אחרי...

darklighter

New member
הן היו ועוד איך-כנס../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

ואני אגיד לך את האמת- אם אני אראה את זה במו עיני אז גם אני...אלא אם כן הוא יהרוג אותה אח"כXDDD למרות שהיא מגניבה וזה היא פשוט דמות שאני אוהבת לשנוא... אני זוכרת איך התעצבנתי ב113 כשהוא שכב עם קאסי...במיוחד כי הוא גם טוען שאהב אותה...וזה היה אחד הפרקים הגרועים בכלליותXDDD אגב מעיונים שעשיתי בפורום זר אני רואה שרוב הבנות אוהבות את רובי או אומרות שהיא בסדר אבל מתעבות את בלה ורוצות שהיא תמות עכשיוXDDD אפילו אומרים שהיא שחקנית גרועה (למרות שלדעתי אם היא גורמת להן לשנוא אותה אז היא שחקנית מעולה כי זו המטרה) ולא שאני מופתעת מזה זה פשוט כי עושים כזה שידוך בין בלה לדין והמעריצות של דין (שאני גם ביניהם) בד"כ יותר קנאיות לו מאשר המעריצות של סם לסם...בכל מקרה קריפקי אמר שהוא לא רוצה שיהיו רומנים... בכל מקרה הרוב איכשהו מסכים איתך.. מה שכן נחמד לדעת שפתאום אחרי שהם ראו את רובי ובלה אנשים מודים שג'ו הייתה בסדר ויותר טובה מהןXDDD

../images/Emo58.gif

גם אני לא אהבתי את 1.13..XDD סתם פרק שמסביר למה דין לא מספר ל"נקבות" שהוא צייד..XD רגע.. את לא אוהבת את בלה?! חשבתי דווקא שכע..XDD חוץ מזה.. לדעתי יהיה פרק שיקרה לה משו ואז הוא יצא "למסע נקמה".. (כמו שבפרק 100 של מכושפות פייפר מהיקום שקול עשה, יצאה למסע נקמה, בעקבות המוות של פרו..XDD) ורואה, שלא רק אני אוהב את רובי..XDD ישר החלטת שאת שונאת אותה כי היא בלונדינית שנדחפה לסדרה..XD ובאמת ג'ו הייתה בסדר.. יהיה נחמד אם יעשו פרק שהיא ובלה יפגשו..XD (זה מזכיר לי ששנאתי את כל הבנים שהביאו לפייג' חוץ מאת ברודי.. שאותו ממש אהבתי..XDD וגם את כל הבנים שהביאו לפיבי רק בגלל שהיא צריכה להיות עם קול..XDD)

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אני אוהבת את בלה אבל כי היא מגניבה כזאת...כביצ'ית קשוחה נו... היא מהרעים שכיף לשנוא שאתה לא בטוח שאתה רוצה שהם ימותוXDDD והיא לא כזאת רעה היא סתם תאוות בצע ומתוסכלת מיניתXDDD הקטע של המסע נקמה שאמרת הוא הזוי ביותר...לא נראה לי שהוא יבכה יותר מדי אם היא תמות... ולא החלטתי ישר שהיא שונאת אותה כאילו בהתחלה בתמונות לא אהבתי את איך שהיא נראית הממ ובפרק 301 היא ממש עיצבנה כשהיא אמרה לסם שהיא הצילה אותו
ואחרי זה כשגיליתי שהיא שדה זה הרגיע אותי משום מה כי יש יותר סיכוי שהיא תמות... אבל עדיין היא מעצבנת ואני לא בוטחת בה בשיטXDD ג'ו ובלה יפגשו רעיון אדיר!!! באמת לא מזמן אמרתי פה שאני רוצה שג'ו תחזור כדי להרביץ לרובי חחח אגב אחי אמר לי שהוא חושב שרובי מאוד יפה...ויותר מרובין
מיי אוון פלש אנד בלאד בגד בי ככה
והוא גם יחסית מחבב א תקארה ואומר שהחלטתי ישר שאני שונאת אותה כי היא בלונדינית שנדחפה לסדרה
אני שנאתי את הבנים של פייג' חוץ מאת גלן ואולי הנרי...את ברודי לא סבלתי למרות שאהבתי את השחקן...ובאמת הבנים של פיבי חוץ מקול הם מכהXDDD אבל הקופ ההוא היה שווהXDD

