הצהרת הלא מנהל

Her Circulation

New member
הצהרת הלא מנהל

מנהל הפורום אמר מנהל הפורום עשה מנהל הפורום מנהל הפורום מנהל פורום אני ילד בדיוק כמו כולם פה, אפילו יותר קטן. יש כאן מעריצים ותיקים יותר ממני, בחיים לא נהלתי דבר וכנראה שגם לא אנהל מלבד הפורום הזה וקוראים לי תומי.

Lull

New member
חחח תומי

אתה כמו כל המורים האלה שמנסים להיות חלק מהחבר´ה. "אל תקראו לי ´המורה´ ! תקראו לי משה!" חח כן בטח
מנהל הפורום... פחחחחחחחחח

Lull

New member
תראה מנהל הפורום...

אתה ממש.. אהה.... ´מגניב´ והכל.. אבל.... אני לא חושבת שתוכל לצאת איתנו ביום שישי. אולי בפעם אחרת!

TalkShowHost

New member
תומי

סתם לידע כללי, בהופעה הראשונה בסינרמה החזקת שלט בו ביקשת מרדיוהד לנגן את פוליאתילן ?

*GormE*

New member
גם אני הייתי שם, אבל אני

לא זוכרת עד לפרטי פרטים שכאלו...

*GormE*

New member
שלטים ובובות בנץ. אבל אני זוכרת מה

לבשתי. בת שכמותי.

truelovewaits

New member
גם אני

אבל זה בגלל שפשוט כל הצבע של המכנס ירד לי על הגוף. חזרתי הבייתה עם רגליים כחולות לגמרי, ולא ממכות. וגם את בהופעה בקיסריה אני זוכרת מה לבשתי...כי זה אירוע חשוב, אז ברור שאזכור.

New member
זה היית אתה?!?!

היית בשורה הראשונה עם חולצת גרפיטי לבנה? ובסוף ההופעה,בלובי,קיבלת ממישהו את הפליי ליסט?!

Her Circulation

New member
כן. זה היה נחמד מצידו.

את זוכרת שהייתי מאוד מאוד חולה בהופעה ? בסוף כמעט התעלפתי אבל איכשהו שרדתי. כן כן . לכל מחלה סוף כאשר מגיעים לזירת ההופעה :p

truelovewaits

New member
כן אני זוכרת ../images/Emo13.gif

זה היה מצחיק כי אתה אמרת שאתה חולה לפני, ואז כשראיתי ואתך שם היית מאושר כל כך והיפראקטיבי וכל זה....אתה רואה את ההשפעה של המצב רוח על הגוף? מדהים הא?
מי זה זה שנתן לך את הסטליסט? (שואלים אותי על המועדון בבית ספר אגב...)

Her Circulation

New member
בהחלט :) !!!!

כן :) זה אני.אתה קשור בדרך כלשהי לנער שנתן לי את הסטליסט ? האם זה אתה ? או שסתם עקבת אחריי ?

New member
אני וחבר שלי היינו אלו... ../images/Emo77.gif

שנתנו לך את הפלייליסט! פשוט היית כל כך פנאטיק...לפחות בלטת יותר מכולם והיות ולנו זה לא היה ממש חשוב,אז מסרנו לך אותה. אני רק מקווה שהרשימה זוכה ליחס טוב.. :)

Her Circulation

New member
רק היית צריך לומר

עכשיו יש לך פרוטקציות. במה זה התבטא שהייתי פנאטי ? :) ובמה בלטתי? מוזר. הרשימה חיה ונושמת. אף מוסרת ד"ש !

truelovewaits

New member
קצת ברור לא ? ../images/Emo13.gif

אני לא ראיתי עוד מישהו עם חולצה שכתוב עליה דברים ביד , החזיק שלט מגניב וזרק בובות לתום והחברה... או שאני סתם לא הסתכלתי סביבי

למעלה