הצורך במגע...

הצורך במגע...

שלום שוב! נו, הבדידות דוחקת אותי לכאן, ולעוד כל מיני פינות שלא חשבתי שאגיע אליהן. אני קצת בדכאון- אבל לא על זה רציתי לדבר. רציתי לכתוב על מגע. אני קצת מתקשה לארגן את מחשבותיי סביב מה שאני רוצה להביע בעצם, אז אני אתקשקש לי, ואם אצליח לבסוף להביע את דעתי- מה טוב. אם לא- יסלחו לי הקוראים וישכחו מהכל
בכל אופן, יצא לי לא מעט פעמים לשמוע שנשים הן טיזריות. כלומר, החלוקה הידועה: גברים מניאקים ונשים טיזריות. לפני כמה ימים, למשל, קראתי הודעה בפורום סקס, ובה נכתב שאנחנו טיזריות, לרגע בושתי ונכלמתי כי חלפה בזריזות במוחי המחשבה שבעצם- מה אני עושה בעצם, אם לא טיזריות? אני מביאה גברים עד למיטה- כמעט, ואז משחררת רגע לפני. כמה פעמים בחיי יצא לי לעשות זאת! להביא גבר כמעט עד לפתחי- ואז לדחות באמירות שונות ומשונות: אה, אני במחזור (באמת הייתי!) אה, בדיוק לא הורדתי שיערות, אה, רציתי משהו יותר רציני מזה איתך, אה, אין לי קונדום, אה, אי אפשר פה, אה, אני שיכורה, אה, זה לא! ועוד עשרות דרכים להעיף את הגבר ברגע האחרון- בד"כ בלי אפשרות חזרה- לאן שהגעתי בפעם הראשונה זה הכי רחוק שאני אגיע, כנראה. בכל אופן, מעולם לא הבנתי מה יש לי. לכאורה, אני מ**דיינת הגונה למדי, שעושה את זה בלי יותר מדי נקיפות מצפון- כשאני כבר עושה את זה, אבל מנגד מתגלה אופי חסוד בצורה יוצאת מן הכלל.... גועלית, יאמרו הגברים שביניכם וימחקו אותי מרשימת הראויות ליחס. מלאת הגנות- יאמרו אלו מביניכם שיתנו לי קצת יותר קרדיט. ילדותית- יאמרו השאר. והנה היום, אני יושבת כאן, איזשהו כאב חד מנקר בלבי הבודד בסופו של יום (בד"כ אין לי זמן לשים לב אליו...) ואני תוהה על שום מה ולמה. עוד אותו הכאב מנקר ואני מוצאת את עצמי מטיילת בינות מילים של רווקים נואשים, כאלו שכבר לא יודעים מה לעשות עם עצמם מרוב צורך, והנה, בלוג! בלוג ושמו "מגע", וכל הוויתו של אותו הבלוג היא להסביר במילים נאותות מהו הצורך במגע וכיצד הוא בא לידי ביטוי וכיצד אפשר לנתב אותו נכונה. ובקצרה, פתאום כל החסכים שלי, שתמיד חשבתי שיש לי, מקבלים שם נכון: מגע!!! כמה פשוט, אני הולכת ועושה סיבובים מסביב ליקום שבד"כ מסתיימים ב**יון בסוף וכל זה רק כדי לפתור את הבעיה הדקה, שלעזאזל, אני זקוקה נואשות למגע אנושי במדבר הרגשי הזה שתקופת הלבד יכולה להיות לפעמים. מוצאת את עצמי מגדירה לעצמי את הצורך בגבר חזק, גדול, עוטף, מנחם, מחמם- כשבעצם הרבה יותר פשוט היה אם הייתי מפנימה שאני פשוט מאד זקוקה נואשות למגע. מה דעתכם? האם גם אתם לפעמים מבלבלים מגע בסקס? מגע באהבה? נראה לי שזה מה שקורה איתי, לפחות
הערה: החלק הכי ממצה בבלוג הוא התיאור שלו, זה שבכותרת...

