הצד ה-"אחר" של צביקה ליברמן

הצד ה-"אחר" של צביקה ליברמן../images/Emo106.gif

אני גאה להכירו גם כאדם וגם כמדריך.

מי אתה בכלל ??

גם היציאות שלך לא מעניינות אותי, וגם אני לא מגיבה עליהם מרוב שהם לא שווים תגובה

המאמר הנלווה...

צורף גם בהודעה המקורים למעלה, רק שלחלק מהקואים אין עיניים http://images.maariv.co.il/cache/ART301599.html

omni

New member
גם אני מכיר את צביקה

גדלנו ביחד באותו גן ילדים וכן את כל שלבי ההתבגרות עברנו יחד. יום אחד בצעירותנו (הינו בני כ-25) הלך על שבילי הקיבוץ מולנו זקן נשען על מקלו מתנדנד ברוח... אומר לי צביקה "אתה רואה אותו? .... אתה תהיה כמוהו"! שאלתי "מה אתך?" וצביקה עונה לי "אני מעשן אני לא אגיע לזה...." לשמחתי נבואתו זו לא התקימה ואנחנו שנינו ממשיכים להתקרב לגילו של אותו זקן. בענין ההתנדבות קרה לי מקרה לא ברור, באחת הפעמים נחתתי במנחת יקום במטוס P92 ופגשתי שם את אלי ותאמתי איתו הטסת חולת סרטן ואכן שבוע לאחר מכן התיצבתי המנחת וביצעתי מספר הטסות והודעתי לאלי שבכל רגע שהוא ירצה אני אגיע עם המטוס לאן שצריך ואטיס חולים ללא תמורה (המטוס שלי והחברה שלי והזמן שלי הכל בהתנדבות!) לא שמעתי יותר מאלי והדבר תמוהה (השארתי לא כרטיס ביקור..)

אין לו את הטלפון שלך

אתה עושה מצווה, אמרת שלא השארת לאלי את כרטיס הביקור (במשפט האחרון בסוגריים) אז תתקשרו וכך תוכל כן להמשיך עם טיסות ההתנדבות.

מישהו לכלך על ליברמן?

אני אוהב את האיש הזה שהוא טייס ומדריך מעולה. אז מה אם הוא איש לא קל? הרי בן האדם עובד במספר עבודות ויש לו עוד די זמן כדי להטיס בהתנדבות בסופי שבוע ילדים חולים. הלוואי והיו בעולם עוד ליברמנים על חשבון חארות כמו אלה שמלכלכים עליו. בשמחות אבי

ראיתי את הכתבה היום בטלויזיה

ולמי שהפסיד: בערוץ 2 יש סדרה בת 5 פרקים בשם "המתנדבים" או משהו כזה, והפרק הראשון הוקרן היום ב-18:30. ממש במקרה ראיתי את זה - 45 דקות מוקדשות לשני נושאים: הטסת ילדים חולי סרטן בהתנדבות בכל שבת בהרצליה(צביקה ליברמן כיכב שם, אבל הצוות המתנדב כולל עוד נשמות מסורות). הנושא השני דרך אגודת "אתגרים" מעביר קורס שייטים להלומי קרב. היה מאד מרשים - בעקר הקטעים של טיסה נמוכה - 500 מעפ"ש אבל אולי אינטשים ולא רגליים.....!!!! דובי

צביקה

היה לי הכבוד להשתתף איתו באירועים של "עמותת חיים" - פעילות למען ילדים חולי סרטן. טייס גדול ועוד יותר - בן אדם גדול. אם היו הרבה כמותו, הינו נראים אחרת. טומי

למעלה