הצוללת הצהובה

הצוללת הצהובה ../images/Emo176.gif

ראיתי אתמול בערב את הסרט הזה וזה כזה סרט מדהים! הם ממש הלכו עד הסוף עם האנימציה והמפלצות כאלה חמודות ומקוריות! וגם הבדיחות שם (GLOVE - LOVE, לדוגמא) ממש מצחיקות! (הכי אהבתי את רינגו עם ה"יש לי חור בכיס") והשירים כאלה יפים!! (את ילוו סבמרין, לוסי אין דה סקיי וויס דאיימונדס, אלינור ריגבי, אול יו ניד איז לאב ועוד כמה הכרתי, אבל היו כמה שלא הכרתי בכלל - או שהם חוברו במיוחד לסרט?) זה סרט הביטלס הראשון שראיתי! הרבה זמן הוא שכב אצל סבתא שלי במגירה ואף אחד לא ראה אותו ואז כשחיטטתי שם שמתי לב אליו - וכמובן שרצתי לראות אותו.

Another Girl

New member
אכן סרט מדהים ../images/Emo13.gif

כל כך אהבתי אותו..יש שם הומור,עצמי ובכלל יוצא מן הכלל..ואנימציה מדליקה.כמובן עם השירים משובצים בפנים-אי אפשר לעמוד בפניו...

tin ker bell

New member
yellow submarine-עוד אופנה חדשה

שהביטלס הביאו לעולם-או יותר נכון-פיתוח אופנה... שימו לב לאנימציה-לא סתם מגניבה..סוריאליסטית למדי,וההתחלה של הפופ-ארט...בעקבות אותו סרט התפתח גל שלם של אומנות מהסוג הזה-בעצם הם נתנו את הדחיפה הראשונה לאומנות הפופ-ארט. כל האובייקטים המשוכפלים,ערבוב צבעים מיוחד ועוד-סרט מדהים מבחינת האנימציה... ההומור-טוב,אלו הביטלס כמובן!המבטא הליבפולי של ג'ורג' ממש הוסיף להומור הנהדר.. והשירים,כרגיל,המיטב... סרג'נט פפר הוא אחד הדיסקים האהובים עלי!

Another Girl

New member
לא המציאו את הפופ ארט...

הזרם הזה התחיל לפני הסרט.זה פשוט היה ברוח התקופה-שילוב מדהים של פופ ארט וסוריאליזם.

מזל שאנדי וורהול מת

אחרת מישהו היה צריך להתקשר אליו ולהודיע לו שמישהו אחר המציא את המונח שהוא "המציא". אבל ההנחה שהביטלס המציאו את הפופ ארט, כמו מה שקראתי כאן ובעוד מקומות כאילו הביטלס המציאו את הרוק/פופ הפסיכדלי, נובעת פשוט מהפרסום האדיר שהם זכו לו (ועדיין זוכים לו) ומהעובדה המשונה, שכל מה שהם עשו, החל מפופ רוק של תחילת שנות השישים, דרך פסיכדליה קלה ועד רוק ארט של אביי רואד, הם עשו כמעט הכי טוב ובדרך כלל הכי מושלם שאפשר. היחוד של הביטלס, לדעתי, הוא ביכולתם לעבד כל מיני השפעות מכל מיני כיוונים, לדבר אחד מושלם (או הכי קרוב למושלם שאפשר להגיע אליו) לא בחדשנות או ניסיוניות, למרות שגם זה אפשר למצוא אצלם מידיי פעם.

tin ker bell

New member
בטח שלא המציאו!.. אבל היו חלק גדול

מההתחלה שלו... ועוד משהו-שימו לב שבאליס בארץ הפלאות הסרט (של דיסני) ישנן המון דמויות שדיסני די העתיקו מהסרט..

jossy7

New member
היי!

אני מהפורום של מייקל. רציתי לאחל לכם בהצלחה.

סרט מצויין

ממש אהבתי אותו :) הבדיחה שאני הכי זוכר הייתה הבדיחה על ג'ורג'...כשהם בבניין ושואלים אם ג'ורג' נמצא אז פול (פול?) אומר שג'ורג' אמור להיות שם כי זה sitarday
. סרט ממש חמוד. אגב, שמעתי איפשהו שהסרט נעשה בעצם בלי התערבותם של הביטלס, אבל כשראיתי אותו זה היה נשמע כאילו הם דובבו את הדמויות, לפחות לי זה נשמע ככה, וגם היה קטע איתם בסוף הסרט...אז מה נכון?

Miss CB

New member
נייט.

התפקיד היחיד של הארבעה בסרט החמוד הנ"ל הוא משחקם בסוף - נו, אתם יודעים, הקטע עם ה- THERE IS ONLY ONE WAY WE CAN GET OUT! -WHATS THAT? -SINGING! חוץ מזה, לא עשו כולם. לא דובבו לא כלום. מבאס הא? לא נורא, סרט חמוד בכל מקרה...

למעלה