seeyou

New member
את כותבת יפה-../images/Emo140.gif

כן,פגשתי בחיים שלי הרבה בנות כמוך..."להעיף את הגבר ברגע האחרון"... בטבע יש מיקרים שהנקבה הורגת את הזכר אחרי הזדבגות! אז עדיין יש לנו מזל! גם בעולם הנשואים ישנם נשים שמתנהגות באותה צורה... ראית איך חתול משחק עם עכבר? זה גורם לו הנאה יותר מאשר לאכול אותו! מאחורי פילוסופיה של המגע מסתתר סוד החיים. הרבה ילדות בגיל ההתבגרות מוכנות ליחסי מין רק כדי לקבל מגע אנושי. גם נשים נשואות מוכנות לבגוד בבעל עם מאהב לא תמיד בגלל שהוא יותר טוב במיטה אלא בגלל שהוא מספק לה את הצורך במגע מעבר לסקס. האם גם אתם לפעמים מבלבלים מגע בסקס? בין מגע באהבה? אני חושב שזה שונה מאדם לאדם. לרוב האנשים אני חושב שהמגע כפי שאת מתארת היא חלק אינטגרלי של סימני אהבה. "הצורך בגבר חזק, גדול, עוטף, מחמם-" יכול להיות חלק מהתשוקה המינית-נטו! keep smiling יוסי

אהבה והצורך המגע

לדעתי יש הרבה אנשים שעוסקים בסקס מכיוון שחסר להם מגע אנושי (אני רק לא בטוחה עד כמה זה בריא לנפש). אישית תמיד הייתי אדם שאהב מגע ותחושה ותמיד חיפשתי את זה בסביבתי וקיבלתי את זה ממשפחה וחברים קרובים. אני גם אוהבת ונימשכת לאנשים שנוגעים, שיודעים לגעת. ואני לא מדברת על נגיעה בצורה מינית, אלא על מגע חם שמשדר איכפתיות, אהבה וטוב. אני הבנתי שאני מאוהבת בחבר שלי כשהוא חיבק אותי. היינו ידידים באותה תקופה וכשהייתי צריכה עידוד הוא היה שם בשבילי ולפני שהלכתי הוא נתן לי חיבוק דב ענק שלא רציתי להשתחרר ממנו. באותו רגע הבנתי שנפלתי חזק

המממ....

אני חושבת שגם לי קרה בערך אותו הדבר עם חבר שלי לשעבר, ועד היום המחשבה על החיבוק שלו עושה לי חשק גדול מאד לעשות כל מיני דברים שיותר טוב לשנינו שלא יעשו. מצד שני, בין לצאת איתו ללצאת איתו- יצאתי זמן מאד קצר ובלתי משמעותי עם מישהו שהחיבוק שלו היה כמו חיבוק של ילד, כמו חיבוק של מקרר, כמעט לא מרגיע, כמעט לא מנחם. וזה הוציא אותי מדעתי.... הביא אותי למצב של משיכה חזקה יותר לחבר לשעבר, עד שחזרתי אליו לעוד נסיון- שגם לא עלה יפה... בכל אופן, עכשיו אני יודעת מה אני רוצה, וזה מדהים, איך לפעמים הצורך בחיבוק כזה, חם, עוטף, מנחם- בולע את כל שאר הצרכים, המעשיים והתיאורטיים גם יחד- וכשאני מחפשת לי בן זוג, אני מתמקדת בחיבוק
מוגזם קצת, הצורך שלי. הלוואי שהייתי מוצאת דרך אחרת לפתור אותו....

לא מוגזם בכלל

הצורך במגע לדעתי הוא בסיסי ובטח לא מגזם. מאחלת לך שתמצאי מישהו שתיהיה לך איתו גם זוגיות טובה וגם הרבה מגע טוב

למעלה