הצגת בובות בבית 9

הצגת בובות בבית 9

אני שמחה לספר לכם שבשבת הקרובה -3.3.2012, בשעה 11.30- אופיע עם ההצגה שלי "הקסם הרביעי" (מגיל 4 ולכל המשפחה) בבית 9 שבנמל חיפה. למי שלא מכיר- בית 9 הוא בית ספר לתיאטרון בובות , יש בו סדנאות, חוגים, קורסים ,הצגות מדי חודש- בית נפלא לבובנאים.בואו בשמחה!

מחזיק לך

ומאחל שתעבור הצגה נפלאה הן לצופים והן עבורך
מבטיח לשלוח לך אנרגיות טובות בדרכי להצגה בקצה השני של הארץ...באר שבע כולנו נשמח לשמוע אח"כ בפירוט איך היה!!!!!! המון הצלחה

תודה

ואני צריכה גם מזג אוויר טיפה יותר רגוע, שאנשים ירצו לצאת מהבית ולהתחמם בבית 9 איתי ועם ההצגה. אתה יכול לשלוח גם לשמש אנרגיות טובות? וד"ש לבאר שבע.מתי אתה בצפון שנבוא לראות?

ורד, בחיי שניסיתי לדבר עם ה

אבל למרות כל ניסיונות השכנוע שלי שכללו תחנונים, הסברים הגיונים וכאלה שקצת פחות כמו: את הרי מסמלת את המזל שלי: אריה ויש בנינו חיבור - לא הועילו
היא נשארה אטומה ואפילו לא היתה מוכנה לשקול זאת
וזו הפעם השנייה השבוע שהיא מאכזבת אותי... בגלל העקשנות שלה נאלצנו לדחות את הפגנה "מאבק הקופים" - ביוזמתה של אנאבל זמיר שנועדה לאתמול, בטח יצא לך לראות בפייסבוק שלי שאני חלק מצוות המאבק אבל על זה בהודעה אחרת מחר. שתדעי שגם בבאר שבע היה אפור, קצת גשום ובעיקר קררררררררר ברררררררררר
אבל האולם היה מלא עד כדי כך שהאורחים שלי נאלצו לשבת על כיסאות רגילים ששמו להם במעבר באמצע האולם! גם כשבאו לאסוף אותי בשעת בוקר מביתי,תל אביב היתה קפואה ורטובה
מתאר לעצמי שאם כך היה באיזורים האלה אז בצפון היה הרבה יותר סוער מקווה שבכל זאת נמצאו האמיצים שהעזו לצאת מהבית ושאולי זכית אפילו לתגבור מצד אלפי המבקרים שיצאו לכיוון הצפון. מחכה לשמוע איך היה וחווית שיהיה שבוע נפלא

דודי, דווקא היה בסדר המזג אוויר,

כשהגענו לחיפה השמש הציצה מעט מבין העננים עד שגמרנו לפרוק את האוטו, וחכתה בסבלנות עד סוף ההצגה- רק כשגמרנו להעמיס הכל והתחלנו לנסוע- חזר הגשם המבורך. אנשים הגיעו והיה מצויין- התגובות כל כך מחממות את הלב, שלא משנה כמה קר היה בחוץ, וכמה בדיוק נגמר לנו הנפט בתנור החימום- בכל זאת הרגשנו מצויין.(אני ומשפחתי- שבאו לעזור...) בית 9 -מקום מקסים, וכששמו כן הוא -בית. בכל שבת ראשונה בחודש מתקיימת הצגה, ובשאר הימים- סדנאות, חוגים ולימודי בובנאות. הכנסו לאתר ותכירו, ויעל, המנהלת- מקסימה ומחבקת. בעניין מאבק הקופים, אני לגמרי מזדהה, אבל לא אצליח להגיע להפגנה במרכז. האם יש דרך אחרת לעזור? להתראות

