הצגת התגובות שלי בבלוגים

ע ל ו מ ה

New member
הצגת התגובות שלי בבלוגים

תוכן אחת הרשומות האחרונות בבלוג שלי (שהתגובות התומכות שקיבלה גרמו לי לפנות לכאן): מוזר בעיני שהכרטיס האישי מאפשר להציג את התגובות האחרונות בפורומים, אבל לא בבלוגים אחרים. הצגת הבלוגים המועדפים עלי על גבי הבלוג שלי (וכנ"ל אצל אחרים) מאפשר "ניווט חברתי" (social navigation) ויחד עם התגובות שלי עצמן בבלוגים בהם אני מבקרת מתקבלת תחושת הקהילתיות. לכל אחד מאיתנו יש מעגל מסוים של "חברים" פה בבלוגים - אלה שהוא מבקר, אלה שמבקרים אותו, אלה שהוא מצביע עליהם, אלה שמצביעים עליו, אלה שהוא מגיב אצלם, אלה שמגיבים אצלו (יש קצת תחושה של מחויבות הדדית אפילו). המעגלים האלה נחתכים זה בזה, בחלק מהמקרים החיתוך בין שני מעגלים מכיל הרבה בלוגים - במקרה הזה ניתן לומר שאנחנו "דומים". מלבד תחושת הקהילתיות והניווט שמוזן גם על ידי התגובות, הרי שהתגובות עצמן הן חלק מה"סיפור" שהוא אני. אז שוב אני מביעה תמיהה על כך שהכרטיס האישי שלי - או אפילו החלק הימני של המסך בבלוג שלי - לא מאפשר להראות באופן אוטומטי (אם אופצית בחירה שלי) את התגובות שלי בבלוגים אחרים. אז כפיצוי על המחסור הזה בממשק המשתמש של תפוז (שהוא, על פי המחקר הקטן שערכתי בין אתרי בלוגים, המוצלח ביותר שמצאתי) אנהל פה את רשימת התגובות. 10.10.03: בשלב הזה הסרתי את הרשימה שהתחלתי לבנות - היא עדיין לא גמורה, וכבר היא ארוכה מדי מכדי להיות פה. אני צריכה למצוא דרך יותר קומפקטית להציג אותה - למשל, אולי אדחוף אותה לאחת הרשומות הראשונות שלי בבלוג הזה (שלא תתפוס יותר מדי מקום למעלה) או לאיזה פורום, ואשים פה רק את הלינק לשם. או שאולי אשתמש במנגנון התגובות של הבלוג שלי עצמו - כך שכל פעם שאוסיף תגובה למישהו אחר, אוסיף לינק אליה כתגובה לרשומה הזו...

De-Panther

New member
רעיון נחמד../images/Emo9.gif רק...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

תני לי לנסח את זה כי איכשהו אפילו המנהל של הפורום לא הבין מה את רוצה את אומרת שכמו שיש הודעות אחרונות בפורומים בכרטיס האישי שיהיה בכרטיס האישי תגובות אחרונות לפוסטים

למעלה