הצדדים הפחות מצליחים של האימון?

tlingit

New member
הצדדים הפחות מצליחים של האימון?

מה לדעתכם יכול להחשב כרשלנות מקצועית מצד מאמנ/ת? איך לדעתכם נעשית המדידה? באימון מדברים על תוצאות, ומצד שני גם על אחריות המתאמן אז אם הלקוח לא מגיע לתוצאות האם הוא יכול לתבוע ? אני סקרנית לשמוע גם את דעותיכם וגם אם יש מנסיונכם שיכול לתרום להארת הנושא

mandarin3

New member
מאמנים עלייך ישראל!

כמה מאמנים יש ? מי הם? מה המחוייבות שלהם כלפי המתאמן? האם כל אחד יכול להיות מאמן? האם הם הורסים או בונים. שמעתי על אישה שלקחה מאמן אישי והתחרפנה לגמרי (הבת שלה העידה על זה), הם היו משפחה שלווה ומאושרת, עד שאם המשפחה החליטה לאמץ מאמן אישי ומאז חיי המשפחה השתבשו והידרדרו לחלוטין , ונדמה לי שאפילו הגיעו לגירושים. זה התפרסם איפשהו והשאלה היא - מה ההסמכה של המאמן שהוא לוקח על עצמו כזה פרוייקט, על סמך איזו הבחנה/אינטואיציה/ניחושים/פסיכולוגיה בגרוש? מה , מה קורה כאן באמת?

תלתלית3

New member
מאמנים אינם קוסמים

מאמן מעניק למתאמן כלים להצלחה ושינוי בחייו ועל האחרון מוטלת האחריות לשינוי. יחד עם זאת אסור למאמן לבנות תלות שלו של המתאמן בו. המתאמן בוחר ללכת בדרך אחרת, על התוצאות אין אנו אחראים ואם טעה ולא הצליח תמיד קיימות עוד דרכים. המאמן אינו מבטיח דבר אלא לעזור למתאמן להשיג את יעדיו, הישג היעדים תלוי במתאמן בלבד.העשיה בחיים היא של המתאמן. אם המתאמן ניזוק מהשינוי צריך להעלות את הסוגיה ולהבין מה קרה. מידת המחויבות של המתאמן לתהליך. יש עורי בית, יש יעדים.

CIsaac

New member
מעבר לצדדים הקשורים למקצועיות

אאיר שאחד הגורמים המשמעותיים ביותר במקרים של תלונות הוא מצב בו אין חוזה ברור ובודאי שלא התקיימה שיחת תיאום ציפיות. במצב השוק היום, כאשר יש כל כך הרבה מגדירים לאימון, תיאום הציפיות חיוני כמעט כמו קביעת עלות האימון. וזה שהרבה מתאמנים מוותרים על האימון כשזה קורה - רק מחזק את האמירה. עדיף שיגלו מראש שמה שהם התכוונו לקבל זה לא מה שמוצע להם - מאשר לאחר ששלמו את השקל הראשון. יום נפלא איציק

נשאלה שאלה דומה

בפורום "אימון אישי" ע"י מנדרין3 (ששאלה גם פה). יש שם תשובות, גם שלי, על כך. אני מתעצלת לכתוב שוב.

למעלה