הצד האפל שלך

הצד האפל שלך ../images/Emo121.gif

הוראות: כל אחד ידרג את האלבום מרצועת המופת הגאונית ביותר, עד ליצירה החלשה ביותר באלבום, לטעמו האישי כמובן. חשוב לזכור לנמק לגבי כל רצועה מדוע בחרתם לשים אותה במקום X, מדוע לדעתכם היא ראויה למקום X, עפ"י קריטריונים כגון: מדוע אתם מדוע אתם מתחברים אליה? (אם בכלל), מה היא מסמלת בעבורכם? וכו'... אתם מוזמנים לכלול כל דבר שאתם מוצאים לנכון לשתף את חברי הפורום לגבי כל רצועה ספציפית. לדוגמא: 1. Brain Damge: בחרתי ברצועה הזאת בזכות X, אני אוהב בה את X ו-Y ו-Z. היא מסמלת בעבורי את: X, Y, Z אלבום: The Dark Side Of The Moon הרצועות: (בסדר המקורי, כמובן) Speak To Me Breathe On The Run Time The Great Gig In The Sky Money Us And Them Any Colour You Like Brain Damge Eclipse המטרה: לעצבן את פאנקי. אם תהיה היענות, יהיה המשך. אם לא, גם יהיה המשך. צאו לדרך! (אני אשיב בעוד כמה שעות או מחר)

שמא נחכה עם זה עד שנגמור

את המשחק הנוכחי? אני בספק אם יש מקום לשניים, מה גם שצריך להמשיך את פרוייקט השירים.

אף אחד לא חייב לענות

מי שרוצה לענות, שיענה. לא כזאת בעיה 2 משחקים בו זמנית - בהרבה פורומים זה ככה ואפילו יותר, זאת ממש לא בעייתי. במילים אחרות, עדיף שלא.

יותר מדי משחקים בבת אחת

פוגעים בדיונים, ומורידים את רמת הפורום. חבל שלא תאמת את זה איתי מראש, כפי שמקובל.

את שאר האלבומים

נעשה מאוחר יותר. או שאם את רוצה, תמחקי ואני יעלה את זה מתי שהמשחק הראשון יגמר. אני מעדיף שלא.

FunkyMonk

New member
לא יודע מה איתכם,

אבל אני שומע את האלבום ברצף בלי הפסקות, ובלי לדלג על שירים. כמובן שמסיבה זו, התכוונתי לא להתערב בדיו כלל, כיוון שאין לי פה משמעות, אבל ההערה של אלעד פשוט כל כך פיתתה אותי להגיב...

The Walrus

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה אלבום שנועד כדי שישמעו אותו ברצף. חצי מהשירים מאבדים מהמשמעות שהם לבד... עשיתי לאחרונה רשימה של 30 השירים האהובים עלי, ואף שיר מהדארק סייד לא היה ב15 הראשונים, היו רק 2 בכל השלושים. ובכל זאת - זה הדיסק האהוב עלי, ולדעתי פיסת המוזיקה הכי טובה שנעשתה אי פעם. שהיא ביחד. שהיא לבד היא מאבדת מהגאונות...

CrazySheep1

New member
!!! (צודק) אי אפשר להפריד את דארק

סיד (כי אי אפשר להפריד אז המשכתי בתוך ההודעה)

RoieL

New member
אי אפשר להפריד..

ואם אתה מתעקש אז ACYL עד הסיום- הקטע המוזיקלי הכי אהוב עלי [ולא רק של הפלויד]. לדעתי אחד הסיומים הכי גאוניים שיש לאלבום [אולי משתווה לזה גולדן סלאמברס עד סיום אבי רוד], והשורה האחרונה של אקלייפס פשוט גאונית.

The Walrus

New member
לא מסכים להשתתף במשחק הזה

פשוט אי אפשר... כל הדיסק הזה הוא רצועה אחת ארוכה, אין בו שנייה אחת חלשה או משעממת... אי אפשר.

klod bokevski

New member
נרהא לי שדווקא חשוב לי

להביע ת דעתי מול משחקים שכאלה ולא סתם לא להגיב

flowerboy69

New member
אני דווקא אהבתי את זה!אני משתתף...

1-us and them אחד הקטעים הכי יפים ומרגשים באלבום ושל הפלויד.אצלי מקום ראשון. 2-brain damage+eclipes אולי אני אוהב את זה כי זה גאוני ואולי כי ככה סיים ווטרס את ההופעות שלו בתחילת שנות ה 2000 3-time-כל מילה בבני סלע...מאוד מאמין במילים ואוהב את השיר 4-speak to me+breath הפתיחה למסע למוחו של האדם הרגיל שהוא בעצם המטורף של המחר.מרגש.מפחיד.מיוחד. 5-the great gig אני לא אוהב את הקטע הזה 6-any colour-היה אפשר למצוא משהו הרבה יותר טוב מהקטע הזה לדעתי 7-money-כשאני שומע בבית הופעות תמיד אני רץ למערכת להריץ את השיר לפני שיגיע.לא אוהב את השיר הזה.אוהב את הכוונה של המילים אבל לא את השיר.איכס.צר לי.

Silvernaor

New member
הוא גם סיים עם 2 השירים ב2006

כמובן שאחרי זה הוא עשה הדרנים... יכול להיות שהתכוונת שאז הוא סיים איתם בלי ביצוע מלא של האלבום...

jony543

New member
אם מדרגים שירים אז

great gig in the sky לוקח מבחינתי. עוד לא יצא לי לראות שום סולו גיטרה בחיים שלי שמשתווה לסולו של הזמרת כאן. אפשר לקחת את השיר לכ"כ הרבה מקומות שהוא בהחלט יכול לעמוד בעצמו ללא כל האלבום.

למעלה