הצד הויזואלי אצל הילדים שלנו

beezi

New member
הצד הויזואלי אצל הילדים שלנו../images/Emo22.gif

בהכנה לקראת כל מעבר חדש, בו הילד שלנו מתקשה, אנו עובדים איתו עם לוח ותוכנת BOARDMAKER עליה אני ממליצה. בכל הגנים התקשורתיים משתמשים בסמלים האלה (שהם סמלים אוניברסליים) כדי להסביר ויזואלית את הפעולות שהולכים לעשות, שמות עצם וכדומה.התקנתי את התוכנה במחשב הביתי והכנתי לו סמלים שונים מנויילנים ועם סקוטש ולוח מצופה בלבד. לפני כל מטלה אנו מסדרים לו את הלוח, כדי שיוכל לראות מה הולכים לעשות באותו יום. כך הוא אינו מתבלבל ומקבל ומפנים את השינויים . בנוסף יש תוכנה שנקראת PICTURE THIS PROFESSIONAL , בה יש תמונות אמיתיות של ילדים, מבוגרים , שמות עצם, פעולות שונות, שמות תואר וכו'. אני יושבת עם בני ליד המחשב ושנינו רואים את התמונות (יש אפשרות להראות את התמונות בסדר של שיקופיות) ואז הוא מתאר לי כל תמונה בפרוטרוט. את שתי התוכנות קיבלתי מהגן הקודם של בני - אלוטף השרון בתל-מונד, עליו אני ממליצה מאד כעל גן שמשלב שיטות מאד אקלקטי וקשוב לצרכי כל ילד והורה. beezi
אוצר המילים שלו מאד גדול והוא יודע לשייך להכליל ולתאר כל תמונה בצורה יפה מאד. אני מאד מעודדת מההתקדמות שלו בנושא.

ההבנה הויזואלית= הצד החזק שלהם

היי BEEZI, אשמח לקבל מידע נוסף על התוכנה של התמונות PICTURE THIS PROFESSIONAL . גם אנחנו עובדים עם BOARDMAKER ועוברים לשלב של משפטים בהדרגה, אך התמונות הנוספות הם רק של תמונות ה-ABA . תודה.

beezi

New member
תוכנת picture this professional

תלמה, מה רצית לדעת לגבי התוכנה? beezi

למעלה