הצגת שיקופיות

yeheskel

New member
הצגת שיקופיות

אני מעוניין לצפות ברצף בתמונות שצילמתי בטיול. התוכנה של המצלמה הורידה לי את התמונות ל 4 תיקיות. צרבתי את התיקיות ל CD וכאשר אני מכניס את ה CD לכונן - אני רואה את החלון המצורף שמאפשר לי להציג את התמונות בהצגת שיקופיות ואז אני רואה את כל התמונות ברצף מכל 4 התיקיות(מבלי לעבור מתיקיה לתיקיה). לעומת זאת, כאשר אני מנסה להציג את השיקופיות מתוך הדיסק הקשיח - אני חייב לעבור מתיקייה לתיקייה (אין לי אפשרות לראות אותם ברצף). מה הפתרון? תודה.

ran refael

New member
תשובה

פתח תמונה אחת מתוך התקיה בעזרת תוכנת windows picture and fax viewer לאחר מכן לחץ על הכפתור המסומן באדום בתמונת מסך המצורפת וכל התמונות בתקיה יוצגו לך בתוך אותה מצגת שקופיות כמו זו שראית בה את הדיסק

yeheskel

New member
נראה שלא הבנת את השאלה...

לפי העיצה שלך, אני אוכל לראות רק את אותן תמונות שנצאות בתיקייה הספציפית שאליה נכנסתי ולא תיקיות אחרות... מה שאני ביקשתי זה להיות מסוגל לראות מהתיקייה הראשית את כל תתי-התיקיות בעזרת windows picture and fax viewer ברצף (כך שהמעבר מתת-תיקייה אחת לשנייה יהיה אוטומטי כמו ב CD - ללא התערבות שלי). האם הדבר אפשרי? ואם כן כיצד? תודה.

ran refael

New member
יכול להיות ש ACDSEE

יתן לך פיתרון המעבר בין תקיה לתקיה הוא מאוד נוח בצד שמאל מופיעים כל התקיות ובמרכז נמצאת התצוגה

למעלה