הצד המכוער של אלק בולדווין

gadgad0

New member
רק באמריקה: אמר "חזירה קטנה ובלתי מתחשבת"

לבת שלו במשיבון וכל האומה נעמדת על רגליה ועושה לו נו-נו-נו.... במוצ"ש ביס דוקו, ב-When the levees broke - הדוקומנטרי של ספייק לי, ראינו איך אותה אמריקה ראתה בפריים טיים מאות גופות נרקבות צפות במיסיסיפי לאחר הצפת ניו-אורלינס ולא הוציאה אפילו נפיחה. עשרות ארונות מתים מובאים מדי לילה או שניים מעירק, נפרקים בחשאי בבסיס צבאי אי-שם באמריקה, החיילים נקברים בכל אחת מ-51 המדינות, והם, מה שמעסיק אותם זה איזה הודעה השאיר בולדווין במשיבון לבת שלו....

בכל מקום זה ככה,לא רק באמריקה.

אצלנו לא חסר מקרים של התעסקות בצהוב? בבריטיניה לא חסר? איך הפחית שעועית שזרק יו גרנט על איזה צלם פאפרצי מושכת כזו תשומת לב? לא חושב שיש תקשורת כלשהיא במדינה על הגלובוס שלא מתעסקת בצהוב.. אפילו במדינות נחשלות כמו הודו . ואין מזה כדי להפחית מהמעשה של בולדווין,זה לא רק מה שהוא אמר אלא טון הדיבור שלו.. ילדה שבוודאי מודעת לאלימות שאבא שלה הפגין כלפי האמא שומעת משהו כמו - חכי שאני אפגוש אותך תראי מה אני אעשה לך... זה בוודאי הפחיד אותה.

gadgad0

New member
בייסינגר לא טענה אף פעם לאלימות מצד בולדווין,

אלא לניבולי-פה, אלכוהוליזם וכו'. האשמות שלא הוכחו אף פעם, אגב, כמו גם טענות מצד בולדווין על שבייסינגר אינה שפויה ומזניחה את הבת. לא צריך לשכוח שזה חלק ממאבק חזקה מלוכלך על הבת, וכמו בכל מאבק כזה - שני הצדדים אשמים באותה מידה בהתדרדרות שלו. הקלטת מהמשיבון לא הגיע סתם לתקשורת מהאוויר, אלא בעלת-המשיבון הדליפה אותה כאמצעי במלחמה המלוכלכת. ולהוכחה נוספת לחוסר-המשקל של הפרשה באה הודעת Parental Alienation Awareness Organization - ארגון ההורים הליברלי ביותר בארה"ב, שהגיב על העניין במילים הפושרות (מין סוג של נו-נו-נו): This is any behavior that can effectively alienate a child from a parent ובינינו: מכיר מישהו שבשלב כזה או אחר של חייו לא היה alienated מהוריו?...

אתה גם כן דוגמא להורה לא אחראי...

אבא שמושיב את הילדים שלו לצפות ב"יובל המבולבל" כדי שהוא יתפנה לצפות בחדר השני את שובר הקופות הקלאסי "Busen 2"

gadgad0

New member
אצלנו במשפחה זה בדיוק הפוך:

הילדים יושבים ורואים Busen 2 ואני מתפנה לצפות בחדר השני ב"יובל המבולבל".

למעלה