../images/Emo58.gif

לא נראה לי שהיא מתוסכלת מינית.. כאילו, ראית אותה?! XDDD וחע.. ידעתי שעוד מישו חושב ככה.. ולא רק אני.. בקטע הזה שאת ישר שונאת בלונדיניות נדחפות...XDDD (ועצם העובדה שסתםמיהרו להביא לפייג' ופיבי גברים.. זה כבר אומר שאני לא אסבול את מי שיביאו להן...XDD)

darklighter

New member
אני בכל מקרה העדפתי את פרו ופייפר|ספוילר../images/Emo190.gif

בהרבה על פני פיבי ופייג'... ובקשר לבלה- ראיתי אותה והיא מאוד יפה אבל לא דיברתי על השחקנית דיברתי על הדמות...דין רצה להרוג אותה והיא רוצה לעשות איתו סקסXDDD אבל זה דין אז אני לא יכולה להאשים אותה...

darklighter

New member
אגב רציתי להגיד לך../images/Emo190.gif

שעם כל הכבוד אליך ולפעילות שלך פה, ניסוחים כמו "רק כדי לעצבן את כל הבנות בפורום" אין להם מקום פה והם סתם עלולים להתסיס פה וליצור אווירה לא נעימה...
אני לא לקחתי קשה, אבל אחרות אולי כן... וטוב הפעם אני סולחת כי זה מקרה חד פעמי ובדרך כלל אתה סבבה:) אבל פעם הבאה אני אתחיל להשתמש בנשקים הסודיים והמגניבים שלי

אבל כולן יודעות שזה בצחוק לא?! XDDD

(אי אפשר לצחוק בפורום הזה..XDDD)

Adi Levy

New member
עונה , אחלה שאלון ../images/Emo58.gif מש"ש

האם לדעתכם רובי באמת יכולה להוציא את סם מהעיסקה או שהיא עובדת עליו- היא יכולה והיא תעשה את זה, אין מצב שיהרגו את דין האם רובי רוצה להפוך את סם מנהיג הרעים- כן האם דין ובלה ישכבו- ברור:) אף על פי שהיא מעצבנת אותי לאללה! האם אתם רוצים שזה יקרה- לא!!!!!!!!! האם סם ימשיך לרצוח שדים וכל מיני רעים באכזריות- כן וזה רק יהיה גרוע יותר האם הYED צדק וסם לא חזר 100% הוא- כן האם ימשיכו להעלים את בובי- חחח הלוואי האם גורדון יחזור מהמתים- להה אין מצב אין לו ראש!!הייתי רוצה שיחזור, אחלה שחקן מיהו הבוס של שדת הצומת שסם הרג- אולי השטן? האם אתם חושבים שסם הוא הבן של YED ומרי ווינצ'סטר- על זה עדיין לא חשבתי.. אממ לא נראה לי מצד אחד ואולי בגלל זה היו מתחים בין ג'ון לסם- יכול להיות מצד שני אם זה יהיה נכון, אתם חושבים שזה יגרום למתחים בין דין וסם- הלוואי ככה יהיה מעניין חח ושוב- האם ואיך דין יצא מהעיסקה- סאם ימכור את נשמתו לשטן ויהפוך להיות רע בתמורה לחייו של דין אם כן, זה יקרה בקרוב או ברגע האחרון- זה יקרה לקראת סוף העונה משהו כמו פרק 20 איך שביתת התסריטאים תשפיע על העלילה- מאוד מקווה שלא ושלא יקצרו לנו את הסדרה. לפי כמה אתרים של הסדרה יש התקדמות במשא ומתן איתם. מקווה שיהיה בסדר

