הצהרה!!!

lir2004

New member
הצהרה!!!

כולם לדעת - רפאל מירילא הוא זבל של בן אדם!!!... עד היום בבוקר הוא היה ה-פייבוריט שלי... ואני לא רוצה להכפיש סתם... אז אני אסביר את הסיבה - היום הוא התחבר למסנג'ר, ושלחתי לו הודעה: "להההההה, רפאל מירילא???"... והמניאק (סליחה על הביטוי, פשוט הוא עצבן אותי!!!), חסם אותי, ואף מחק!!!, יכל לפחות להתחיל לפתח שיחה, ולא להיות מתנשא!!! עכשיו התואר "ה-פייבוריט" שלי, הפך ל"הפייבוריטית", והיא זהבית פסי, שכמו שצדי אמר: "אני לא יודע אם היא יודעת מזה, אבל יש לה הגשת טקסט מדהימה!"... אני מקווה שהיא לא תאכזב אותי, כמו הרפאל גורילה הזהההההה!!! (צינזרתי כמה קללות, לטובת הציבור הרחב, היושב בציון!) עכשיו הרשימה של הפייבוריטים שלי: 1)זהבית פסי. 2)מישל גוריאשווילי. 3)מאור פיניה. 4)ג'קו אייזנברג. זהו, אני מקווה שהבנתם את כוונתי, ולא תתנו לו להיות ה"כוכב הנולד" הרביעי!!!

sarit lang

New member
חחחחחחחחח על תתעצבני ביגללו

יש אנשים שמנצלים את הפרסום שלהם בישביל להראות שהם מעל כולם והם בעצם לא יודעים שהם בדיוק כמונו בני אדם...ורפאל ראיתי את זה עליו מהתחלה ..לפי הדיבור שלו וההתנשאות שלו.. אגב הפייבוריטים שלי הם: 1. מאור פיניה 2. דוד סלם 3.זהבית פסי אבל שזה יהיה הדבר האחרון שיעצבן אותך עכשיו

lir2004

New member
צודקת!!!

תאמינו לי, הלוואי שכולם יהיו כמו יוסי, אדיר ופבלו!!! האנשים הכי מקסימים!!! שיודעים שפרסום, לא עושה אותך ליותר חשוב!!!, אלא ליותר מוכר מרוב האנשים... וזה שונה!!!

לירן..../images/Emo26.gif

דבר ראשון מאיפה יש לך ת'מסנג'ר שלו? חחח אתה לא חושב שזה מוזר? מאיפה אתה בכלל יודע שזה הוא? יש המון מתחזים למפורסמים, אם לא ידעת... זה בכלל לא נראה הגיוני כל זה... זה יכול להיות סתם מישהו... :/ ודבר שני זהבית באמת מדהימה... היא עוד תגיע רחוק... היא ומאור כפרעליו

lir2004

New member
שריתוש...

אני יודע שזה הוא, כי המסנג'ר שלו הגיע אלי ממקור מוסמך מאוד... (אני לא אגיד מאיפה... כי זה סודי...). דבר שני... אחרי שקצת חשבתי, ופישפשתי לכל אורך ה"נושא"... הגעתי למסכנה שזה היה קצת פזיז לצאת בהצהרה כזאת... כי בכל זאת, הוא לא מכיר אותי, והוא לא חייב לי כלום, והוא צריך את הפרטיות שלו... אבל... אני עדיין עומד עד סוף דעתי, בזה שזה לא יפה שהוא חסם... בכל זאת, אני לא איזו נערה בת 15, שמתלהבת מכל אחד... וגם אם כן, צריך להתייחס לכל אדם באשר הוא, בין אם הוא קבצן ברחוב, או בין אם הוא איזה "סופרסטאר" מוערץ... ותאמינו לי, שאם הייתי במקומו... הייתי מתחיל שיחה, עד שזה היה מגיע לממש ממש חדירה לפרטיות... ותאמינו לי, שאני לא באתי לחדור לו לפרטיות... אלא סתם להתיידד איתו, לא "לחקור" ולא "לחפור"...

נצ"לששש כנסווו... ../images/Emo26.gif

אתם שמעתם ת'ביצוע של מאור פיניה ל"בוכה בלילות" של יוסי?!?!?! פעם ראשונה שמעתי את זה
(כאילו זה לא שיר כ"כ כ"כ מוכר...)

lir2004

New member
גם לי יש את זה ומי שרוצה...

שיוסיף אותי למסנג'ר: [email protected] , ויבקש... מי שכבר יש לו אותי, שיבקש... אני אשמח לשמוע... אחלה ביצוע!

lir2004

New member
תיקון טעות קלה:

אני אשמח *לשלוח... לשמוע?!, זה כבר שמעתי...

sarit lang

New member
מתי הוא שר את זה בכלל?

אגב לגבי מאור...הוא פעם היה פעיל בפורום הזה....! בדקתי סתאם שרשור הכריות של כולם שהופיע לי למעלה והיה רשום מאור אז נכנסתי וראיתי שזה הוא..!!!

אוריאן רק היום שמעתי את זה...

ונראלי שהוא שר את זה פעם.. כשהוא עדיין למד בבי"ס או משהו כזה.. אם את רוצה אני ישלח לך או שלירן כבר שולח לך..

איזה קנאה

טוב יש לו את הקול הכי יפה בעולם ((אחרי יוסי שלנו כמובןן כי אין עלייווו הוא מקום 1)) והוא בכלל לא מתנשא הוא הכי יפה שםם וגם יש לו שם את הקול הכי יפה... ולדעתי מגיע לו להיות הכוכב הנולד הרביעי... ויותר מזה ..!!!!!!!!!!! בקיצור תפסיק או תפסיקי ללכלך את הפה שלךך עליוו כי הוא שר מדהים והוא בן אדם מדהיםם...

lir2004

New member
תראי, נשמה...

אני האחרון שיקנה בו... ואני מאוד מאוד מאוד מאוד אוהב איך שהוא שר!!! מאוד!!!, אני רק אומר, שהוא עשה היום קטע לא יפה... זה הכל! ותגידי לי, את מכירה אותו אישית, שאת ככה אומרת שהוא לא מתנשא?!, אני לא יודע - משתנשא או לא... אבל זה לא היה יפה מצידו לחסום... זה הכל! וכמו שאמרתי... אני מאוד אוהב איך שהוא שר... ואם הוא בן אדם, כמו שהוא שר... אז הוא בן אדם טוב... רק שבן אדם טוב, לא עושה דברים כאלה... גם לא למעריצים... ואני יכול להבטיח לך, שאני לא אומר את זה מקנאה, אלא מכעס... שעבר, אגב, כבר ב2 בצהריים... אז אין טעם לפתח שוב את הדיון הזה!

למעלה