הצד הפחות יפה של ריטה?????

אושר לב

New member
הצד הפחות יפה של ריטה?????

הסיפור שהיה כך היה אני מקורב לזוג שהתחתן אתמול ה21.10 באיזור פתח תקוה. אחיה של הכלה נהרג פחות מחודש בתאונת דרכים קשה ומזעזעת. הבחור עשה הכל כדי להביא את ריטה לחתונה של אחותו, גייס כספים ארגן הבחור ניסה לגרום לאחותו את הכי טוב שאפשר ולהביא לה את ריטה זמרת שהיא העריצה מאוד. אבל לצערנו הבחור נהרג פחות מחודש והדבר לא התבצע. ריטה שמעה על הסיפור הטרגי הזה ,ומה שנעשה בחתונה זה היא הוקלטה מברכת את החתן והכלה והדי גי' ניגן ברקע שיר שלה. האם לדעתכם ככה ריטה הייתה צריכה לנהוג או אחרת????? כסף משגע את העולם כנראה,ריטה דווקא תמיד נראתה לי רגשנית, לא אחת עם פוזה אני בעצמי הערצתי אותה עד שראיתי את המקרה הזה לא יפה היא הייתה צריכה לנהוג אחרת. להגיע ללא תזמורת לשיר שיר אחד לברך וללכת. במיוחד אחרי סיפור מזעזע שכזה ,היא הייתה גורמת לחתונה להיות פחות עצובה ממה שהייתה.

תלתלית

New member
מספיק מה שהיא עשתה

יש לה חיים משלה ואין שום צורך שהיא תיקח את כל העולם על הכתפיים שלה. גם ריטה איבדה אנשים קרובים. אף אחד לא בא לשיר לה. אז קצת פרופורציות. היא אדם פרטי ויש לה חיים משלה. יפה מאד שהיא בירכה את החתן והכלה- היא מקסימה ואני בטוחה שהיא עשתה את זה מכל הלב. לפעמים אדם פשוט עושה תא מה שהוא יכול לעשות. צריך לקבל את זה. היא לא אשמה שהיתה חתונה עצובה והמקרה כזה מזעזע. גם לה יש נפש. תניחו לה קצת.

why9

New member
אושר לב והחוצפה הישראלית.

ראיתי את המודעה הכל כך לא הוגנת הזאת והייתי חייב לפתוח משתמש במיוחד לזה: א. לידיעתך ריטה מקבלת (לפי ראיונות בעיתונות) עשרות פניות כאלה בחודש ! ב. יכול להיות שזה היה נחמד אם הייתה מגיעה אבל ממש לא צריך להעלב מזה שלא הגיעה ולהיפך להעריך את זה שבכ"ז הקליטה ברכה ג. מאיפה החוצפה לבקש מאנשים שלא מכירים אתכם לבוא ולהופיע בחתונות ואם הם לא יכולים להאשים אותם בחוסר רגישות. אתה מתייחס לאומן כאילו יש לך בעלות עליו. ד. ואגב חוסר רגישות , לקיים בכל זאת את החתונה פ ח ו ת מ ח ו ד ש לאחר שהאח נפטר? לאף אחד זה לא נראה מוזר? או שזאת הייתה חתונת חירום שמשהו נורא היה קורה אם היא הייתה נדחית ? מעל לכל משתתף בצערכם על מות קרוב המשפחה ובאיחולי מזל טוב לחתונה שלא תדעו צער

why9

New member
חוזר בי מסעיף ד'

לא לעניין להיות כל כך ביקורתי........

ריטה מאוד רגשית

מאוד אנושית ומאוד אכפת לה מאנשים הרבה יותר מהרבה זמרים בארץ שלנו היא מקבלת המון פניות כול חודש ואני חושבת שזה מאוד יפה שהיא הקליטה ברכה שלה ונתנה אותה צריך ללמוד קצת להעריך את מה שמקבלים ולא ישר להעביר ביקורת ותנחומי

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif

לפי דעתי כול הכבוד לריטה תראה בסך הכול ריטה היא זמרת שהמון מעריצים אותה והיא לא יכולה לרצות את כולם(ובטיח לך שיש הרבה מקרים) אבל יפה שהיא משתדלת..

The Juck

New member
כל מילה מיותרת..../images/Emo12.gif

אתם אמרתם כבר את מה שצריך... ישר כוח!

למעלה