הצופים בחיפה

הצופים בחיפה../images/Emo46.gif

בהעיר חיפה יש 5 קנים של הנוער העובד אחד הוא קן משימתי שאנחנו קן כרמ"צ מדריכים בו ויש עוד קן שהוא גם מודרך ע"י חיילים בפרק ומשימה כלומר יש לנו 3 קנים בחיפה שאפשר להגיד משגשגים אבל לקן שלנו יש בעיה חמורה מאוד, פתחו לידנו שבט צופים והוא נמצא בתוך חטיבת הביניים שלידינו והראש שבט שלהם הוא המנהל הכללי של החטיבה ושל התיכון (שרוב חברי לקבוצה ואני לומדים בו). נורא קשה לנו עם זה כי יש אפליה חמורה בין מדריכי הצופים ובין מדריכי הנוע"ל, נותנים לני 3 פעמים במחצית לצאת לגיוסים ואילו לתנועת הצופים נותנים לצאת כמה שהם רוצים, בנוסף, הצופים לוקחים לנו את כל החניכים כבר שיכבה שלמה נעלמה מהקן שלנו ועברה לצופים ומכל קבוצה שהיתה לנו ושיש לנו עזבו לפחות 3-5 חניכים לצופים. אני צריכה את העצות שלכם, מה אפשר לעשות כדי להפסיק את זה?

iftach17

New member
בעיה קשה

האמת אין לי פתרון. פשוט להלחם. אבל עלתה לי שאלה בראש: עצם זה שראש השבט שלהם הוא מנהל בית הספר לא יוצר רתיעה? זה לא משווה את השבט הספציפי הזה לביצפר???

בכלל לא

הוא דווקא בעד הנוער העובד שנה שעברה כשהוא הקריא בטקס סיום את ההשגים שהיו לבי"ס במהלך כל השנה הוא אמר גם על הרמת הקן שלנו והוא גם בא לחג מעלות השנה. אז זה לא הוא שגורם לאפלייה אלא הרכז שכבה שלנו והממונה עליו

אפליה די ברורה יש פה

תשמעי, אני לא חושבת שתנועת הנוער שלנו היא פסיבית, להיפך- אקטיבית. לכן תלכו ותעשו עם הקטע הזה משהו. זה הרי לא משהו לא ברור, האפליה כאן היא מאוד מאוד גלויה. אתם פשוט צריכים להתקומם נגד זה. אם יש משהו לא בסדר, אז הוא לא בסדר ואתם לא צריכים לשתוק לו. אם זה בלערב את ועד ההורים בבצפר בקר לאפליה ואם זה ללכת לשיחה עם המנהל או וואטאבר- יחד עם הקומונרים ואולי אפילו רכז הקן וכו. יש לכם כח, רק תשתמשו בו. וד"ש לקרן-אור המדהימה...;)

One In A Milion

New member
תמר מות´ק...../images/Emo66.gif

זו נעמה........ מה המצב אחותי ?!?!?!?! למה את לא על האיי סי קיו יותר?..... ואל תדאגי,ענת ואני כבר נדאג למסור לקרן אור ד"ש .....

One In A Milion

New member
../images/Emo8.gif

סבבה,אז תשלחי הודעה רוב הזמן אני ב INVISIBLE זה נובע מזה שאין לי כוח לאנשים,איזו מקסימה אני הא??? ותמסרי לנגה שאני חולה עליה,ואני צריכה לדבר איתה!!! בגלל שלא יצאתי לטיול סוכות [אהמ צוות תנועתי אהמ-בגלל בעיה כ-ס-פ-י-ת] אז לא יצא לי לדבר איתה!! אני מקווה שלחנוכה אני אצא.....מה שגם לא נראה לי כרגע...כי המחיר פשוט נתקע על הארבע מאות [!!!] ובקשר לקרן-א :) תכל´ס היא יפה...לא אשמתה שכולם הנתינים שלה [או שכן?] טוב,אני מרגישה שכתבתי מספיק,גם ככה קר פה ונופלות לי האצבעות!! נעמה, קן כרמ"צ אימפריונל

פוגו

New member
הצעה

נראה לי שכדאי לכם להפנות את הבעיה לעיריה שהיא מאוד בעד תנועות הנוער, שלנו ובכלל, ואני בטוחה שהם יוכלו לעזור. יש לכם אחלה עירייה בקטע הזה, תגידו תודה שאין לכם את ז´קי סבג...

למעלה