הצולעת מדווחת

דנה2909

New member
הצולעת מדווחת

קודם כל, אני רוצה להודות לדליה על המילים החמות, שמאד מאד עודדו אותי. אני עדיין לא יכולה להתעמל, ולא רק זה אלא נראה לי שעשיתי לעצמי יותר נזק. היה אתמול טיול מהעבודה, ולא רציתי לוותר עליו, אז הצטרפתי אליהם, צולעת מאחורה. בערב גיליתי שהרגל התנפחה לי לגמרי וגם אם יכולתי לדדות לאט קודם גם זה בקושי אפשרי. אני מתגעגעת מאד מאד מאד לבריכה ולשחיה. לא חשבתי שפדלאה כמותי יכולה להתגעגע ככה לפעילות גופנית.. אני מודעת לזה שרוב הסיכויים שבשלב זה העלתי כמעט את כל מה שהורדתי. וכבר די השלמתי עם זה. אין לי ברירה אני צריכה להתאזר בסבלנות עד שהרגל תחלים. זהו, רק רציתי לשתף אתכם.. תודה על האוזן דנה הצולעת

אוי דנה.........../images/Emo10.gif

רוצה להחלים מהר, אל תעשי מאמצים מיותרים. פליז דנה... במקום שיקח שבוע יקח לך ככה שבועות. ס-ב-ל-נ-ו-ת!!! למרות שאני מבינה מבינה אותך. אבל דנה, הכי מהר במקרה שלך זה הכי לאט. יותר מזה פשוט לנוח. ואל תדאגי מדי כרגע למה שהעלית או לא, עזבי. אל תעסיקי את המחשבות שלך מדי בזה. קודם כל, מפני שכל הזמן בעולם לפנייך להחזיר את העניינים לתיקנם לשחות לעשות כל מה שתחפצי. (ואת יודעת זאת בלבך). חוץ מזה, יכולת אז?? תוכלי גם אח"כ. נכון? נכון. ועוד יחד איתנו לצידך...את תהיי מיליון דולאר. אז תתעודדי וחייכיייי (כמה שאפשר).
הרבה הרבה חיזוקים מהלב, דליה.

דנה, קחי את הזמן ותחלימי, זה הכי

חשוב. לא משנה מה העלית ומה לא, הרגל צריכה להחלים וכל השאר לא מעניין כרגע. תוכלי להשלים הכול כשתגמרי את סיפור הרגל ואז זה יילך חלק, אל תדאגי. החיים לפנינו
תרגישי טוב,

למעלה