A m e l y

New member
עונה../images/Emo58.gif

האם לדעתכם רובי באמת יכולה להוציא את סם מהעיסקה או שהיא עובדת עליו?שדים משקרים,אבל גם לפעמים הם אומרים את האמת.אם היא באמת תעזור להם אני לא מבינה מה יוצא לה מזה...הרי היא לא בדיוק "אזרחית למופת",היא שדה ולא נראה לי שהיא רוצה לעזור לסם סתם כי יום אחד התחשק לה או כי היא דלוקה עליו....=\ האם רובי רוצה להפוך את סם מנהיג הרעים?אולי... האם דין ובלה ישכבוכן האם אתם רוצים שזה יקרהכן!!!!! האם סם ימשיך לרצוח שדים וכל מיני רעים באכזריותכן. האם הYED צדק וסם לא חזר 100% הואאם הוא ימשיך לרצוח שדים באכזריות ברור שזה כבר לא 100% סם האם ימשיכו להעלים את בוביאני מקווה שלא,הוא נחמד...:) האם גורדון יחזור מהמתיםחח לא,כבר סחטו ממנו כל אספק עלילתי ,נמאס כבר מיהו הבוס של שדת הצומת שסם הרגאין לי מושג ואני מקווה לא לגלות את זה לפני בטעות ולספיילר לעצמי.אני לא רוצה אפילו לנסות לחשוב מי זה...אני רוצה הפתעה האם אתם חושבים שסם הוא הבן של YED ומרי ווינצ'סטר ואולי בגלל זה היו מתחים בין ג'ון לסםגם על זה אני לא רוצה לחשוב.... אם זה יהיה נכון, אתם חושבים שזה יגרום למתחים בין דין וסםברור,כי זה אומר שהם לא אחים.. ושוב- האם ואיך דין יצא מהעיסקהלא רוצה לחשוב על זה... אם כן, זה יקרה בקרוב או ברגע האחרוןברגע האחרון איך שביתת התסריטאים תשפיע על העלילהמקווה שלא תשפיע...

the covenant

New member
עונה../images/Emo58.gif

האם לדעתכם רובי באמת יכולה להוציא את סם מהעיסקה או שהיא עובדת עליוחובה כאילו...אין סידרה בלי דין האם רובי רוצה להפוך את סם מנהיג הרעיםאני עוד לא ממש סגור על זה, מצד אחד מאוד הגיוני שכן, בכל זאת עולם השדים כרגע בכאוס אחד גדול אבל מצד שני, ניראה לי שהיא היתה שם שבנו את הקולט וניראה לי שהיא גם היתה שם ש(אני תמיד שוכח איך קוראים לו)שהשער נבנה אז מי יודע, אבל מצד שני אם היא היתה שם שכל זה קרה(והכל מתבסס על זה שהשדת צמתים ישר קישרה את הקולט המחודש לרובי והעובדה שלרובי יש סכין שמסוגל להרוג שדים אחרים) היא בעצם לא הכי בקע של להיות שדה מתעללת באנשים זה מאאאאאאגניב אז אולי היא מעדיפה שלצבא הזה לא יהיה מנהיג, כי צבא לא מאורגן זה צבא חלש האם דין ובלה ישכבוהגיוני שכן האם אתם רוצים שזה יקרהלא, זה יהרוס את כל המתח המיני שמנצנץ בינהם(אני הרגע רשמתי מנצנץ?) האם סם ימשיך לרצוח שדים וכל מיני רעים באכזריותבהחלט האם הYED צדק וסם לא חזר 100% הואב100% הוא צדק האם ימשיכו להעלים את בוביהוא עוד יבצבץ פה ושם האם גורדון יחזור מהמתיםלא הגיוני, ערפו לו את הראש מיהו הבוס של שדת הצומת שסם הרגכבר אמרתי את דעתי על זה האם אתם חושבים שסם הוא הבן של YED ומרי ווינצ'סטרהגיוני, מאוד הגיוני ואולי בגלל זה היו מתחים בין ג'ון לסםיכול להיות אם זה יהיה נכון, אתם חושבים שזה יגרום למתחים בין דין וסםמי יודע,אבל סם בטח יכנס למצב של אני הבן של השטן אני הבן של השטן, אוי לא אני הבן של השטן ושוב- האם ואיך דין יצא מהעיסקהברור אם כן, זה יקרה בקרוב או ברגע האחרוןברגע האחרון איך שביתת התסריטאים תשפיע על העלילהנקווה שלא תשפיעה בכלל

