הצהרה

BlueCarrera

New member
הצהרה

לכל מי שקרה את הודעותי בפורום: אל תפרשו אותי לא נכון, זה שאני מנסה לשכנע אנשים שאין טעם לכך שהסמים הקלים הם לא חוקיים, זה לא אומר שאני מנסה לשכנע אנשים לנסות את הסם, אלה אני מנסה לשכנע יותר ויותר אנשים לתמוך בליגילזציה לסמים הקלים. אז כל מי שקרא את תגובותי (ובעיקר אם אתה לובש מדים כחולים בעבודה...) אל תפרשו את תגובותי לא נכון. (אין טעם להגיב להודעה הצהרה זו באה כדיי להגן עלי במקרה שאנשים מסויימים יפרשו את תגובותי והודעותי לא נכון)

avigimel

New member
פחדן קטן

רק ליידע אותך, אנשים פחדנים שמפחדים מהצל של עצמם אף פעם לא הביאו למהפכה. והניסוח שלך לא יגם עלייך במידה ובמשטרה יחליטו לשים עלייך יד. גם כאשר אדם מנסח וחותם על הסכם לא חוקי, הדבר לא יעזור לו בבית משפט. מדברייך עולה כי אתה משתמש בסמים וכולי תקווה כי המשטרה תמצא מתישהו מספיק כ"א על מנת לטפל בבעייה החמורה הזו.

BlueCarrera

New member
למה אתה כזה שלילי ?

אני רק מנסה להגן על עצמי במקרה שמישהו מהפורום הוא מחוץ לו יאשים אותי בכך שאני משכנע אנשים להשתמש בסמים הקלים. אני אף פעם לא שיכנעתי פה אף אחד להשתמש. אני לא מנסה לריב איתך, למה אתה מנסה לריב איתי ? במקום לריב, אולי תנסה לגרום לי להבין שאני טועה במקום ? (ואני עדיין מצפה לתגובה שלך בשירשור הקודם.)

avigimel

New member
אני באמת בעיקר מנסה לגרום

לך להבין שאתה טועה, ובאמת מדי פעם נפלטים לי דברים אשר יחולים לגרום לריב. פשוט מצחיק אותי - אתה טוען שהמטרה שלך להפוך את הסמים לחוקיים. לעולם לא תצליח במטרתך כאשר אתה כל כך מפחד וטורח לשים משפטים שונים ומשונים אשר אמורים לפתור אותך מאחריות לגבי דברים שאתה חושש שאולי אחרים יפרשו את דברייך. אנשים אשר מחוללים מהפכות הם אנשים המוכנים ללכת באש ובמים אחר אמונתם, הם כל כך מאמינים בצדקת דרכם שהם מוכנים לשלם את המחיר, כי הם בטוחים שאחרים ילכו אחריהם ובסוף הם ינצחו, גם אם יקח זמן. אולי תראה בעובדה כי אתה כל כך מפחד מהמשטרה עדות לכך כי אינך מאמין בכך שאכן יש להפוך את הסמים לחוקיים? הגבתי לך בשרשור אחר, אבל איני יודע לאיזה הודעה בדיוק אתה מתכוון... יש כבר כל כך הרבה...

BlueCarrera

New member
העניין הוא שהמשטרה חושבת אחרת ממני

המשטרה חושבת שהסמים הם אוייב, וצריך להשמיד את כל מי שרק אומר את השם שלהם. המשטרה חושבת שהסמים מזיקים, ממכרים מיד, והורסים את בני האדם, זאת בגלל שהאגודות למלחמה בסמים, אנשים שהתמכרו (או משפחות שלהם), ועוד.. מאשימים את הסם ומפיצים שקרים שכבר ציינתי בעבר. (כל מי שלקח או לוקח סם הוא מסומם ואין לו חיים, מתמכרים מפעם אחת וכ"ו) ומה לעשות, אני מפחד שבגלל השקרים שהחדירו למשטרה, הם עלולים לחשוב שאני זה שמטיף לשימוש בסמים. תבין, אני תומך בליגליזציה לסמים, לא בשימושם. זה כמו שאני יטיף לאנשים להשתמש באלכוהול.

BlueCarrera

New member
תאמין לי

שהוא רק מנסה לעשות טוב. אבל הוא טועה. ואני רוצה לגרום לו להבין את זה.

avigimel

New member
נו, לפחות כאן היית הוגן

וחבל שאתה חושב שאני טועה. חשוב מדוע אתה נזקק לסמים. מדוע אתה מנסה להפוך אותם ללגלים ובכך לאפשר ליותר ויותר אנשים להתנסות בהם. בשביל לערפל את החושים? זה מה שגורם לך להרגיש טוב? טוב, אבל אני כבר מת מעייפות אז הנסיונות שלי להציל אתכם יאלצו לחכות למחר.

tiger

New member
אחי אם היית מפרסם כאן הודעות מהן

אפשר היה להבין שאתה מנסה לשכנע אנשים להישתמש בסמים אנחנו היינו מוחקים אותם בעצמינו ככה שאין לך מקום לדאגה. יש הבדל גדול בין לשדל אנשים להישתמש בסמים לבין לבוא ולומר שאתה תומך בליגאליזציה. t

avigimel

New member
הגיע המומחה למשפטים...

בלו קררה, אני הייתי נזהר מלהתייחס באמון להמלצותיו של טייגר. הוא אינו עו"ד, ואינו מוסמך לתת ייעוץ בנושאים כל כך חשובים. והרי גם הוא ישב בכלא, כך שעצותיו לא עזרו גם לעצמו. על פי הבנתי, ברגע שאתה מתוודה כאן בפורום שאתה לוקח סמים, אתה עלול גם להיות נתון בסכנה.

BlueCarrera

New member
אחי

אי אפשר לדעת איך כחולי המדים יפרשו את ההודעות, לכן אני נוקט באמצעי זהירות.

למעלה