הצופן התנכ"י - מייקל דרוזנין

Nirrr212

New member
הצופן התנכ"י - מייקל דרוזנין

יש לי את 2 הספרים שלו, משנת 97' ומשנת 2002, שלרוב מדובר על בוש והפיגוע במגדלי התאומים ואיך זה מתקשר לתנ"ך ולעתיד, כמה שאלות לדיון: 1) האם אתם חושבים שיש שמץ של אמת בצופן התנכ"י ובדבריו של הסופר? 2) האם אתם חושבים שהתוכן שהוא מכיל כגון לשון בקצה האי ששם טמונה התיבה מפלדה שבעזרתה נתקדם בציוויליזציה? (או משו כזה) אכן נכון ואמיתי? וסתם שאלה שלי: יצא עוד ספר חדש בסדרה שלו על הצופן התנכי מאז 2002?

MetalSinagouge

New member
קוד תנכ"י :S

לדעתי יש המון דברים באמת לא ברורים ומוזרים ששווה להתעמק בהם יותר מאשר "הקוד התנ"כי". מהסיבה הפשוטה שבעזרת תוכנה אקראית (Torah4u) למשל, גם אתה תוכל למצוא מילים וביטויים בדיוק באותה שיטה שכל "מפענחי התנ"ך" ההם עושים את זה. תוכל למצוא הכל על הכל החל מאטלנטיס ועד המשפט שיגיד כי ישו היה המשיח.

ירדן121

New member
החתימה שלך..מה זה אומר "ומספרו הוא

שש מאות שישים ושש" או משהו כזה?

מספרו של השטן

לא?

MetalSinagouge

New member
מספרו של אדם?

לאחרונה ישנה סברה שאומרת כי 666 זו הגימטריה של "הקיסר נירו" קיסר רומאי רשע אכזר ובלה בלה בלה. אני לא יודע מה דעתה של הכנסייה בנושא אבל אני כן יודע שאדם בשם Bob Larson שוא מאותם שמוקים שרואים ביום ראשון בערוץ Star World די יצא נגד. די אפשר להבין מדוע, אין אנטיקראייסט- אין משיח- אין אפוקליפסה- אין יהודים שנשרפים בגהנום. מילא, אם הם היו קצת יותר פתוחי ראש הם היו מגלים מהם באמת חיים לאחר המוות, אבל אם עוזר להם לחיות בפחד כל חייהם, מי אני שאשפוט.

MetalSinagouge

New member
כמו שענו למטה..

זה סתם מיתוס שתרבות הפופ העצלנית אימצה אותו בכל תחום (מוזיקה <Iron Maiden ועוד 999 להקות אחרות>, קולנוע <The Omen> וכו'). יש לי אובססיה למס' הזה, וגם, לגמרי במקרה, רצה הגורל לרמוז לי על משמעות חיי ע"י כך שהציב את המס' בתעודת הזהות הישראלית שלי: ( ****666**- ככה זה נראה).

MetalSinagouge

New member
יאפ, ספר ההתגלות..

יש מצגת פלאש- קומיקס די נחמד של הספר, מעין גרסת הוידאו של הספר הארוך והדי משעמם (בערך כמו לצפות ב3 שעות של "אנה קארנינה" מאשר לקרוא את כל הבלוק הזה.)

Majestic12

New member
ואפשר גם לציין

שהשריפה הגדולה של לונדון אירעה בשנת 1666.... מאד נחמד לשחק עם תאריכים

MetalSinagouge

New member
או כן :)

יש בלונדון מקום בשם London Dengeon שמאפשר למבקר לחוות חלקיק מהדם יזע ודמעות שהתרחשו בהיסטורייה של העיר (ג'ק המרטש, השריפה המצוייינת..) ולחשוב שהכל התחיל בגלל אופה לחם. המשפט Nice job, Dumbass די מתאים לפה. לפי מה שהבנתי הייתה גם נבואה בקשר לזה. בכל אופן, עוד המון נבואות שקשורות ב666 ניתן למצוא פה. יש שם גם הרבה Bible Code, אבל זה כמו קריאת מדור אסטרולוגיה ע"י אדם שלא מאמין בזה, תמיד יהיו שאלות בסגנון "מה אם זה כן נכון.." (-8

Gilliana

New member
המקום הזה נמצא...

... במוזיאון השעווה של מאדם טיסו, במרכז לונדון וזו חוויה מדהימה, מומלץ בתנאי שאין לכם לב חלש - אני כמעט התעלפתי שם אבל היה שווה.

MetalSinagouge

New member
כן גם במוזיאון יש חלקה,

אבל יש מקום נוסף בשם שהזכרתי זה איפשהו ליד 'ה-גשר'. יש שם מוצגים מפחידים לא רק בגלל המראה החיצוני שלהם, אלה גם בגלל העובדה שהם זזים. |ספויילר| היה שם איזה מערכון עם ג'ק המרטש, והיה איזה קטע שדיברו על שריפה ואש יצאה ממקום מסויים, וממש יכולתי להרגיש את החום. גם היה איזה מקום מוזר ששרצו שם עכברים, והשחקנים שהובילו אותנו ניסו להבין מה המקום הזה, ולבסוף תקרת המקום נפתחה והתברר כי היינו מתחת לגרדום תלייה. |ספויילר|. בקיצור חוויית ה-666 האולטימטיבית.

HeavenDusk

New member
קשקושים בעלמא.-נא לקרוא.

כל ההבלים של דרוזנין (יהודי חרדי אמריקאי בעל מגמה ברורה) ושל אליהו ריפס וכל העוסקים בניחושים וכישופים האסורים תכלס על פי התורה הם בסך הכל קובץ אנשים מאוד מסכן שמחפש לקבל הכרה אקדמית. מי שמכיר את סיפור הקודים בתורה יודע ששני המחקרים הראשונים של ריפס ודרוזנין נפסלו בפסילה חמורה על ידי ועד מתמטיקאים משום שהאלגוריתם היה "BIASED", כלומר -WHAT YOU PUT IN-IS WHAT YOU WILL GET. המכונה היתה מוצאת את הפרמטרים כביכול "באורח פלא" ובדילוגים נפלאים שמבחינה סטטיסטית מהווים באמת פליאה רבה, עד שגילו שהאלגוריתם שמניע אותה הוא לוקה בצורה משמעותית.

למעלה