הצוואר נרדם

refael165

New member
הצוואר נרדם

שלום שמי רפאל ,אני שמח להיות פה בפורום ,בקיצור אני בן 34 וקיבלתי את הצפצופים באוזניים לפני שנה וחודשיים,אחרי שיצאתי מדיסקוטק, בארצות הברית,שישבתי ליד רמקול שעה שלמה,וזה היה חתיכת רמקול,אני רוצה לציין כי לפני 3 שנים היה לי גם ציפצוף אבל זה היה 20 דקות אני זוכר טוב.לפני שנתיים נפלתי על הגב כשעשיתי סלטה,לא עשיתי שום בירורים,רק צילום רנטגן והיה תקין,לפני 3 שנים עשיתי mri עקב כאבי ראש ממושכים היה תקין,לאחרונה עשיתי בדיקה bera היה תקין,בדיקת שמיעה תקין,אני מתאמן במשקולות ,ולפעמים אחרי אימון אני מרגיש בצוואר כאילו נרדם המקום,האם יש קשר?, לפני חודש לקחתי דוקסילין,האם זה יכול לגרום ללחץ תוך גולגולתי,ומאז נהיו לי תחושת לחץ באוזן ימין,אני לא יודע אם בנוסף לזה יש לי סחרחורת,כי פה מדברים על קירות עפים ורצפות מטיילות ,לי לא,אבל יש משהו בכל אופן רק ךפני שבועיים התחיל מין לחץ -סחרחורת מה אתם אומרים?

zs1957

New member
ברוך הבא לפורום רפאל

אני מקווה שאתה מרגיש יותר טוב. לפי התאור שלך יש לך טיניטוס רעש באוזניים כתוצאה מחשיפה לרעש, הישיבה ליד רמקול שעה בדיסקוטק בהחלט גרמה לך לטינטון. יש לזה טיפול. חשוב שתהיה בטיפול אצל רופא א.א.ג. שהתמחה בטיניטוס וסחרחורת.מזלך שבדיקת השמיעה שלך תקינה. לחולי טיניטוס יש ירידה בשמיעה. חשוב מאד לא להמצא במקומות רועשים פאבים דיסקוטקים. ואם אתה כן מזדמן לשם לשים אטמים באזניים ולשבת רחוק מהרמקולים. גם כאשר אתה מאזין למוסיקה לא לשמוע בווליום גבוה. יש קשר בין הצוואר הרדום לטינטון(הצפצוף באוזניים). רפואה שלמה, זהבה שחם

למעלה