הצד הנורא של הנקה.

אמיר.

New member
הצד הנורא של הנקה.

אני לא מציח להרגע מהסיפור הנשוא של התינוק של שרית עמראני הי"ד שנרצחה ליד תקוע. התינוק שלה בן 3 חודשים לא רצה לקבל שום תחליף... עד שנמצאה אמא מניקה שנתנה לו לינוק (ובעיתון ראיתי שיש גמ"ח של חלב אם, שלא נדע). עד מתי ?

לאה_מ

New member
באמת נורא!

אבל תינוק בן 3 חודשים שהתייתם כך מאמו... לא נראה לי שמצבו היה טוב במשהו אם היה אוכל תחליף חלב אם.

mnirit

New member
עד מתי מה?

אני שואלת עד מתי ימשיכו להיות יתומים בארצנו? הסיפור בהחלט מזעזע. אבל "אתוודה" בפניך ואומר שמעולם לא שאלתי עד מתי להניק. לפי הודעתך אולי באמת כדאי שאשקול את הפסקת ההנקה של בני כי אולי מחר מישהו ירה בי, תדרוס אותי משאית או אפול מקומה שמינית.

אמיר.

New member
חלילה !!!!!!!!!

שתהיה לך הנקה ארוכה ומוצלחת ! עד 120 לשניכם !!!! מה שכתבתי היה מתוך סערת רוחות....

ורדהרי

New member
כואבת יחד איתך

שלום אמיר. אני מזדהה עם מה שכתבת. באמת מזעזע לחשוב על התינוק הקטן שמתגעגע לשד של אמא שלו. מה עושים כדי לשים סוף לעניין? אין פתרון אחר אלא לשבת ולדבר- גם אם זה שאיתו מדברים הוא אויב אכזר. מה לעשות שאיתו צריך לעשות שלום ולחיות ביחד? אין לנו אויבים לבחירה. אני מקוה שפרס יפגש עם עראפת, שהצוותים ישבו ביחד ושיהיה שלום- קר, חם, לא משנה. העיקר שלא יהיה עוד תינוק אומלל כזה. ורד

zimes

New member
ואולי - הצד הנורא של ההורות?

אני קוראת את הודעתך, וחושבת על בתי, שכעת נמצאת בתקופה בה היא ממש דבוקה אלי. לפעמים מסתפקת באבא, וכשהיא במצברוח נהדר ואני בסביבה, מוכנה להיות אצל אחרים. שאני אגמול אותה ממני? שאני לא אחבק אותה, כדי שלא תתרגל, ותסכים שכל אחד אחר יחבק אותה? מה???

למעלה