הצופים הדיחו: הדור הבא יורדת ל-10.4% ברייטינג

tapuzo

New member
הצופים הדיחו: הדור הבא יורדת ל-10.4% ברייטינג

פרק ההדחה השבוע מאבד 2% לעומת הפרק שבוע שעבר שהשיג 12.6%.

SHELGIA21

New member
ההפקה החליטה לעשות לעצמה חאראקירי במשימת

השתיקה גם ככה אין שיחות מי יודע מה אין שום חיבור בין איתן והבנות וכעת גם המעט שיחות/ריכולים לא יהיה עד לאן הם רוצים לרדת ברייטינג בכדי להבין כמה הם גרועים

SHELGIA21

New member
זה כמו בHOT מתי רוצה הולך חותך לא חייבים../images/Emo6.gif

לראות ונישארו עוד חודשיים וחצי התכניתהיא 3 חודשים ועברו רק שבועיים משמימים

שורדת 28

New member
איתן וחבריו מיותרים בתכנית

שימו לב שהשיחות היותר מעניינות הן בין הבנות ולא כשאיתן והבנים בסביבה. והבעיה לא של כל הבנים בעולם, אלא של החבורה המרדימה הזאת. איתן כל כך משעמם ורשמי, נראה שהוא שומר על דיסטנס עם הבנות כאילו הוא מפקד שלהן בצבא. אין בו כלום. אם היו אומרים לי שאני צריכה להיות איתו, לא הייתי מבינה למה מענישים אותי. להיות איתו זה עונש!!!!! ככה אני מרגישה! ולמה לא הראו שליאן אמרה לו אתה לא הטעם שלי?! רוצים להראות שכל הבנות רוצות אותו בכוח?! תפסיקו לעבוד עלינו! הראו את זה בוואלה! אני גם על סף להפסיק לראות את התכנית! הבנות לא הבעיה אלא הבנים ולי נמאס! אני רוצה שיהיה מעניין! ולא, זה לא מעניין! אני לא בן אדם אחד שרואה את התכנית וזהו! ואני מכירה המון אנשים. אני מתפדחת להגיד שאני רואה, כי הם צודקים, תכנית דבילית ולא אמינה, כי מי תרצה את איתן אורבך היאבש הזה?! נראה לי רוב הבנות שם לא רוצות אותו ובטח שלא את חבריו, אלא לעבור את החוויה בתכנית ריאליטי. איתן נראה טוב, יותר מזה, אין לו כלום, להפך, בחיים לא הייתי עם אחד כזה! איפה הוא ואיפה גיא גיאור!

tapuzo

New member
משימת שתיקה + מגה-פונים = הברחת שארית הצופים

24/7 ממשיכה לכתוב את המדריך להריסת תוכנית ריאליטי - אחרי ליהוק כושל, פורמט לא ברור, מנחים מעצבנים, כוכב תוכנית יבש, רעשי פיצוחים צורמים עכשיו מגיע תור המשימות המשמימות + מגה-פונים...

שורדת 28

New member
על מה לשלם?! על משימת שקט?!

ככה לא רואים כלום וככה לא רואים כלום! מי המפיקים?! אני נראה לי יודעת להפיק יותר טוב! קודם כל הנושא של התכנית גרועעעעעעעעעעעעעעעעע, ואם כבר עשיתם כך, אז תביאו חתיכים ומעניינים! ולא חבורה של משעממים ורשמיים שחושבים את עצמם כל אחד ג'וני דפ, בראד פיט, ג'ורג' קולני ורוברט פטינסון! איתן נראה טוב, אבל הוא כל כך משעמם שאם היו נותנים לי להיות בזוגיות איתו הייתי מרגישה נענשת, כי זה נראה כמו סוג של עונש ולא זכיה. הוא רשמי, משעמם, יש לו דרישות, זאת לא בסדר וזאת לא בסדר, למה מי אתה?! הסתכלת על עצמך?! והחבורה שלו, גועל נפש, נראים לא טוב, משעממים ובגלל זה אני מרגישה שאין לי מה לראות! הבנות די בסדר, חוץ מהסוסה והקופה: קרן וליהי, שכל אחת חושבת שהיא סוג של מיס יוניברס. אחת דומה לקופה ואחת לסוס והן מרכלות על אחרים?! על עדי?! שעדי נראית פי מיליון יותר טוב מהן! אבל אחת שהיתה מלכת הכיתה ווהיתה מרשעת לפעמים כמו שאמרה, כנראה זאת ההתנהגות שלה ולא משנה מה יהיה. בושה של בחורות משועממות!

tapuzo

New member
לא , הבחור חי בחוזה

יש לו חזה שמן ויפה עם ההפקה, כל מה שהוא חשב שהוא צריך לעשות זה לשחק אותה יעני מחפש אהבה, להתמזמז שכלית קצת עם הבנות, פה ושם דרמה, למשוך את ה-3 חודשים ולצאת. התאהבות לא תהיה פה זה ברור, ומה לעשות כשכל הפורמט זה על מציאת אהבה - יוסטון יש לנו תקלה.

שורדת 28

New member
זאת הבעיה, לתת נושא לא אמין לתכנית

כי אף אחד לא מאמין שייצא רומן עם איתן אורבך או עם אחד מחבריו. השיעמום שם חוגג. איתן מרדים, לא נראה שהוא מעוניין במישהי, לא יוזם, רק חוקר בשביל התכנית ופוסל, זאת יש לה ילדה-פוסל, זאת גרושה-פוסל (למרות שהוא לא אמר שזה בגלל הדברים האלה), זאת נשארת במקום שלא טוב לה, די כבר! נראה כאילו יש פה ילד בן 14 שלא מבין כלום על החיים! והחברים בושה! חיצונית ופנימית! איתן רק פנימית, אבל האופי שלו מכער אותו. אני מסתכלת על איתן ורואה בן אדם מכוער רק בגלל האופי שלו. אני חושבת שצריכים לעשות כך: מי שמפסידה הולכת עם איתן ומי שזוכה יוצאת עם המיליון! הכוונה שאיתן הוא ההפסד ולא הניצחון. להיות עם אחד כזה, קשה אפילו רק לחשוב או לדמיין! דיכאון אמיתי! יש לך 13-14 בנות שם ואתה מעדיף לשחק בפלייסטיישן, זה גבר זה?! איכסססססססססססס לא סתם הוציאו את הפלייסטיישן מהוילה. אם ערוץ 10 לא מוציא את איתן וחבריו, התכנית תלך ותחמיר. עוד אפשר להציל בזה שיוציאו את ארבעתם! שיחשבו על התכנית ולא על איתן וחבריו! 8 מיליון שקל השקיעו, חבל! הוא וחבריו לא מספקים את הסחורה! אבל כמעט כל הבנות סבבה דווקא.

tapuzo

New member
מעניין איזה קנס יקבלו על כל התוכן השיווקי..

עכשיו הכניסו פרסום לרכב חדש "שבו אפשר לדבר". הרי אפשר היה להביא רכב מכל סוג בלי סימני זיהוי. אני כבר רואה את הקנסות נערמים... :)

למעלה