כן, אני רואה. יפה מאד. פה האלוורה לא חולמת אפילו לפרוח.כמדומני, לפני כמה חודשים הועלתה פה השאלה - מה צופית אוהבת?
זכר צופית נהנה מפרחי האלוורה בחצר.
מצטער על איכות התמונה, אך בכל פעם שהתקרבתי יתר על המידה, הזכר פרח לו...
פעם שלחו לי סרטון שבו שלדג עומד על הכביש, וכשלהקת יונים באה לאכול קצת לחם שהושלך לעברה, הוא הניח את מקורו הפעור על הכביש, גרר קצת ובלע "במכה אחת" 2-3 יונים. ללא שחיטה כשרה. ללא מורא. בשניה.אצלנו בחצר ישנם חתולים. בכל פעם שהצופיות (ישנם שני זוגות באזור) יורדות לאזור האלוורה הן לוקחות סיכון.
לא ידעתי ששלדג אוכל ציפורים. תודה על החידוש.
גם אני הייתי בשוק. בהתחלה כל כך שמחתי ששלדג יושב על ענף בגינה, ואפילו לא בורח כשמסתובבים בסביבה. אחר כך ראיתי במה הוא מתמקד - מתקני האכלה לצופיות. ואז מצאתי נוצות עדינות רבות ולשלשת בדיוק מתחת לענף עליו הוא עומד. בקיצור, לא צריך אפילו את זכוכית המגדלת של שרלוק הולמס כדי לזהות את הפושע... ואז ששמעתי קולות אזהרה של צופיות וכשיצאתי - ראיתי את השלדג יושב ואורבאצלנו בחצר ישנם חתולים. בכל פעם שהצופיות (ישנם שני זוגות באזור) יורדות לאזור האלוורה הן לוקחות סיכון.
לא ידעתי ששלדג אוכל ציפורים. תודה על החידוש.
שלדג טורף פשוש - צילום בעת מעשה. קישור מוויקיפדיה בערך לבן חזה:גם אני הייתי בשוק. בהתחלה כל כך שמחתי ששלדג יושב על ענף בגינה, ואפילו לא בורח כשמסתובבים בסביבה. אחר כך ראיתי במה הוא מתמקד - מתקני האכלה לצופיות. ואז מצאתי נוצות עדינות רבות ולשלשת בדיוק מתחת לענף עליו הוא עומד. בקיצור, לא צריך אפילו את זכוכית המגדלת של שרלוק הולמס כדי לזהות את הפושע... ואז ששמעתי קולות אזהרה של צופיות וכשיצאתי - ראיתי את השלדג יושב ואורב
יש איזו בעיה, וחוץ מזה האתר כנראה לא יציב.הלינק שצרפת שבור.
בסרט "כבלים" הייתה מישהי שהסיתה ואמרה מדי פעם: "שיסנעם" במבטא הונגרי... [תירה בו].כן, אני רואה. יפה מאד. פה האלוורה לא חולמת אפילו לפרוח.
בכלל אצלנו הפריחה עכשיו חלשה (ירושלים), מלבד ציפורני חתול (וחמציץ נטוי שאני מנסה לסלק).
בשלב זה הן ניזונות ממתקנים לתמיסות סוכר.
אגב, יש עכשיו בעיה קשה, שלא חלמתי אי פעם שתהיה לי בעיה כזו: שלדג לבן חזה מגיע, אורב וטורף צופיות.
לא חלמתי שאני אי פעם אסלוד משלדגים יפהפיים...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.