משמח אותי לשמוע שכך היה

גם מזג האוויר שיתף אתכם פעולה
גם המשפחה באה לתמוך ולעזור
גם הגיע קהל
גם היה מצויין
ומעל לכל גם תגובות חמות שגוברות על הקור שבחוץ
מה עוד אפשר לבקש
שתמיד יהיה רק ככה - אמן ואמן
לגבי מאבק הקופים... גם אם לא תצליחי להגיע עצם ההזדהות היא תמיכה ענקית עבורנו ותודה רבה לך על כך! כמובן שיעזור אם תצטרפי לדף הקבוצה בפייסבוק ותתעדכני על פעילויות נוספות בהמשך המאבק ואם תשתפי את חברייך בפייסבוק, תפיצי ותפרסמי בכל מקום שתוכלי את דבר קיום ההפגנה...את כל הפרטים תמצאי בפרופיל שלי שם ובהודעה שאעלה כאן בהמשך. תודה מראש על כל פעולה שתוכל לסייע מאוד למאבק

אה שכחתי...

בית תשע אכן נשמע מקום מקסים וקסום גם על יעל שמעתי רבות ורק טובות! לפני שנים רבות ראיתי אותה בתיאטרון הבובות של הפארק עם ההצגה: "מסכות מסכסכות" או שאולי "מסכות מסוכסכות"
לדעתי השם הראשון נכון אבל יש מצב שהזיכרון שלי מזייף בימים אלה. מקווה שאצליח לבקר בו בקרוב ולא אסתפק בביקור רק דרך הסירטונים מהיו טיוב עוד משהו שעניין אותי להבין... כשסיפרת על הנפט שאזל, האם זה התנור שמחמם בבית 9 או שבביתכם הפרטי?

הנפט אזל בבית שלי, ברור...

ועכשיו אשתף אתכם במשהו אחר. אשמח לשמוע מה הייתם עושים במקרה כזה... אתמול היתה לי הצגה בגן בחיפה. באתי, הקמתי פרגוד אחורי, חיברתי תאורה, וכשהגיע תור הבמה, גיליתי לאימתי ש ש כ ח ת י את החלק האחורי שלה - אליו מתחברים החשמלים, ההגברה, כלי העבודה של הסנדלר ("הסנדלר והגמדים"- זאת ההצגה...)- בקיצור- אי אפשר להציג!!!- פעם ראשונה בחיי שקורה לי דבר כזה. תמיד אני באה עם רזרבות הסטריות לכל דבר- מנורות, סוללות, חוטי תפירה, אפילו יש לי כמה כפות ידיים למקרה למקרה שאיזה כף יד תשבר (זה עדיין לא קרה, תודה לאל, אבל ראיתי פעם הצגה של מישהו עם כף יד שבורה לאחת הבובות ולא מתאים לי ...). דבר ראשון, כמעט חטפתי התקף לב. אחרי שהתאוששתי, דבר שני , ניסיתי לראות אם אפשר לאלתר הצגה בלי גב הבמה.- המסקנה היתה- אי אפשר לחלוטין- זה כמו בערך להגיש מרק ביום חורף קפוא בלי קעריות, כפות ומצקת, וגם בלי אפשרות לחמם את המרק.(וגם בלי הסיר) . בסוף אמרתי- לא הצגה? נספר סיפורים. כבר נסעתי שעה וחצי, כבר חפשתי חנייה עוד חצי שעה, כבר פרקתי מהאוטו את כל הציוד,(עוד חצי שעה) כבר העבירו את ילדי הגן השני לגן המארח, כבר אמרו לילדים שיש הצגה...מה, נבטל? אמרתי לצוות שתהיה שעת סיפורים במקום- מזלי שהן היו חמודות וניחמו אותי שהכל בסדר. הסיפור הראשון שסיפרתי היה- על איך באתי לגן והקמתי הכל... וגיליתי ששכחתי...וכמעט בכיתי... היתה הזדהות מוחלטת מכיוון הילדים וגם אנשי הצוות... אח"כ סיפרתי עוד סיפורים ששגורים במוחי- היה מקסים, הילדים הקשיבו בעיניים נוצצות (שני גנים- 60 ילדים מעט טעוני טיפוח- סביבה לא פשוטה..ואפילו הגננות ממש נהנו) אבל אני התקשתי לסלוח לעצמי על הפדיחה הרצינית הזאת. מזל שהם מכירים אותי מפעמים קודמות ויודעים שאני בחורה אחראית בדרך כלל,ולא פיטרו אותי מיד..אז מה אתם הייתם עושים???

למעלה