הצגת תכניות התחבורה באשדוד לתושבים

Ziggy3000

New member
הצגת תכניות התחבורה באשדוד לתושבים

הי, ב8.5 יתקיים מפגש תושבים באשדוד שמארגנים תחבורה היום ומחר ובו יוצגו התכניות שזכו בתחרות "עיר תחבורה בת קיימא" לתושבי העיר.
פרטים נוספים בעמוד הארוע בפייסבוק

tapuzo

New member
עודד עמותה שהשמאל השתלט עליה??

ממש ספורט חדש להשתלט על עמותות.
אני עוקב אחרי עמותת תחבורה היום ומחר..
לא התפלאתי לראות את השם מוסי רז.
גם ההתעסקות שלה במאבקים פוליטיים עכשיו ברורה.
גם בפאנל שלהם לבחירות, שבו הזמינו מפלגות, נכחו 5 מועמדי מפלגות שמאל ושמאל קיצוני, מול 1 מיש עתיד ו1 בית יהודי.
אף אחד מהליכוד ואף אחד מש"ס ואף אחד מקימה (אני בטוח שממש התקעשו למצוא מהן מועמד...)

עכשיו גם מובן איך האג'נדה שלהם נגררת מספיק לראות את רשימת הפרסומים ב-2012..

Ziggy3000

New member
מה הקשר בין תכנית לתכנון עירוני באשדוד

לבין אג'נדת ימין-שמאל?

tapuzo

New member
אני אסביר

מדובר בעמותה פרטית המנסה להציג את עצמה כגוף כללי ציבורי שמקדם תחבורה ציבורית לכאורה
בצורה נטולת אינטרסים ובצורה "ממלכתית". אז היא משתמשת בכל מיני כנסים כאלו כדי לבסס זאת.
בו בזמן שהעמותה דרך ההנהלה והחברים בה היא עמותה פרטית ומתברר שגם בעלת אג'נדה פוליטית מזהות הנהלתה.

Ziggy3000

New member
אתה מנסה להגיד

שיש לארגון אג'נדה סודית שבכלל לא קשורה לתחבורה? להשתלט על העולם? לא הכל קונספירציות בחיים.

הממשלה החליטה שאשדוד תקבל תקציב מאוד גדול לפיתוח תחבורה לפי עקרונות תכנוניים מסוימים. מטרת הכנס היא להציג לתושבים מה הולכים לעשות בעיר שלהם, אולי יהיה להם מה להגיד לפני שהבולדוזרים מתחילים לעבוד, אולי סתם יעשה להם טוב על הלב.

שבת שלום וכל טוב.

amithi1

New member
חסר עמותות ציבוריות שבראשן עומדים אנשי ימין?

גם כאלו שעיסוקן לא קשור לעמדות מדיניות?

ש מים

New member
משהו שלא ברור לי

איך נודעו לך העמדות הפוליטיות-מדיניות של ראשי העמותה?

ש מים

New member
מה הקשר לפוליטיקה מדינית?

כתומך בעמותה וכמי שמכיר אותה מקרוב, כבוגר קורס "קהילה ותחבורה" של העמותה, אני יכול להעיד שאין ולא נישמעה שום עמדה או דיעה פוליטית "מיוחדת" (שאינה קשורה ישירות למטרות המוצהרות של העמותה) במהלך כל המפגשים והכנסים שבהם נכחתי. אני מאוד מאוד מקווה שלפורום התומכים בעמותה ובייעדיה יצטרפו חברים ואישים מכל גווני הקשת הפוליטית (העובדה - במידה והיא נכונה - שבהנהלת התנועה יושב מחנה פוליטי אחד בלבד הינה תעודת עניות לשאר המחנות הפוליטיים במדינה
).

tapuzo

New member
אין פה יותר מקום לספק

כמו שאמרתי לך אני בודק מזה כמה זמן את התנהלות העמותה הזו, מכיוון שהיא השתלטה על נושא התחבורה הציבורית.
אני משתמש במושג השתלטה כי אכן לכנסים שלה היא משווה מעמד ממלכתי ואליהם מזומנים נציגי משרד התחבורה כולל
שרי תחבורה, מנכלי משרדים ממשלתיים ראשי ערים וקובעי מדיניות.
אלא שיש את מה שמציגים כלפי חוץ ויש את המניעים האחוריים ועם אישה גופים נוספים שגם הם במימון של קרנות
של מפלגות פוליטיות היא משתפת פעולה או יוצרת קשרי גומלין ומה האינטרסים שלה מבחינת אג'נדה האם היא באמת
נטולת אנג'נדה פוליטית או שיש פה שימוש בנושאי תחבורה ציבורית ואני אנסח את זה בבוטות - כפי שמפלגות
דתיות נוהגות להשתלט על נושאי רווחה.. כך חשבו להכניס רגל בנושא שיש לו קהל רחב (40 אחוז מהמדינה משתמשת
בתחבורה ציבורית) ודרכו לייצר הון פוליטי. עכשיו עברנו לפני כמה חודשים בחירות ולא הבנתי מה פתאום מרצ החלה
לשכור אוטובוסים ולפמפם תח,צ בשבת ואז עושים אחד ועוד אחד ומבינים שנושא התחבורה הציבורית מנוצל
פוליטית דרך העמותה הזו. הכנס של "פאנל פוליטי" לפני הבחירות שכלל כאמור ייצוג חלקי ומוטה ביותר לצד שמאל
של המפה מאושש את זה הלאה. גם נושאי הכנסים והפרסומים של העמותה מאוששים את זה. גם הרכב הנהלתה
מאושש את זה (זיקה פוליטית שלהם).
אז אני חושב שבגלל שזה נושא כל כך חשוב וקריטי אסור שעמותה כזו תעשה בו פוליטיזציה.

amithi1

New member
סיסמאות באוויר

או שתתן דוגמאות מדויקות של שימוש בעמותה לצרכים פוליטיים או שתמצא תיאורית קונספירציה אחרת. אגב, אני מניח שאתה גם מתנגד למפעל הפיס, שכן המנכ"ל שלו הוא חבר כנסת לשעבר? או ששם זה מהצד הפוליטי שכן מותר לו לעמוד בראש עמותה?

Ziggy3000

New member
לא

רק אשדוד זכתה. ראשל"צ הגישה הצעה אבל פרשה באמצע.
אתה יכול לראות חלקים מההצעות שהוגשו כאן

למעלה