הצופים

dickies

New member
זה ככה!

אנשים מהשבט שהייתי בו לא משנה מתי היתי עוברת שם היו שם אנשים סתם אין להם מה לעשות בחיים הם אובססיבים לגבי הצופים יש עוד דברים בחיים כאליו סבבה ישיבות צוות, פעולות, טיולים סבבה אבל יש אחד שגר שם למען השם! יש לי חברה שכל דבר אצלה זה הצופים זה כבר מפחיד דיברתי עם המדרךי שלי טוב הוא לא כי אני עזבתי ואותו העיפו =) אבל הוא הראה לי כמה הם אובסיסבים וזה מזעזע סתומרת אנ באה אל חברה שלי ב-2 בלילה אני עוברת ליד השבט לפחות איזה3 אנשםי יש שם.. זה עצוב =(

אבל זה מרצון...

אנשים ככה, כל החיים שלהם בצופים כי הם נהנים מיזה! אני בטוחה שאף אחד לא מכריח אותם להיות בשבט ב-2 בלילה, זה רק כי הם רוצים, כי כיף להם. וחוץ מיזה אני בטוחה שבשעה הזו הם לא עסקו בשום עניין "צופי" אלא היו שם סתם בלי שום קשר לצופים, השבט רק שימש להם מקום מיפגש... ככה זה לפחות בשבט שלנו, כל השמיניסטים שם כל יום מאחרי בית-ספר עד הלילה, אבל זה בלי קשר לצופים, הם ניפגשים שם כל החבר´ה, מדברים, משחקים כדורגל\סל... אולי ככה זה גם האנשים שאת מדברת עליהם ש"גרים" בשבט... זה שזה בשבט זה מיקרי, זה כי נוח להם להיפגש שם בלי קשר לצופים. זה באותה מידה היה יכול להיות כל גינה\מיגרש\פארק או מקום מיפגש אחר באזור. סליחה עם ההודעה קצת מבולבלת ולא ממש ברורה, לא היה לי כוח לעבור עליה שוב.... אני מקווה שלמרות זאת המסר ברור. נועה.

unarmed

New member
באמת אובססיה

אשכרה אובססיה ענקית למשל אם אני מפספסת פגישה של הגדוד שלי הם פשוט ירצחו אותי, יקללו אותי, ישפילו אותי...כן ואני מדברת על החברות הטובות שלי

0% angel

New member
מה את רוצה....

את יודעת איך זה מעצבן.... אנשים עושים דברים משקיעים עובדים וזה גם בשבילך... ואת כאילו נותנת להם סטירה בפנים בזה שאת לא באה... שתדעי לך שזה ממש מבאס!

unarmed

New member
אה! ברור

אבל אם בנאדם לא יכול לבוא כי הצופים אצלו לא בעדיפות ראשונה אז אפשר לעשות לו חרא על הנשמה נכון?אם ככה אז עדיף לא להיות מעורב בתנועה הטפשית הזאת. כי אני באה לתנועה לעשות כיף ולקבל ערכים. איזה כיף ואיזה נעליים? אם את חושבת שזה ככה אז כולם יכולים להחנק הם והפעולות שלהם ופגישות גדוד. אני תא אעלב רק בגלל שכמה אנשים החליטו שהם הבוסים

טפשות לא חסרה בארצנו

אם זאת טפשות שגורמת לאנשים להשאר בשבט עד שלוש או טפשות שגורמת לאנשים להמעיט מערך המילה ´אובססיה´ ובעיקר אותה הטפשות הגורמת לאנשים לקפוץ למסקנות טפשיות ולהפיץ אותן בכל העולם כאילו הן מדע מדויק. אתה חושב שאלו טפשים על זה שהם משקיעים מהצופים, אתה טיפש לא פחות מהן, ואפילו יותר, שכן הן עושות משהו שתורם להם, שתורם לקהילה, שתורם נקודה, בעוד את סתם מפיג את השעמום מאחורי לשון שחורה. לא, הם לא אובססיבים, הן פשוט יודעים צופיות מהי, הם יודעים גם לתת ולא רק לקחת, הם גם יודעים למתן את הפעולות שלהם ולא לעבוד ללא הרף (ואם לא אז יש אנשים סמכותיים יותר שיודעים את זה בשבילם), את אובססיביית, כי הנכונות להפגין מאמץ, אפילו במעט, בשביל לפגוע, להשמיץ ולהביע עמדה שלילת בלי שום חתירה חוץ מלכתוב אותה ולזכות ב5 דקות של תהילה הן האובססיה, אובססיה מבחילה. וכמו שאמרו חכמים מאיתנו "הפוסל במומו פוסל" דשא! אאוט

