הצד המכוער של ראשל"צ

space1

New member
הצד המכוער של ראשל"צ

אני מניח שכולכם שמעתם על הפרשייה המפורסמת בה עובדי עריית ראשון כלל לא הגיעו לעבודה והחברים שלהם במשרד החתימו להם את הכרטיס. אני גם מניח שלכולם יצא להיתקל בביזבוז כספי הציבור בביצוע עבודות שונות בעיר (תחילה, סוללים את הכביש, אח"כ מניחים את מדרכה, אח"כ פותחים את המדרכה כדי להניח כבלים, סוגרים שוב את המדרכה, הורסים קצת את הכביש ולסיום סוללים מחדש את הכביש)... אבל לכמה אנשים כבר יצא לשמוע על אגף פינוי ובינוי בעירייה? מסתבר שיש אגף שלם שאחראי לפנות מבנים ישנים (כדוגמת התחנה הישנה) ולהחליפם בחדשים. אז עם כל הכבוד, כמה שנים לוקח לפנות תחנה מרכזית? האם הם עד כדי כך עמוסים שם בעבודה?? מתי ראיתם שפינו בכלל מבנים בראשון?? אז כל מי שהיה עד לפינוי (ובינוי) ויוכל לתת לי סיבה אחת להחזיק אגף שעולה למשלם המיסים מאות אלפי שקלים בשנה, אודה לו מאוד אם הוא יעדכן אותי!

TotoBamba

New member
והמסקנה המתבקשת היא...

הצביעו דב צור! אני מאמין שהוא באמת יכול לעשות שינוי

דב בא ודור הולך!!! ../images/Emo45.gif

הגיע הזמן שמאיר ניצן ילך הבייתה. פשוט נ-מ-א-ס. איש מושחת ומגעיל. ואיזה יופי, ע"פ הסקרים האחרונים דב צור מצמצם את הפער
יאלללללה דב!

space1

New member
אז רגע לפני שאני הולך להצביע...

אני אודה לכם אם מישהו יסביר לי את הפרוצדורה. זה לא כמו בבחירות לכנסת שמקבלים הודעה (ויום חופש). לאן הולכים? צריך להוציא איזה אישורים או משהו לפני שמצביעים? תודה!

נדמה לי שכן מקבלים

יום חופש. אם אתה בצבא אז נותנים לך אישור לזה נראה לי. אני מקווה שאני לא טועה.

TotoBamba

New member
למי שבאמת מתעניין

הנה אתר הקמפיין של דב צור, אני לא יודע עדיין את הכתובת של ניצן אם יש לו בכלל.

למעלה