הצגת מקרה כללי לנושא משמורת / ביקור

הצגת מקרה כללי לנושא משמורת / ביקור

במקרה של גירושים, כיצד ומדוע יכולים חיי המין של האב/אם להשפיע על החלטות לגבי משמורת? מה תהליך קבלת ההחלטות בנושא ? אני שואלת לקבלת רקע כללי וגם ספיציפית לגבי נטייה של BDSM (יחסי שליטה, הידועים במונח החלקי יותר סאדו-מאזו) שאלות, מידע והערות יתקבלו בברכה.

טל קר

New member
זה משפיע על הילדים באיזה אופן?

אני לא רואה סיבה שהעדפות מיניות שלא באות לידי ביטוי ביחס עם הילדים ילקחו בחשבון.

טל קר

New member
הסתיגות -

לדעתי זה ממש לא צריך להלקח בחשבון, אבל זה לא אומר שבהכרח בפועל זה לא נלקח ולו ברמה הלא מודעת.

אגי פז

New member
תשובה כללית -לשאלה כללית...

שלום לך, השאלה היא כללית ולכן אין אפשרות לתת עליה כאן תשובה מדויקת ונכונה . ואולי כאן המקום לציין שהתשובות בפורום כזה לעולם אינן באות במקום יעוץ מקצועי ... מה שחשוב לזכור הוא שבהחלטות לגבי משמורת השיקול המכריע הוא טובת הילד. לכן השאלה אינה לגבי נטיה מינית זו או אחרת ,אלא על השפעתו על תפקודו ההורי של מבקש המשמורת. רק לאנשי מקצוע המכירים מקרוב את המשפחה יש את הכלים המתאימים כדי לבדוק זאת ... כל טוב, אגי פז

dardara

New member
אגי ,תשובה יותר ענינית וממצא../images/Emo45.gif

ממש נכון

אז

אם אנשי מקצוע שלא נחספו לתחום בטוחים שזה לרעת הילד שאמא שלו/ אבא שלו נהנה מלחטוף מכות בשוט, אז האדם יהיה בסכנה להיחסף בבית משפט או לפגוע במשמורת/ ביקורים שלו. לצערי , אנשי המקצוע הם רק בני אדם , אם המון דעות קדומות.

במקרה כזה,

הייתי מציעה שלאחר שהנושא נחשף - להבהיר בדיוק במה מדובר, ושהכל נעשה בצנעה, ובלי לחשוף לזה את הילדים.

למעלה