Charmed Or

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

האם לדעתכם רובי באמת יכולה להוציא את סם מהעיסקה או שהיא עובדת עליו? באמת. האם רובי רוצה להפוך את סם למנהיג הרעים? לא האם דין ובלה ישכבו? כן האם אתם רוצים שזה יקרה? ;[ האם סם ימשיך לרצוח שדים וכל מיני רעים באכזריות? כן האם הYED צדק וסם לא חזר 100% הוא? יאפ האם ימשיכו להעלים את בובי? הלוואי האם גורדון יחזור מהמתים? לא, זה לא תשוקות. מיהו הבוס של שדת הצומת שסם הרג? מישהו מגניב? המקור של כל הרוע?
האם אתם חושבים שסם הוא הבן של YED ומרי ווינצ'סטר? לא, מאיפה הרעיון הזה? ואולי בגלל זה היו מתחים בין ג'ון לסם? מהה ;[ אם זה יהיה נכון, אתם חושבים שזה יגרום למתחים בין דין וסם? מהה ושוב- האם ואיך דין יצא מהעיסקה? יצא, ובדרך מגניבה. אם כן, זה יקרה בקרוב או ברגע האחרון? ברגע האחרון. איך שביתת התסריטאים תשפיע על העלילה? תשאלו אותם ;[

darklighter

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

"לא זה לא תשוקות" "המקור של כל הרוע"
גם את כמוני עדיין בתקופת C&P האם אתם חושבים שסם הוא הבן של YED ומרי ווינצ'סטר? לא, מאיפה הרעיון הזה-> זה תאוריה שאנשים בפורומים מעלים כל הזמן...

darklighter

New member
שמחה על השיתוף פעולה../images/Emo9.gifעכשיו אני../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

האם לדעתכם רובי באמת יכולה להוציא את סם מהעיסקה או שהיא עובדת עליו-אולי אבל בדרך טריקית מאוד...איי דונט טרסט הר... האם רובי רוצה להפוך את סם מנהיג הרעים-כן זה כבר ברור מדי... האם דין ובלה ישכבו-לא...סיכוי קלוש ביותר. האם אתם רוצים שזה יקרה- מצד אחד לא כדי שישאר מתח מיני של "אני רוצה לעשות אותך ולהרוג אותך בו זמנית" ומצד שני אם זה יהיה ANGRY SEX חד פעמי שאחרי זה הם יחזרו לאותו מצב- סבבה
האם סם ימשיך לרצוח שדים וכל מיני רעים באכזריות: אני חושבת שלפחות בפרקים הקרובים... האם הYED צדק וסם לא חזר 100% הוא: כן. האם ימשיכו להעלים את בובי:לא יודעת, אבל זה לא כזה משנה.. האם גורדון יחזור מהמתים: לא כי כבר מיצו את הדמות מכל כיוון...מה עכשיו הוא יהיה רוח? LOL מיהו הבוס של שדת הצומת שסם הרג- לא יודעת זה לא יכול להיות השטן עצמו כי אז לא יוכלו להמשיך את הסדרה...אולי לוציפר או השני שאורן אמר... האם אתם חושבים שסם הוא הבן של YED ומרי ווינצ'סטר- הגיוני אבל מופרך מדי כי אז סם יהיה אויב של דין... ואולי בגלל זה היו מתחים בין ג'ון לסם- אולי אבל לא בהכרח זה כי סם היה מהילדים המיוחדים בעונה הקודמת... אם זה יהיה נכון, אתם חושבים שזה יגרום למתחים בין דין וסם-כמו שאמרתי 2 שאלות קודם- הם לא יוכלו להמשיך להלחם יחד... ושוב- האם ואיך דין יצא מהעיסקה-לא יודעת עוד אבל זה בטח קשור בסם... אם כן, זה יקרה בקרוב או ברגע האחרון-אני מאמינה שברגע האחרון כשהוא יהיה בפתח הגהנום כבר הוא פתאום יעוף משם או משהו... איך שביתת התסריטאים תשפיע על העלילה- אחרי מה שאפריל מטסון אמרה אני קצת יותר אופטימית ומאמינה שזה יסתיים קצת אחרי ינואר כך שהסדרה לא תפגע...

למעלה