dickies

New member
1) אני בת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2) אם אתה אומר שהבעת הדעה שלי זה אובססיה אז זה כבר אידיוטי לחלוטין מה הקשר תורם לקהילה אמרתי תעשו פעולות תהיו בפעולות סבבה תסתובבו שם אבל כל יום?! עד הלילה?! וכל החיים זה אתה בא אלי לא אני הולך לצפים ומחר? חא אני הולך לצופים אה ומחרתיים לא אני הולך לצופים אין להם מה לעשות כל אחד יושב שם אחוקיי אז יש צחוקים סבבה אבל שיהיה פעם ב... לא כל יום אותי זה כמעט הדביק הדבר הזה עד שהייתי הפעולה אחת השנה וקלטתי איזה אנשים פטתים

dickies

New member
ועוד דבר..............

איך שהם אומרים למדריכים להתנהג זה מה זה רע בגלל זה עזבתי את הצופים השנה כיתה ז´ היה לנו מדריך הכי טוב בעולם אני כל כך אוהבת את הבנדם הזה בתור בנאדם כמובן אבל אין עד עכשיו אנחנו בקשר שיא הטוב! והיה לנו עוד מדריך שהוא התנה קצת לפי החוקים אבל גם לא משהו ואין זו הייתה השנה הכי טובה בעולם המדריך שהיה הזמין אותנו לסוכה שלו הוא עישן איתנו למען השם אומנם זה היה אחרי שהוא הפסיק להיות מדריך אבל שניי המדריכים החדשים באו כי הם חברים שלו ואמר לו להעיף אותנו! אז מה טוב בזה? מלא עזבו בגללם כאילו בגלל אחד מהם את השני בעיפו כמו שאמרתי מקודם, אבל אם לא היו מבטלים אנחנו לא רצינו לצאת לטיול אתגר בגלל הרשגדית איך שלא רושמים את זה והמדריך המגעיל שלנו אז בקיצר לדעתי הם צריכים להגיד להם דבר ראשון להיות חברים שלנו ואחר כך להיות המדריכים שלנו הם אומרים להם קודם כל לשמור על משמעת אחר כך אולי אבל לא כדאי תהיו חברם שלהם שזה רע זה ממש ממש רע אמ זהו הבעתי את הדעה שלי

טוב

אז עכשיו אני יכול להגיב יותר בהרחבה קודם כל, עצם העובדה שאת באה ומתחילה להתווכח בלי שום שחר לויכוח, בלי שום סיבה או מטרה מראה על אובססיה כל שהיא. הטפשות היא במחשבה שאת הולכת לעזור למישהו עם זה. תשמרי את הדעות שלך לעצמך, לא איכפת לי מה הם, בסדר, זה פורום שנועד לויכוחים וכו, אבל אחרי שנותנים לך תשובה תתני תשובה יותר נורמאלית מ"אני צודקת אתם טועים". באשר לחברות שלך, מה איכפת לך אם הן בצופים או לא, הן נהנות מזה, זה מה שגורם להן להרגיש טוב עם עצמן, מילא אם זה היה ויכוח על גראס או משהו אז היתה לך איזו שהיא עילה, אבל אין שום דבר שמזיק להן, אין בהן שום דבר פטתי, הן פשוט מצאו משהו שמספק אותן והלכו עם זה עד הסוף. אה, ומצטער על התגובה הקודמת, הייתי עייף ועצבני.

אני אישית

די מסמפט את שיח הקנביס, אבל אני יכול להכיר בחסרונות שלו ולשלט בעצמי, השאלה היא מה לגבי אנשים אחרים, אנשים שמסוגלים להתמכר בקלות. מה רע בגראס? זה ממכר, זה הורס את הזכרון ואת הריכוז, משבש את חילוף החומרים ופשוט לא טוב לנפש, אלא אם הוא במידה, בקיצור, שומר נפשו יברח, ואני? אני סתם אוהב לשחק באש

0% angel

New member
ובכן...

מה רע באנשים שכל החיים שלהם זה הצופים .... אם כיף להם אז למה לא? בעקרון לא נראה לי שהם שמה בגלל שזה צופים... נראה לי שהם שמה בגלל האנשים שיש שמה כי את לא תראי מישהו לבד בשבט... דרך אגב אני משתייכת לאותה קבוצת אנשים וזה לא עצוב.... חזק ואמץ -דניאל-

למעלה