הצגת היחס ליהודים בסידרה

sharabigfan

New member
הצגת היחס ליהודים בסידרה

כמה ימים שאני חושבת על זה,והגעתי למסקנה שאנחנו מוצגים באור שלילי. 1. הקנאות-מיוצגת בסידרה ע"י קמילי: קנאות שלא נפסקת+אובססיות לאהוב שלה. 2.כסף-איזקאל וציפורה(עוזרים לספרדים) כך שנראה שתמיד היהודים אלו בעלי המעמד החזק יותר.אבל כאן עצם זה שהם עוזרים יכול להיות גם צד חיובי. אלו בנתיים הנקודות הכי חשובות תגידו לי מה דעתכם.

בקשר לקמילי,

גם אותי זה עצבן שדווקא את הדמות הקרצייתית, המעצבנת והמבחילה ביותר בסידרה החליטו לעשות יהודיה
בנוסף, חוץ מזה שהיא יפה וההורים שלה עשירים, אין לה שום תכונות טובות -היא לא חכמה במיוחד, אין לה כשרונות, היא לא עובדת ולא עושה כלום בחיים, היא לא מראה שמץ של אכפתיות במשהו שהוא לא טוני, היא קנאית בטירוף... בקיצר, ייצוג ממש רע ליהודים. ההורים שלה לעומת זאת דווקא נחמדים מאוד. אזקיאל עוזר לספרדים ונותן להם מקדמה ובדים מראש, ציפורה דואגת לבת שלה ומנסה לעזור לה להתגבר על הקנאה. אבל, לצערי, קמילי היא זו שמקבלת את רוב זמן המסך ולא הוריה.

גילַלַת

New member
וראיתם את התגובות של ההורים של טוני

שהם קראו במכתב שהוא כתב להם שהוא התחתן עם יהודיה... הם לא היו צריכים בסדרה לנקוט עמדה גזענית,התסריט צריך להיות נטול הערות גזעניות כדי שיהיו צופים שימשיכו לראות את הסדרה...

נעמהdj21

New member
יש צדק וכבר דיברנו על זה פה ../images/Emo3.gif

זה קצת מעצבן אבל אםשר לראות גם את החיובי... יש חשיפה ליהודים ועוד ע"י שחקנים נחשבים שמגלמים אותם... למשל , היהודי עוזר , תומך , עזקיאל וציפורה שעוזרים לטוני הזר להיקלט. זותומרת מבינה שיש צדדים חיוביים גם? גם האיטלקים לא מוצגים באור חיובי , אבל יוצא שיש יותר סימפטהי אליהם בסופו של דבר...זה הפוך על הפוך לדעתי...

למעלה